prometheus
کاربر سایت
سلام
کسی یک نرم افزار خوب برای مدیریت حجم توی اینترنت میشناسه؟ میخوام روی تمام دیوایس ها کنترل داشته باشه.
ممنون میشم جواب بدید.
ميتونيد از برنامه T Meter و يا NetWorx استفاده كنيد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
کسی یک نرم افزار خوب برای مدیریت حجم توی اینترنت میشناسه؟ میخوام روی تمام دیوایس ها کنترل داشته باشه.
ممنون میشم جواب بدید.
ميتونيد از برنامه T Meter و يا NetWorx استفاده كنيد.
سلام. برنامه خیلی خوبی داری. امیدوارم موفق باشیسلام به همه من تصمیم گرفتم برای تابستون یه برنامه نصب ویندوز در محل راه بندازم
یه سرس نرم افزار آماده کردم و یه سری ویندوز که الان بهتون میگم فقط یه چند تا سوال هم دارم ممنون میشم جواب بدین
لیست ویندوز ها:
windows 7 64x/86x
windows 8 64x/86x
windows 8.1 64x/86x
و در آینده که نسخه کاملش بیاد windows 10 64x/86x
لیست برنامه ها :
office 2013
nero 16
adobe reader
winrar
intel (R) hd graphics 4000
photoshop
eset nod 32 64x/86x
yahoo
team viewer
power iso
amd 64x/86x laptop desktop
nvidia 64x/86x laptop desktop
fiirefox
directx 9/10/11
km player
internet download manager
google chrome
demon tools
flash player windows/firefox/chrome
blustacks
هیتلر شکن
driver pack
تموم شد
اولین سوال اینکه اگه این برنامه ها یا کلا چیزی برای نصب ویندوز روی هر کامپیوتری کم هستش لطفا بهم بگین
دومین سوال اینکه از کجا نسل amd کامپیوتر طرف رو بفهمم و آیا nvidia هم نسل بندی داره؟
سومین اینکه از کجا بفهمم چه کامپیوتری چه ورژنی از DirectX رو پشتیبانی میکنه؟
راستی نرم افزار ها همه ورژن آخرشو دانلود کردم
پارتیشن بندی هم بلدم
ممنون میشم همه نظر بدید
مرسی
سلام.Nod رو کلاحذف کن و Kaspersky Internet Security2015 رو جایگزینش کن. قدرت عالی، استفاده از منابع کم سیستم و راحتی در اکتیو مجدد. اگر هم نخواستی حداقل Smart Security نصب کن.
، شاید ایناکه گفتی سوال خیلی های دیگه هم باشه.سلام.این همه نرم افزار رو سعی کن نصب نکنی بصورت انتخابی انجام بشه بهتره ، مثلا power iso رو با deamon tools تقریبا شبیه همدیگه هستن با تفاوت جزیی و در کل شاید به کار خیلی ها نیاد. همه این ها رو باهم نصب کنی از همون اول سیستم طرف کند میشه!! سعی کن سبک ترین رو نصب کنی مثلا به جای kmplayer میشه potplayer رو جایگزین کرد یا مثلا جای nero کامل،نسخه nero lite.سلام به همه من تصمیم گرفتم برای تابستون یه برنامه نصب ویندوز در محل راه بندازم
یه سرس نرم افزار آماده کردم و یه سری ویندوز که الان بهتون میگم فقط یه چند تا سوال هم دارم ممنون میشم جواب بدین
دوستان :دانیال و محمدسعید
مرسی
خیلی نظرات خوبی بود
برنامه های
Kaspersky
cpu id
hard drive inspector
tuneup utilities
usb disc security
winamp
اضافه شد
برای بعضی برنامه ها مثل فوتوشاپ و آفیس که حجم سنگینی داره هم میزارم به انتخاب خود مشتری که هر کدوم رو خواست میگه نصب کنم یا نکنم
ولی هنوز یکی دو جا مشکل دارم
با نرم افزار های HWiNFO یا System Information Viewer نمیتونم کار کنم اصلا ازش سر در نیاوردم
و تو تشخیص ورژن directxو نسل کارت گرافیک amd مشکل دارم
بعدی اینکه نرم افزار های تخصصی رشته ها رو یه چند مورد نام ببرید که من دانلود کنم تا جایی که میتونید بگید که پیش مشتری شرمنده نشم
راستی یه سوال :
دیگه ویندوز 8 هم دانلود کنم؟؟؟
چون همون ویندوز 8.1 هست دیگه
و اینکه اگه لازمه لطفا اگه میشه یه لینک برای دانلود آخرین ورژنش به بدید مرسی
راستی دکمه تشکر رو هر چی گشتم پیدا نکردم
از همینجا ممنون پیدا کردم میزنمش
دوست عزيز ميتوني از نرم افزار GPU-Z استفاده كني و همه اطلاعات كارت گرافيك رو ببيني
نرم افزارهايي مثل Autocad , Etabs , ,Abaqus , Tekla Structure براي عمران كاربرد داره ، از رشته هاي ديگه من اطلاع ندارم
كار از محكم كاري عيب نميكنه ، ديدي يه نفر گير داد 8 بريز :دي
موفق باشي
خیلی نرم افزار زیاده و اکثرا هم حجیم هستن. بنظرم به مرور اگه کارت گرفت اضافه کن. یا اصلا مجموعه هاشو بخر.مرسی داداش
اینا رو دارم من خودم دانشجو رشته عمرانم رشته های دیگه اطلاع ندارم که چی میخواد
سلام سعید جانسلام.
