안정환
کاربر سایت
چطوری دانلود کردید ؟سلام
من از یوتیوب یک ویدئو دانلود کردم و کاربری که این ویدئو رو آپلود کرده نام کاربریش رو پایین تصویر نوشته
میخواستم بدونم برنامه ای هست که بشه این نام کاربری رو پاک کرد از رو تصویر ؟
چطوری دانلود کردید ؟سلام
من از یوتیوب یک ویدئو دانلود کردم و کاربری که این ویدئو رو آپلود کرده نام کاربریش رو پایین تصویر نوشته
میخواستم بدونم برنامه ای هست که بشه این نام کاربری رو پاک کرد از رو تصویر ؟
برای ویرایش ویدیو اگر میخوای اون قسمتی که اسم طرف هست کلا پاک بشه از همین برنامه هایی که اینجا گذاشتم میتونی استفاده کنیمیخواستم بدونم برنامه ای هست که بشه این نام کاربری رو پاک کرد از رو تصویر ؟
سلامسلام
یه نرم افزار قدرتمند برای طراحی لوگو بهم معرفی کنید لطفاً .
نسخه های قدیمی تر فتوشاپ ممکنه سبکتر باشن یا کرک کردن و اکتیو شدنشون راحت تر باشه، ولی به نظر من برای کار کردن راحت تر نیستنیک نسخه قدیمی و بدون دردسر قتوشاپ میخوام فقط برای کارهای کوچیک مثل گذاشتن سر و.. اموزش خوب فارسی هم داشته باشه دیگه عالی میشه.
سلام
یه نرم افزار قدرتمند برای طراحی لوگو بهم معرفی کنید لطفاً .
سلام7se7en7
سلام میگم نسخه اندرویدی برنامه فتوشاپم اومده بدرد کارهای جزیی میخوره نسخه موبایلش مسگن یکسری امکانات اصلی داره با اموزش گام به گام ارزش داره ؟
دسترسی به کامپیوتر ندارم
سلامسلام
یه نرم افزار میخوام مثل Movie maker ویندوز که بشه روی عکس آهنگ گذاشت
پ.ن : نرم افزار اجازه بده که بخش خاصی از آهنگ رو روی عکس قرار بدی .
پ.ن 2 : فرمت خروجی واسه گوشی اندروید داشته باشه ( )
سلامسلام دوستان، یه نرم افزار پیدا کردم برای تبدیل با بالاترین کیفیت هر نوع فرمت تصویری به وکتور svg .. تنها مشکل اینجاست که نمیدونم چطوری کرکش کنم یا سریال نامبرشو هر چی میزنم درست نمیشه... من الان وسط یه پروژه طراحی سایت هستم و شدیدا لنگ این قضیه ام.... اگه میشه منو راهنمایی کنید. با تشکر
راستی اسم نرم افزاره هم هست Vector.Magic.Desktop.Edition.1.15 که از سایت filetie-dc.com دانلودش کردم...
یه برنامه بی دردسر و راحت برای وصل شدن به ایستگاهای رادیویی جهان ( ایران نباشه )
ramraradio و radiosure رو تست کردم جالب نبودن
می خوام ***** و اینا هم نباشه راحت بشه وصل شد دیگه !
رادیو های جهان مثل مکزیک هم داشته باشه !