درخواست نرم افزار هاي كاربردي

مرسی.دانلود کردم ولی لایسنس یا کرک نداره.شدیدا اسیرم کرده:((

من دوباره چک کردم. اتفاقا داره. من از سایت روسی این لینکو پیدا کردم!
داخل فولدر _SolidSQUAD_ هستش. توضیحات انگلیسی هم داره:

1. Install modeFRONTIER
2. Replace <mF-root-dir>/classes/flexlm/flexlm.jar with jarfile from _SolidSQUAD_ folder
3. Place license from _SolidSQUAD_ to <mF-root-dir>/lic
4. Start modeFRONTIER, when license manager opens go to Add license file, select lic file in Locate License File and press Import Locally.
5. Press Restart Program
6. Enjoy!

Cracked by TeAM SolidSQUAD-SSQ

من دوباره چک کردم. اتفاقا داره. من از سایت روسی این لینکو پیدا کردم!
داخل فولدر _SolidSQUAD_ هستش. توضیحات انگلیسی هم داره:

1. Install modeFRONTIER
2. Replace <mF-root-dir>/classes/flexlm/flexlm.jar with jarfile from _SolidSQUAD_ folder
3. Place license from _SolidSQUAD_ to <mF-root-dir>/lic
4. Start modeFRONTIER, when license manager opens go to Add license file, select lic file in Locate License File and press Import Locally.
5. Press Restart Program
6. Enjoy!

Cracked by TeAM SolidSQUAD-SSQ

آقا جدا واقعا دستت درد نکنه.دلم نیومد تشکر جداگانه نکنم.شرمنده ام کردی

دوستان راهی برنامه ای هست که من ساعت ۱۲ بخوابم و کامپیوتر رو روشن بزارم که از ساعت ۲ دانلود رایگان شروع بشه و تا ۸ صبح که خاموش شه pc؟
دانلود منیجر داری ؟ همه این کارا رو انجام میده برا آموزشش کلمه صف دانلود رو گوگل کن . واسه اینکه PC ـیت هم الکی روشن نباشه با برنامه Auto Power-on & Shut-down میتونی زمان بدی که کی روشن بشه ....

آخرین ویرایش:
دانلود منیجر داری ؟ همه این کارا رو انجام میده برا آموزشش کلمه صف دانلود رو گوگل کن . واسه اینکه PC ـیت هم الکی روشن نباشه با برنامه Auto Power-on & Shut-down میتونی زمان بدی که کی روشن بشه ....
ممنون.ولی یه مطلبی! من گذاشتم امتحانی خودم هم بیدار موندم ولی دیدم با سرعت روزانه داره دانلود میشه! در حالی که زمان شروع دانلود رو ۵ دقیقه بعد ساعت ۲ تنظیم کرده بودم! معمولا مواقعی که خودم میزنم اینترنت رو ساعت ۲ یکبار قطع میکنم دوباره وصل میکنم تا بره تو تایم شبانه...حالا این یه مورد رو چه کنیم؟

ممنون.ولی یه مطلبی! من گذاشتم امتحانی خودم هم بیدار موندم ولی دیدم با سرعت روزانه داره دانلود میشه! در حالی که زمان شروع دانلود رو ۵ دقیقه بعد ساعت ۲ تنظیم کرده بودم! معمولا مواقعی که خودم میزنم اینترنت رو ساعت ۲ یکبار قطع میکنم دوباره وصل میکنم تا بره تو تایم شبانه...حالا این یه مورد رو چه کنیم؟
اگر از کانکشن روی سیستم استفاده میکنید (BRIDGE)، میشه قطع و وصل کردن اینترنت رو سر ساعت خاصی از طریق کانکشن تنظیم کرد.
ولی اگر مودم وایرلس دارید و اتومات بعد روشن کردن مودم به اینترنت وصل میشه (PPPOE) برای قطع و وصل کردن اینترنت فقط باید مودم خاموش/روشن بشه و نرم افزاری نمیشه کاری کرد.

شما یه تماس با ISP بگیر، از این مطمئن بشو که برای استفاده از شبانه باید حتما مودم خاموش بشه یا نه؟! چون فکر میکنم نیازی به این کار نیست و حجم مصرفی تو ساعت رایگانتون حساب نمیشه

سلام دوستان؛
دنبال یه برنامه میگردم که بشه باهاش روی یه فیلم یا ویدئو متن اضافه کرد (واسه همیشه، یعنی بچسبه روی ویدئو)، مثلا زیرنویس فارسی واسه یه فیلم که قابل فعال کردن و غیرفعال کردن نیستش و همیشه فعاله و نشون داده میشه (محل دلخواه روی ویدئو) و همچنین بشه یه لوگو روی ویدئو اضافه کرد...
ممنون میشم یه برنامه معرفی کنید.

سلام دوستان؛
دنبال یه برنامه میگردم که بشه باهاش روی یه فیلم یا ویدئو متن اضافه کرد (واسه همیشه، یعنی بچسبه روی ویدئو)، مثلا زیرنویس فارسی واسه یه فیلم که قابل فعال کردن و غیرفعال کردن نیستش و همیشه فعاله و نشون داده میشه (محل دلخواه روی ویدئو) و همچنین بشه یه لوگو روی ویدئو اضافه کرد...
ممنون میشم یه برنامه معرفی کنید.
در عین ساده و راحت بودن، کارایی زیادی دارن از جمله اضافه کردن متن یا عکس و لوگو به ویدیو

دوستان برنامه ای بمن معرفی کنید که بتونم صداهای زائد و حذف کنم !!!!
کنفرانسی را بصورت صوتی رکورد ( ضبط کردم ) که صداهای ناهنجار آدمها سرفه کردن و ... در اون وجود داره و میخوام بجز صدای گوینده دیگه صدایی باقی نماند !

( دوستان یعنی باید بمیرم مشکلم حل نشه )

دوستان برنامه ای بمن معرفی کنید که بتونم صداهای زائد و حذف کنم !!!!
کنفرانسی را بصورت صوتی رکورد ( ضبط کردم ) که صداهای ناهنجار آدمها سرفه کردن و ... در اون وجود داره و میخوام بجز صدای گوینده دیگه صدایی باقی نماند !

( دوستان یعنی باید بمیرم مشکلم حل نشه )

ببین این نرم افزار به کارت میاد:

Sound.Normalizer

دوستان يه برنامه ميخوام كه باهاش از روي DESKTOP فيلم بگيرم و يه ويدئوي اموزشي درباره PSX HELPER بسازم و قابليت صداگذاري روش رو هم داشته باشم
البته يه مقداري هم اديت و اضافه كردن عكس از خارج و اينهارو هم داشته باشه كه چه بهتر
يا سخت نباشه يا اموزش داشته باشه

دوستان يه برنامه ميخوام كه باهاش از روي DESKTOP فيلم بگيرم و يه ويدئوي اموزشي درباره PSX HELPER بسازم و قابليت صداگذاري روش رو هم داشته باشم
البته يه مقداري هم اديت و اضافه كردن عكس از خارج و اينهارو هم داشته باشه كه چه بهتر
يا سخت نباشه يا اموزش داشته باشه

BB FlashBack Pro

سلام

من از یوتیوب یک ویدئو دانلود کردم و کاربری که این ویدئو رو آپلود کرده نام کاربریش رو پایین تصویر نوشته

میخواستم بدونم برنامه ای هست که بشه این نام کاربری رو پاک کرد از رو تصویر ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or