درخواست نرم افزار هاي كاربردي

اطلاعاتی که دادید خیلی کمه . چه سروری ؟ سیستم عاملش چیه ؟ برای چکاری هست ؟ تا چه حد تهدید امنیتی داره ؟
گیم سرور هست ویندوز 2003 ! رم اش 1 هست ! ولی خوب مقدار زیادیش صرف گیم میشه!
تهدیدها به شکلddos هست ! حملاتی که پینگ مارو بالا میبره
پ.ن: لطفا یک نرم افزار هم معرفی کنید مقدار ترافیک اینترنت مصرفی رو دقیق بگه!

آخرین ویرایش:
گیم سرور هست ویندوز 2003 ! رم اش 1 هست ! ولی خوب مقدار زیادیش صرف گیم میشه!
تهدیدها به شکلddos هست ! حملاتی که پینگ مارو بالا میبره
پ.ن: لطفا یک نرم افزار هم معرفی کنید مقدار ترافیک اینترنت مصرفی رو دقیق بگه!

خب در این صورت رمش خیلی کمه دوست عزیز بهتره بیشترش کنید وگرنه براتون مشکل ایجاد میکنه . پیشنهاد من comodo هستش اما وقتی رمتون خیلی کمه بهتره اصلا از همون فایروال ویندوز استفاده کنید !
برای مورد دوم هم network monitor microsoft و اگه خوب نبود براتون vase wall و یا Tinywall رو هم تست کنید.

درود

یه برنامه می خوام که فیلم ها رو تبدیل کنم .... خیلی حرفه ای باشه در عین حال فضای کاربریش خوب باشه ... free make vid convertor باهاش کار کردم ...

می خوام کیفیت رو زیاد کم نکنه ولی حجم رو کم کنه به مقدار قابل توجه ای

بهینه باشه به شدت ... :دی ! با تشکر !

+

به علاوه نرم افزار بالا یه برنامه هم می خوام که فیلم هامو مدیریت کنه خیلی قشنگ و فانتزی مثلا کاور بدم بهشون و و و .... مثل مترو ویندوز 8 مثلا ... :دی یا هر برنامه مرتبطی .. با تشکر !

درود

یه برنامه می خوام که فیلم ها رو تبدیل کنم .... خیلی حرفه ای باشه در عین حال فضای کاربریش خوب باشه ... free make vid convertor باهاش کار کردم ...

می خوام کیفیت رو زیاد کم نکنه ولی حجم رو کم کنه به مقدار قابل توجه ای

بهینه باشه به شدت ... :دی ! با تشکر !
سلام. من aimersoft video converter رو معرفی میکنم. نمیدونم با اونی که شما داری چقدر تفاوت داره. ولی برنامه های تو این زمینه اکثرا در یه حد هستند. مگه اینکه کسی برنامه خاصی معرفی بکنه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

سلام دوستان! من یک نرم افزار برای انتقال اطلاعات و کپی کردن فایل ها میخوام، راستش قبلاً ExtremeCopy استفاده می کردم ولی از وقتی ویندوز رو دوباره نصب کردم نرم افزاری رو نصب نکردم. هر کدوم بهترینه همون رو پیشنهاد کنید! ممنون.

سلام دوستان! من یک نرم افزار برای انتقال اطلاعات و کپی کردن فایل ها میخوام، راستش قبلاً ExtremeCopy استفاده می کردم ولی از وقتی ویندوز رو دوباره نصب کردم نرم افزاری رو نصب نکردم. هر کدوم بهترینه همون رو پیشنهاد کنید! ممنون.
سلام
از ورژن های قدیمی تر TeraCopy استفاده کردم و کارش خوب بوده. ساده و کم حجمه، سرعت خوبی هم داره
با این نسخه های جدیدش کار نکردم و نمیدونم مشکلی چیزی داره یا نه

کرک ویندوز 8.1 Wmc رو اگه میشه بزارین هرکار میکنم فعال نمیشه
چند تا از فعال ساز ها رو داره که خود سایت یکی رو پیشنهاد کرده + توضیح روش اکتیو کردن.
(خودم Win8.1 ندارم و هیچکدومش رو تست نکردم)

سلام دوستان
نرم افزاری برای این که نشون بده چه کسایی به وای فای مودمم متصل شدن هست؟

Whos Is On My WiFi v2.2.0

SoftPerfect WiFi Guard

Wireless Network Watche

تو مشخصات اکثر این برنامه مینویسه که امکان قطع دسترسی های غیر مجاز هم هست
ولی من که یکی دو تاش رو تست کردم و تا اونجا که فهمیدم، تو این مورد کار خاصی انجام نمیدن و بیشتر برای نظارت هستن که کسی از اینترنت شما استفاده میکنه یا نه

سلام به همگی
من دنبال این برنامه هستم ASUS Drivers Update Utility
اگر کسی این برنامه رو داره همراه پچ ، سریال یا کرک برنامه برای من قرار بده واقعا ممنون میشم

یه برنامه میخواستم برای درست کردن اسلاید مه زیاد دنگ و فنگ تنظیم و اینا نداشته باشه!:دی یعنی عکس و اهنگ بزارم توش و خودش افکت های مختلف بزاره و ..... اسلاید رو بده بیرون
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or