درخواست نرم افزار هاي كاربردي

نرم افزاری برای گرفتن لینک ها از یک Webpage به طور مثال یوتیوب هست؟
از Grabber نرم افزار IDM نمیخوام استفاده کنم فقط لینک های یک Channel به طور مثال رو لازم دارم.

چطوری اون محدودیت رو ایجاد کنم؟ میدونی؟
واسه DU Meter اول Option :

4u7s6uqhfxdy1wqy70e4.jpg

یه نرم افزار تغییر فرمت ویدیو میخوام که کارش خیلی سریع باشه و بشه زیرنویس رو به صورت دائمی به فیلم چسبوند
اگه تک کاربرد هم باشه اشکال نداره، مثلا فقط به mkv یا فقط mp4 فرمت خروجیش باشه، ولی بشه زیرنویس داد و بشه تنظیمات و کیفیت ویدیو همون کیفیت فایل اولیه باشه

mkv merge و اینا زیرنویس رو دائمی نمیچسبونن، الان نیاین اینا رو معرفی کنین، نرم افزار تغییر فرمت هم زیاد هست ولی اکثرا زمان بر هست فرایندشون

دوستان هرچی گشتم پیدا نکردم یکی برنامه ی Surround Pro Razer رو یه لینک میده ازش با کرک باشه.مرسی
منم گشتم ولی نتونستم نسخه Pro رو کرک شده پیدا کنم! تو TورنتT ها بگرد شاید بتونی پیدا کنی.
دانیال یه برنامه برام پیدا کن :((
هر چی برنامه تست میکنم خیلی طول میکشه تا تبدیل کنن!!! :|
:"> :d

همینطور که خودت گفتی برنامه زیاده ولی اونایی که کیفیت رو حفظ میکنن، همه ـشون زمان برن
دلیلش هم اینه که برای اضافه کردن زیرنویس (به طور دائم) باید زیرنویس قسمتی از تصویر فیلم بشه
و همین رندر فیلم زمان زیادی میخواد، مخصوصا اگه بخوایم خروجی با کیفیت باشه (بیشتر به قدرت سیستم بستگی داره تا برنامه)

بازم من میگردم، اگر برنامه جدید و سریعی پیدا کردم حتما برات میفرستم

دانیال یه برنامه برام پیدا کن :((
هر چی برنامه تست میکنم خیلی طول میکشه تا تبدیل کنن!!! :|
سلام. برنامه aimersoft video converter تو تبدیل بعضی فرمت ها (مثلا من امتحان کردم mkv به mp4) بسیار عالی عمل میکنه.
البته به کارت گرافیک و درایور هم مربوطه باید بروز باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or