سلام
دوستان من لپ تاپ سونی مدل vpcs111fm دارم و براش ویندوز 8.1 (64) بیت ریختم ولی نمیتونم از نت درایور کارت گرافیکش رو پیدا کنم یا اگه هم باشه نصب نمیشه و ارور میده لطفا راهنماییم کنید و اگه میشه لینک درایور کارت گرافیکش رو بهم بدید ممنون
سلامهمین utorrent داره که. برو تو options بعد preferences قسمت scheduler
http://download-new.utorrent.com/endpoint/utorrent/os/windows/track/stable/
روی پنجزه برنامه کلیدهای Ctrl+P رو بزن تا پنجره تنظیمات باز بشهسلام
متشکر از توضیحات و لینک دانلودی که گذاشتین.
ولی یه مقدا گیج شدم. هر کاری کردم نتونستم جوری تنظیمش کنم که خود به خود دانلود رو شروع و تموم کنه. میشه دقیق تر توضیح بدین که چوری تنظیمش کنم.
بازم ممنون.
یا علی مدد
اگر فایلت انگلیسیه از برنامه Simpo PDF Converter Ultimate استفاده کنسلام
برنامه ای برای ویرایش فایل های pdf وتبدیلشون به word میخواستم
تو این سایت اموزش دورهای مختلف فتوشاپ فارسی هست رایگان اخر سر ازت امتحان میگیره بهت مدرک هم میده فقط فتوشاپ نیست چیزای دیگه هم داره. یه برنامه هم واسه اندروید داره درسنامه رو اندروید نصب کنی کار باهاش راحت تره روزانه درسشو می خونی 24 ساعت بعد امتحان میگیره میری مرحله بعدی.یک نسخه قدیمی و بدون دردسر قتوشاپ میخوام فقط برای کارهای کوچیک مثل گذاشتن سر و.. اموزش خوب فارسی هم داشته باشه دیگه عالی میشه.
سلامسلام نسخه 4_5 Nero بریزم میتونم اهنگ ها رو بر اساس انتخاب خودم گلچین و رایت کنم ؟
چون نسخه های جدیدش هر کاری میکنم یا بر اساش اسم میاره یا حروف الفبا اینطوری پندتا نیافته بهم میخوره چند سال پیش با نسخه های قدیمیش رایت میزدم میشد بر اساس انتخاب خودم پشت هم ثرار بگیزه یا نرم افزار دیگه میشناسید معرفی کنید؟
تو فلش هم میریزم خمین طورب میشه اسم یا حروف الفبا؟
سلامسلام من دنبال یـ برنامه ای میگردم که فرم به فرم و یا ثانیه به ثانیه فیلم رو جدا و در آخر هم مثل بچه ی آدم بدون هیچ افت کیفیت به صورن مستقیم استخراجش کنه ....
-دوستان لطفا برنامهای برای مدیریت مصرف اینترنت معرفی کنید که میزان مصرف ترافیک هر وسیله رو نشون بده.
خواهش میکنم7sen7sen
اره داداش درست میگی البته سال 85 بود mp3 رایج نبود همش audio میزدیم .
درست میگی الان متوجه شدم متشکر از راهنماییت
قوانین انجمندوستان یکی میشه یه شیلتر شیکن مناسب معرفی کنه که سرعتو پایین نیاره ؟!؟! برای استریم از یو*تیـــــوب میخوام..
یه مدت از ... استفاده کردم خیلی اوکی بود اما جدیدش که اومده ۱۰۰۰تا مشکل داره
این برنامه هم رایگانه، هم تنظیمات خوبی برای محاسبه ترافیک داره و هم دقیق و درست محاسبه میکنه.سلام
لطفا یک نرم افزار برای دیدن وضعیت اینترنت (اپلود ها دانلود ها و ....) معرفی کنید که دقیق باشه
+کسپراسکی گاهی خود به خود دانلود میکنه با اینکه اپدیت اتوماتیکش غیر فعاله ایا کسی چیزی در این مورد میدونه ؟