درخواست نرم افزار هاي كاربردي

درود- دوستان کسی نرم‌افزاری می‌شناسه که بتونه کامل و دقیق و درست فایل‌های PDF به زبان فارسی رو به WORD تبدیل کنه؟

من توی نت و جاهای مختلف و نرم‌افزارهای آنلاین هر چی تست کردم و گشتم، موردی خوبی نیست. گویا به دلیل عدم پشتیبانی از زبان فارسی نمی شه این کارو کرد و خروجی نرم افزارها همه فایل های خراب و با زبان های عجیب و غریب می‌شه.

روش‌های غیر نرم‌افزاری هم تست کردم ولی برای فایل‌های سنگین جواب گو نیست.

با این وجود کسی اگر نرم‌افزار خاصی می‌شناسه یا راه خاصی بلده هست، ممنون می‌شم بگه. تشکر...

درود- دوستان کسی نرم‌افزاری می‌شناسه که بتونه کامل و دقیق و درست فایل‌های PDF به زبان فارسی رو به WORD تبدیل کنه؟

من توی نت و جاهای مختلف و نرم‌افزارهای آنلاین هر چی تست کردم و گشتم، موردی خوبی نیست. گویا به دلیل عدم پشتیبانی از زبان فارسی نمی شه این کارو کرد و خروجی نرم افزارها همه فایل های خراب و با زبان های عجیب و غریب می‌شه.

روش‌های غیر نرم‌افزاری هم تست کردم ولی برای فایل‌های سنگین جواب گو نیست.

با این وجود کسی اگر نرم‌افزار خاصی می‌شناسه یا راه خاصی بلده هست، ممنون می‌شم بگه. تشکر...
سلام. منم نسبتا یه مدت دنبالش بودم چیزی گیر نیاوردم. فقط نرم افزارهای سنگینو با حجم 200 مگ امتحان نکردم که اونام احتمالا فارسی رو پشتیبانی نکنن. شما با کدوم روش نسبی به جواب رسیدی؟
شنیدم دانشجوها پروژه اش رو برا درسهای دانشگاهی برمیدارن. ولی انگار نتیجه نداده که ما ندیدیم.

سلام،دنباله برنامه ای هستم که بشه تنظیمش کرد ه هر چند ثانیه یا چند دقیقه یه remind کنه و نیاز به قطع کردنه صداش نباشه
با اینطور برنامه ها کار نمیکنم و نمیدونم چه برنامه ای برات بهتره و کاری که میخوای انجام میده
ولی اینو میذارم ، شاید به دردت بخوره
سلام. نسخه 2015 اینترنت سکوریتی کاسپر حالت گیم مود نداره ؟ باید چطور فعالش کرد موقع گیم ؟؟؟ :-/
توی تنظیمات گزینه Gaming Profile باید فعال باشه تا وقتی بازی رو اجرا میکنی، بصورت خودکار حالت Gaming فعال بشه
kis2015_11159_0713-242529.png
-
برای PDF فارسی منم اکثر برنامه هایی که تست کردم، جواب نداده.
یه سری ترفند تو نت هست که با چند تا برنامه و تنظیم و .... باید انجام داد، که خود آموزش هم نوشته برای همه PDF ها کار نمیکنه و برای بعضی ها جواب میده
اونم تست کردم برای فایلی که من میخواستم جواب نداد

سلام
یه برنامه برای فیلم گرفتن از بازی میخواستم
FRAPSفقط نباشه خیلی مشکلات داره بشدت لگ میندازه و افت فریم میده حجم ویدئو های خروجی خیلی بالاست و قطع میشه ویدئو

سلام. منم نسبتا یه مدت دنبالش بودم چیزی گیر نیاوردم. فقط نرم افزارهای سنگینو با حجم 200 مگ امتحان نکردم که اونام احتمالا فارسی رو پشتیبانی نکنن. شما با کدوم روش نسبی به جواب رسیدی؟
شنیدم دانشجوها پروژه اش رو برا درسهای دانشگاهی برمیدارن. ولی انگار نتیجه نداده که ما ندیدیم.