حسابی خودتو خالی کردی دانیال جان :d. ماشاله به این اطلاعات، شاید ایناکه گفتی سوال خیلی های دیگه هم باشه.
البته کسپر از nod سنگین تره ، رو یه سیستم معمولی نصب بشه ممکنه کند کنه سیستم رو. البته من نسخه 2012 رو امتحان کردم رو سیستمم قدیمی بود خیلی کند شد. برا همین دوباره مجبور شدم nod نصب کنم. از طرفی هم فعالسازیش یه کم پیچیده تر از nod هست . راه حل ساده و قطعی نداره تا اونجایی که میدونم.
این کار هم با برنامه Almeza MultiSet Professional شدنیه هم با Auto It. که دومی نیاز به اسکریپت نویسی و کد نوشتن داره.من برا خودم همیشه سوال بوده ، چجوری میشه یه سری نرم افزار جوری کرد که پشت سر هم نصب بشن تو یه پک و از راه دستی انجام ندیم. خودم قبلا یه بار پرسیده بودم اینجا فکر کنم.
خواهش میکنمدوستان :دانیال و محمدسعید
مرسی
خیلی نظرات خوبی بود
برنامه های
Kaspersky
cpu id
hard drive inspector
tuneup utilities
usb disc security
winamp
اضافه شد
برای بعضی برنامه ها مثل فوتوشاپ و آفیس که حجم سنگینی داره هم میزارم به انتخاب خود مشتری که هر کدوم رو خواست میگه نصب کنم یا نکنم
ولی هنوز یکی دو جا مشکل دارم
با نرم افزار های HWiNFO یا System Information Viewer نمیتونم کار کنم اصلا ازش سر در نیاوردم
و تو تشخیص ورژن directxو نسل کارت گرافیک amd مشکل دارم
بعدی اینکه نرم افزار های تخصصی رشته ها رو یه چند مورد نام ببرید که من دانلود کنم تا جایی که میتونید بگید که پیش مشتری شرمنده نشم
راستی یه سوال :
دیگه ویندوز 8 هم دانلود کنم؟؟؟
چون همون ویندوز 8.1 هست دیگه
و اینکه اگه لازمه لطفا اگه میشه یه لینک برای دانلود آخرین ورژنش به بدید مرسی
راستی دکمه تشکر رو هر چی گشتم پیدا نکردم
از همینجا ممنون پیدا کردم میزنمش
گرافیکیمرسی داداش
اینا رو دارم من خودم دانشجو رشته عمرانم رشته های دیگه اطلاع ندارم که چی میخواد
سلام.نرم افزاری نیست بشه شکلک های یاهو رو خودمون بسازیم؟؟
سلام.
هدفتون چیه ؟!
انواع اقسام شکلک ها تو سطح اینترنت هست برای دانلودشون باید به دنبال ترکیب عبارتهای Smiley یا Sticker باشید.
ساختنشون هم چه متحرک چه غیر متحرک توی فتوشاپ و برنامه های مشابه میشه ولی خب باید آشنا باشید. (برنامه درست و درمون مخصوص این کار من پیدا نکردم متاسفانه ، شاید بقیه بشناسن)

من متوجه مقصودتون نشدم؛ شاید اگه بگید کجا میخواید استفاده کنید بشه کمک کرد. لزومی به ساختنشون نیست چون پک مدلهای اماده فراوان پیدا میشه.میشه اموزش ساختشو پیدا کنید![]()
سلام.برنامه ایی هست بشه از طریق وای فای به لپ تاپ گوشی وصل کرد و تبادل اطلاعات کرد
Sent from my SM-N910H using Tapatalk