درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان اخیرا وارد اینترنت که میشم بعضی مواقع صفحه ای باز میشه که سرعت کامپیوتر شما پایین و آمده و به مرور زمان باعث خرابی کامپیوتر خواهد شد :دی به اون کاری ندارم
آنتی ویروس نمیدونم آویرا خوبه یا کسپراسکای یا نووود32 ! اگه کسی لطف کنه چیزی بذاره فول باشه نیاز به گشتن سریال و کلید و ... نباشه ممنون میشم !!!

اگه آنتی ویروسی هم برای انروید وجود داره هم بذارید ممنون میشم :دی ( فکر نکنم انروید بخشی داشته باشه مدام سر زده بشه :دی

میدونم اینجا جاش نیست ولی دیگه نمیدونستم کجا بپرسم.
کسی یه آموزش درست و حسابی داره که قشنگ نصب یه هکینتاش رو توضیح بده؟
ترجیحا نسخه های جدید مک.

دوستان اخیرا وارد اینترنت که میشم بعضی مواقع صفحه ای باز میشه که سرعت کامپیوتر شما پایین و آمده و به مرور زمان باعث خرابی کامپیوتر خواهد شد :دی به اون کاری ندارم
آنتی ویروس نمیدونم آویرا خوبه یا کسپراسکای یا نووود32 ! اگه کسی لطف کنه چیزی بذاره فول باشه نیاز به گشتن سریال و کلید و ... نباشه ممنون میشم !!!

اگه آنتی ویروسی هم برای انروید وجود داره هم بذارید ممنون میشم :دی ( فکر نکنم انروید بخشی داشته باشه مدام سر زده بشه :دی
تو تاپیک مشکلات نرم افزاری هم به یکی از بچه ها گفتم، تو اینطور صفحه ها روی لینکی کلیک نکن یا اگر لینک دانلود برنامه ای بهت داد، دانلودش نکن
روی مرورگرت هم افزونه ضد تبلیغات و اسکریپ بلاکر نصب کن
من آنتی ویروس بهتر و کامل تر از کسپر ندیدم، ولی مشکلش اینه که از نسخه 2014 به بعد دیگه نمیشه با کلید و این چیزا فعالش کرد (دقیقا همونیه که میخواید و نیازی به گشتن سریال و کلید نداره :d )
2 تا راه داره
خرید لایسنس قانونی / اکتیو کردن برنامه به صورت آزمایشی و استفاده از Trial Reset
برای آندروید هم آنتی ویروس زیاده ولی من چون زیاد استفاده نکردم و خوبی ها و بدی هاشون رو تست نکردم نمیتونم راهنمایی کنم

سلام دوستان.اخرین نسخه نرم افزار IDM رو بهمراه کرک برنامه میخواستم.با تشکر.:)

میدونم اینجا جاش نیست ولی دیگه نمیدونستم کجا بپرسم.
کسی یه آموزش درست و حسابی داره که قشنگ نصب یه هکینتاش رو توضیح بده؟
ترجیحا نسخه های جدید مک.
من یه آموزش برات میذارم، اگر به کارت نیومد بهترین کار اینه که تو نت آموزشش رو جستجو کنی یا تو انجن های تخصصی مکینتاش سوالت رو بپرسی

پ.ن :
چند تا برنامه تست کردم، ولی هنوز برنامه آفلاین درست حسابی پیدا نکردم.

-
سلام دوستان ندونستم کجا بپرسم برای همین همین جا میپرسم.

میشه لینک دانلود آخرین آپدیت درایور GTX 560 ti انویدیا رو بدین؟؟مرسی..
سلام
تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

آخرین ویرایش:
سلام. دنبال یه نرم افزار کم حجم هستم. بتونه آخرین درایورهارو برا سیستم پیدا کنه . فقط صدا و گرافیک .

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

DriverEasy Professional 4.7.9 + Portable به روز رسانی درایورها | دانلود رایگان نرم افزار

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان ندونستم کجا بپرسم برای همین همین جا میپرسم.

میشه لینک دانلود آخرین آپدیت درایور GTX 560 ti انویدیا رو بدین؟؟مرسی..

http://soft98.ir/software/drivers/483-nvidia_geforce_driver.html

نرم افزار برای پشتیبان گیری از سیو بازی های پایرت هست؟ میخوام program data , appdata رو زیر نظر بگیره
یعنی یک برنامه باشه نصب کنی و خودش محل سیو فایل ها رو شناسایی کنه و هروقت بهش گفتی بکاپ بگیره
صبح ها نون نمیخوام بگیره ، ممنون :d

نرم افزار برای پشتیبان گیری از سیو بازی های پایرت هست؟ میخوام program data , appdata رو زیر نظر بگیره
یعنی یک برنامه باشه نصب کنی و خودش محل سیو فایل ها رو شناسایی کنه و هروقت بهش گفتی بکاپ بگیره
صبح ها نون نمیخوام بگیره ، ممنون :d

نرم افزار زیر مخصوص همین کاره ولی من تا حالا امتحان نکردم و نمیدونم تا چه حدی خوب کار میکنه. باید خودت امتحان کنی:

GameSave Manager: Download

سلام:دی
آقا یه نرم افزار برای ادیت زیرنویس معرفی میکنین که وقتی زمان یکی از زیرنویس هاش رو تغییر دادی، بقیه هم به همون اندازه اتوماتیک تغییر کنن؟:دی اصلا میشه چنین چیزی!؟:دی
خودم دارم با Subtitle Edit کار میکنم ولی یکی از لاین ها رو که تغییر میدی زمانش رو، بقیه تغییر نمیکنن و باید دستی تک تک خط ها رو یکی یکی تغییر زمان بدی:| شاید هم داره این امکان رو ولی من بلد نیستم استفاده کنم!:-/ :دی
کسی که وارده لطفا کمک کنه:دی

پ.ن: میدونم با KMPlayer میشه راحت زمان رو عقب جلو کرد ولی من تو PC نمیخوام ببینم:دی

سلام:دی
آقا یه نرم افزار برای ادیت زیرنویس معرفی میکنین که وقتی زمان یکی از زیرنویس هاش رو تغییر دادی، بقیه هم به همون اندازه اتوماتیک تغییر کنن؟:دی اصلا میشه چنین چیزی!؟:دی
خودم دارم با Subtitle Edit کار میکنم ولی یکی از لاین ها رو که تغییر میدی زمانش رو، بقیه تغییر نمیکنن و باید دستی تک تک خط ها رو یکی یکی تغییر زمان بدی:| شاید هم داره این امکان رو ولی من بلد نیستم استفاده کنم!:-/ :دی
کسی که وارده لطفا کمک کنه:دی

پ.ن: میدونم با KMPlayer میشه راحت زمان رو عقب جلو کرد ولی من تو PC نمیخوام ببینم:دی
این امکان رو داره شما بلد نیستی :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or