درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام به همگی

من یه pdf دانلود کردم میخواستم تبدیلش کنم به word

اینم لینک pdf

http://www.sid.ir/fa/VEWSSID/J_pdf/74913840301.pdf

اما این pdf هر صفحه اش در اصل عکسه و عکس گرفته شده از صفحه یه فصل نامه . حالا سوالم اینه که چجوری میتونم به متن دست پیدا کنم؟ متن استخراج کنم؟

خیلی لازم دارم

ممنون

سلام به همگی

من یه pdf دانلود کردم میخواستم تبدیلش کنم به word

اینم لینک pdf

http://www.sid.ir/fa/VEWSSID/J_pdf/74913840301.pdf

اما این pdf هر صفحه اش در اصل عکسه و عکس گرفته شده از صفحه یه فصل نامه . حالا سوالم اینه که چجوری میتونم به متن دست پیدا کنم؟ متن استخراج کنم؟

خیلی لازم دارم

ممنون

دوست عزيز تا جايي كه اطلاع دارم نميشه pdf فارسي رو به word تبديل كرد ولي عكسش صادقه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

نرم افزار برای اصلاح و تغییرات عکس ، که خیلی هم ساده و کاربردی باشه، چی پیشنهاد میکنید؟

...

نرم افزار برای تبدیل فایلهای تصویری ،که زیاد حجیم(سنگین) نباشه چطور؟

نرم افزار برای اصلاح و تغییرات عکس ، که خیلی هم ساده و کاربردی باشه، چی پیشنهاد میکنید؟

...

نرم افزار برای تبدیل فایلهای تصویری ،که زیاد حجیم(سنگین) نباشه چطور؟
سلام.
برای اولی نمیشناسم.
ولی برای دومی ، اگه منظورت ویدیو هست .نرم افزار زیر رو دانلود کن . در حد خودش خیلی عالی هست و 2 تا مزیت داره ، افت کیفیت کمی داره و دوم اینکه برای بعضی فرمت ها اگه کارت گرافیکت ساپورت کنه سرعتش بالاتر از بقیه نرم افزارهاس. (شرطش اینه که تنظیمات رو Keep Original نگه داری).
-- من خودم دنبال همچین نرم افزاری هستم ولی تو سطح بالاتر. چون اینا 40-50 مگابایتی ها اکثرا مثل هم عمل میکنند!

هم سادس هم کاربردی
ACDSee Photo Editor v6.0 Build 343
سلام.اخرین نسخه برنامه IDM رو میخواستم همراه با کرک.با تشکر.:)

Internet Download Manager v6.23 Build 10

Internet Download Manager v6.23 Build 10
آخرین نسخه برنامه 6.23 ـه، هر دو تا سایتی هم که گذاشتم کرک معتبر و سالم میذارن
ولی برای کرک کردن این نسخه IDM بعضی ها یکم مشکل داشتن
اگر نسخه نزدیک به این رو داری که بدون مشکل جواب میده به نظرم فعلا این نسخه آخر رو نصب نکن

درود
من دنبال یـ نرم افزار میگردم که بتونه دو تا فولدر رو از نظر تعداد و حجم فایلا (چی کم دارن نسبت به هم چی اضافه کدوم حجمش بیشر ـه کدوم کمتر و ...) مقایسه کنه ...

دوستان لطفا بهترین نرم افزار، ساخت و ویرایش کلیپ ( نظیر افزودن صوت و عکس و ادغام با هم) که کاملا از زبان فارسی ساپورت کنه و بخوبی متن فارسی رو نشون بده، معرفی کنید
امکانت و ویژگی های زیادی هم داشته باشه
حجمش هم مهم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or