Meysam Raz
کاربر سایت
به نظرمبرنامه ای میخوام که بشه روی پوشه ها پسورد گذاشت و برای هر بار ورود اون پسورد رو بخواد.
lockdir برنامه خوبیه
چون نیاز به نصب نداره
حتما پسوردت رو یک جا ذخیره کن
به نظرمبرنامه ای میخوام که بشه روی پوشه ها پسورد گذاشت و برای هر بار ورود اون پسورد رو بخواد.
سلام. منم نسبتا یه مدت دنبالش بودم چیزی گیر نیاوردم. فقط نرم افزارهای سنگینو با حجم 200 مگ امتحان نکردم که اونام احتمالا فارسی رو پشتیبانی نکنن. شما با کدوم روش نسبی به جواب رسیدی؟درود- دوستان کسی نرمافزاری میشناسه که بتونه کامل و دقیق و درست فایلهای PDF به زبان فارسی رو به WORD تبدیل کنه؟
من توی نت و جاهای مختلف و نرمافزارهای آنلاین هر چی تست کردم و گشتم، موردی خوبی نیست. گویا به دلیل عدم پشتیبانی از زبان فارسی نمی شه این کارو کرد و خروجی نرم افزارها همه فایل های خراب و با زبان های عجیب و غریب میشه.
روشهای غیر نرمافزاری هم تست کردم ولی برای فایلهای سنگین جواب گو نیست.
با این وجود کسی اگر نرمافزار خاصی میشناسه یا راه خاصی بلده هست، ممنون میشم بگه. تشکر...
با اینطور برنامه ها کار نمیکنم و نمیدونم چه برنامه ای برات بهتره و کاری که میخوای انجام میدهسلام،دنباله برنامه ای هستم که بشه تنظیمش کرد ه هر چند ثانیه یا چند دقیقه یه remind کنه و نیاز به قطع کردنه صداش نباشه
توی تنظیمات گزینه Gaming Profile باید فعال باشه تا وقتی بازی رو اجرا میکنی، بصورت خودکار حالت Gaming فعال بشهسلام. نسخه 2015 اینترنت سکوریتی کاسپر حالت گیم مود نداره ؟ باید چطور فعالش کرد موقع گیم ؟؟؟![]()
سلام
یه برنامه برای فیلم گرفتن از بازی میخواستم
FRAPSفقط نباشه خیلی مشکلات داره بشدت لگ میندازه و افت فریم میده حجم ویدئو های خروجی خیلی بالاست و قطع میشه ویدئو
سلام. منم نسبتا یه مدت دنبالش بودم چیزی گیر نیاوردم. فقط نرم افزارهای سنگینو با حجم 200 مگ امتحان نکردم که اونام احتمالا فارسی رو پشتیبانی نکنن. شما با کدوم روش نسبی به جواب رسیدی؟
شنیدم دانشجوها پروژه اش رو برا درسهای دانشگاهی برمیدارن. ولی انگار نتیجه نداده که ما ندیدیم.
سلامسلام ، اقا یه نسخه از Km player میخوام که مشکلات جدید و هنگی و اینا رو نداشته باشه! و سبک باشه!الان ورژن خودم 3.6.0.87 هست!
ممنون
سلامسلام
یکی یه دیکشنری مترجم متن خوب معرفی کنه لطفاً . اگر مثل بابیلن پک های تخصصی هم داشته باشه چه بهتر .
تشکر بسیار .سلام
من QTranslate رو دارم که از موتور ترجمه سایت ها مثل گوگل، یاهو، بابیلون استفاده میکنه. (موقع ترجمه میتونی انتخاب کنی)
نرم افزاری که آفلاین باشه، کرک بشه و درست و حسابی از فارسی پشتیبانی کنه من پیدا نکردم
بازم میگردم برنامه خوبی یافت شد میذارم ...