اگر یه برنامه حرفه ای تدوین میخوای که همه چیش کامل باشه، میتونی Premiere نصب کنی. آموزش فعال سازی و پشتیبانی فارسی هم تو لینک هست.دوستان لطفا بهترین نرم افزار، ساخت و ویرایش کلیپ ( نظیر افزودن صوت و عکس و ادغام با هم) که کاملا از زبان فارسی ساپورت کنه و بخوبی متن فارسی رو نشون بده، معرفی کنید
امکانت و ویژگی های زیادی هم داشته باشه
حجمش هم مهم نیست
سلام.سلام و با عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان این بخش
اگر زحمتی نباشه یک برنامه ای می خواستم که راحت بشه زیرنویس فارسی رو با فیلم HardSubtitle کرد , در واقع زیرنویس رو به فیلم بچسبونیم . مرسی .
دوستان لطفا بهترین برنامه مترجم واسه اندروید رو لینک بهم بدین؟
خواهش میکنمممنون دانیال جان
منظورم نرم افزاری هست که دقیقا کارایی Movie Maker ویندوز رو داشته باشه ولی با آپشن ها و جلوه های گرافیکی خیلی بیشتر و ساپورت کامل زبان فارسی
همین Premiereاین کارایی رو داره؟
پریمیر جز حرفه ای ها ست من خودم یه سری اومدم باهاش کار کنم ؛ انقد تنظیمات داشت نشد. باید اموزشش رو بخونی یا ببینی. اگه حوصله کار باهاشو نداری اینو امتحان کن :ممنون دانیال جان
منظورم نرم افزاری هست که دقیقا کارایی Movie Maker ویندوز رو داشته باشه ولی با آپشن ها و جلوه های گرافیکی خیلی بیشتر و ساپورت کامل زبان فارسی
همین Premiereاین کارایی رو داره؟
چندتا پست بالاتر توضیح دادم دو روش رو ، البته اونایی که من میشناسم رو گفتم.دنباله یه برنامه ساده میگردم ، که فیلم و ساب تایتل رو به یــه فایل تبدیل کنه .. که با فلش بشه از تلویزیون خونگی نگاه کردمرسی .
دوستان یکی دو تا از بهترین برنامه های Recovery رو معرفی میکنید؟ سرعت کارش هم بالا باشه و دقت زیادی در برگردوندن اطلاعات داشته باشه
همین کسپراسکی خودمون نسخه آندروید داره.دوستان آنتی ویروس خوب واسه موبایل چی هست؟