من برای یک فایل کم‌حجم و جمع جور از طریق Notepad تا یک حد کمی نتیجه گرفتم. PDF رو با Foxit Reader به TXT تبدیل کردم، بعدش اون رو Copy & P کردم داخل Word- البته توی این حالت هم متن‌ها منظم کپی نشد ولی زبانش تغییر نکرد و همون فارسی بود ولی از نظر آرایش و نظم خطوط خیلی درست نبود. باز همین روش رو برای PDF دیگه تست کردم اصلا جواب نداد! تعداد خیلی محدودی از فایل‌ها رو جواب می‌ده.

یک نرم‌افزاری نسبتا قوی هم بود که نیاز به یک پلاگین 200 مگی داشت تا زبان فارسی رو پشتیبانی کنه، پلاگین رو هم دانلود و نصب کردم، فرقی نکرد و زبان فارسی بهش اضافه نشد - بقیه نرم‌افزارها هم که کلا داغون‌اند اکثرشون.

( روش گوگل کروم و روش‌های مشابه اون هم هست که مثل Notepad هست ولی بازم کارایی نداره و 90 درصد فایل‌ها باهاش مشکل دارن)

آخرین ویرایش:
بچه ها می خوام لپ تاپمو به یه مانیتور 1440*900 وصل کنم ، خود مانیتور لپ تاپمم 1920*1080 ولی وقتی که وصل می کنم نمی تونم Resolution مانیتور اکسترنال رو تغییر بدم و روی ماکسیممش بذار !
ویندوزمم 8.1 هست ، می دونید مشکل چیه ؟

از نرم افزار زیر استفاده کن:

DisplayFusion

سلام ، اقا یه نسخه از Km player میخوام که مشکلات جدید و هنگی و اینا رو نداشته باشه! و سبک باشه!:دی الان ورژن خودم 3.6.0.87 هست!
ممنون
سلام
تقریبا بهترین نسخه رو داری (من خودمم الان همین نسخه رو نصب دارم)
نسخه های بالاتر مشکلاتش شروع شد. سنگینی، تبلیغات و ....
این آخرین نسخه ـش هم که رسما ویروسه ! :d

سلام
یکی یه دیکشنری مترجم متن خوب معرفی کنه لطفاً . اگر مثل بابیلن پک های تخصصی هم داشته باشه چه بهتر .
سلام
من QTranslate رو دارم که از موتور ترجمه سایت ها مثل گوگل، یاهو، بابیلون استفاده میکنه. (موقع ترجمه میتونی انتخاب کنی)

نرم افزاری که آفلاین باشه، کرک بشه و درست و حسابی از فارسی پشتیبانی کنه من پیدا نکردم

بازم میگردم برنامه خوبی یافت شد میذارم ...

سلام
سلام
من QTranslate رو دارم که از موتور ترجمه سایت ها مثل گوگل، یاهو، بابیلون استفاده میکنه. (موقع ترجمه میتونی انتخاب کنی)

نرم افزاری که آفلاین باشه، کرک بشه و درست و حسابی از فارسی پشتیبانی کنه من پیدا نکردم

بازم میگردم برنامه خوبی یافت شد میذارم ...
تشکر بسیار .
این نسخه آندرویدی هم داره ؟
اگر یه چیز آف لاین پیدا کنی که هم ورژن ویندوز داشته باشه و هم آندروید عالی میشه .
مترجمی متن هم خیلی برام مهمه .

سلام
تشکر بسیار .
این نسخه آندرویدی هم داره ؟
اگر یه چیز آف لاین پیدا کنی که هم ورژن ویندوز داشته باشه و هم آندروید عالی میشه .
مترجمی متن هم خیلی برام مهمه .
سلام
خواهش میکنم
سیمبیان داشته، ولی سایتش باز نمیشه ببینم آندروید هم داره یا نه
QTranslate Home

برای آندروید فکر میکنم Google Translate به کارت بیاد. نوشته آفلاینه، ولی ازش استفاده نکردم و نمیدونم میشه یا نه

2 روزه مانیتور ترکیده و نتونستم بگردم :"> :d حتما میگردم؛ برنامه ای که میخوای رو پیدا کنم، میذارم

-
پ.ن : دوستان از لینک بالا کسی خواست برنامه رو بگیره، مراقب باشه اشتباهی روی این کلیک نکنه!
attachment.php

Attachments

• Download1.png
    Download1.png
    18.6 KB · مشاهده: 64
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or