درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
دوستان لطفا یه برنامه معرفی کنین که بتونه از بازی ها ویدیو با حجم پایین ضبط کنه. (به غیر از iGame Capture، لطفا از ارائه روش استفاده از Fraps و پایین آوردن حجم ویدیو هم پرهیز فرمایید:دی)

سلام.
یه برنامه خوب برای مدیریت فیلما و سریالا میخوام.
یه Movie Library یعنی.
مثلا بشه خودت کاور بزاری و لینک imdb بدی خودش پیلوتش و اینا رو بنویسه و...
ممنون:d

سلام
سلام
دوستان یه برنامه کاربردی برا فرمت کردن فلش درایو میخواستم. ممنون.
اگر موقع فرمت کردن تو ویندوز ارور میده
لینک

یه برنامه کاربردی برای کار با فلش(پاک کردن غیر قابل برگشت فایلها، پشتیبان گیری و . . . )
لینک

سلام
دوستان لطفا یه برنامه معرفی کنین که بتونه از بازی ها ویدیو با حجم پایین ضبط کنه. (به غیر از iGame Capture، لطفا از ارائه روش استفاده از Fraps و پایین آوردن حجم ویدیو هم پرهیز فرمایید:دی)
فک کنم بهترین راه (تست و بعد) خرید برنامه Bandicam باشه
نسخه کرک شده ـش اینجا هست ولی کرک برنامه ویروس داره و اصلا پیشنهاد نمیکنم استفاده کنی.
سلام.
یه برنامه خوب برای مدیریت فیلما و سریالا میخوام.
یه Movie Library یعنی.
مثلا بشه خودت کاور بزاری و لینک imdb بدی خودش پیلوتش و اینا رو بنویسه و...
ممنون:d

نرم افزاری میشناسید که باهاش بشه یک PDF فارسی رو به یک کتاب الکترونیکی با فرمت ePub فارسی تبدیل کنه؟ من خودم هر چی گشتم, یا فارسی ساپورت نمیکردن, یا اگه میکردن کلمات رو برعکس و جابجا می نوشتن.

نرم افزاری میشناسید که باهاش بشه یک PDF فارسی رو به یک کتاب الکترونیکی با فرمت ePub فارسی تبدیل کنه؟ من خودم هر چی گشتم, یا فارسی ساپورت نمیکردن, یا اگه میکردن کلمات رو برعکس و جابجا می نوشتن.
برنامه هایی هست که نوشته تبدیل PDF فارسی به EPUB ، ولی تو قسمت کامنت ها گفتن جواب نداده !
دوستان بهترین برنامه برای ریکاوری یه هارد 2 بار فرمت شده چیه؟
شما GetDataBack رو امتحان کن . اگر بعد از فرمت، اطلاعاتی روی هارد نریخته باشید احتمال برگشتشون هست.
ولی اگر اطلاعاتی ریخته باشید کار سخت میشه و تقریبا با ریکاوری نرم افزاری چیز خاصی برنمیگرده
باید هارد رو ببرید ریکاوری سخت افزاری بشه (هزینه ـش بالاست و فقط برای اطلاعات مهم ارزش داره)

لطفا یه انتی ویروس معرفی کنید که کرکی بشه استفاده کرد !
تا اونجا که من میدونم آنتی ویروس های خوب و معتبر (به درد بخور) هیچکدوم کرک دائمی ندارن که مث بقیه برنامه ها یک بار بریزید و همیشه استفاده کنید
هر چند وقت یک بار یا باید کد جدید به برنامه بدید یا کلید جدید براش دانلود کنید یا . . .
من پیشنهادم اینه Kaspersky Internet Security 2013

نسخه 2014 که سیستم رو خیلی سنگین میکرد و اکثرا ناراضی بودن
2015 هم هنوز تست نکردم ببینم چطوریه

فایروال

سلام!
یک فایروال مناسب و سبک برای سرور میخوام! از اونجایی که سرور رم ضعیفی داره باید سبک باشه فایروال !
بتونهip افرادی که با سرور در ارتباط هیتند رو نشون بده!
ممنون

سلام!
یک فایروال مناسب و سبک برای سرور میخوام! از اونجایی که سرور رم ضعیفی داره باید سبک باشه فایروال !
بتونهip افرادی که با سرور در ارتباط هیتند رو نشون بده!
ممنون

اطلاعاتی که دادید خیلی کمه . چه سروری ؟ سیستم عاملش چیه ؟ برای چکاری هست ؟ تا چه حد تهدید امنیتی داره ؟

درود

یه برنامه می خوام که فیلم ها رو تبدیل کنم .... خیلی حرفه ای باشه در عین حال فضای کاربریش خوب باشه ... free make vid convertor باهاش کار کردم ...

می خوام کیفیت رو زیاد کم نکنه ولی حجم رو کم کنه به مقدار قابل توجه ای

بهینه باشه به شدت ... :دی ! با تشکر !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or