سلام به همه من تصمیم گرفتم برای تابستون یه برنامه نصب ویندوز در محل راه بندازم
یه سرس نرم افزار آماده کردم و یه سری ویندوز که الان بهتون میگم فقط یه چند تا سوال هم دارم ممنون میشم جواب بدین
لیست ویندوز ها:
windows 7 64x/86x
windows 8 64x/86x
windows 8.1 64x/86x
و در آینده که نسخه کاملش بیاد windows 10 64x/86x
لیست برنامه ها :
office 2013
nero 16
adobe reader
winrar
intel (R) hd graphics 4000
photoshop
eset nod 32 64x/86x
yahoo
team viewer
power iso
amd 64x/86x laptop desktop
nvidia 64x/86x laptop desktop
fiirefox
directx 9/10/11
km player
internet download manager
google chrome
demon tools
flash player windows/firefox/chrome
blustacks
هیتلر شکن
driver pack
تموم شد
اولین سوال اینکه اگه این برنامه ها یا کلا چیزی برای نصب ویندوز روی هر کامپیوتری کم هستش لطفا بهم بگین
دومین سوال اینکه از کجا نسل amd کامپیوتر طرف رو بفهمم و آیا nvidia هم نسل بندی داره؟
سومین اینکه از کجا بفهمم چه کامپیوتری چه ورژنی از DirectX رو پشتیبانی میکنه؟
راستی نرم افزار ها همه ورژن آخرشو دانلود کردم
پارتیشن بندی هم بلدم
ممنون میشم همه نظر بدید
مرسی
سلام. برنامه خیلی خوبی داری. امیدوارم موفق باشی
شما اول با یه برنامه مثل HWiNFO یا System Information Viewer اطلاعات سخت افزاری (کامل) سیستم رو میتونی به دست بیاری مخصوصا اطلاعاتی در مورد نسل پردازنده یا قدرت کارت گرافیک و DirectX ی که پشتیبانی میکنه
در مورد نرم افزار ها هم به نظر من یه سری نرم افزار رو به صورت پک در بیار که روی همه سیستم ها نصب بشن. یه سری چیزهایی که برای همه بعد نصب ویندوز لازم هستن
بعد یه سری برنامه های تخصصی مثل فتوشاپ رو هم داشته باش که در صورت نیاز نصب کنی.
از لیستی که نوشتی به نظر من:
Nod رو کلاحذف کن و Kaspersky Internet Security2015 رو جایگزینش کن. قدرت عالی، استفاده از منابع کم سیستم و راحتی در اکتیو مجدد. اگر هم نخواستی حداقل Smart Security نصب کن team viewer رو اگر بعدا میخوای بهشون پشتیبانی از راه دور بدی نصب کن. در غیر اینصورت بودنش رو سیستم کسی که به کاراییش آشنا نیست و نمیدونه میشه باهاش چکار کرد، اشتباهه
به جای KMPlayer من K-Lite Codec Pack رو پیشنهاد میدم. هم یکی از کاملترین کدک ها برای پخش همه فایل های تصویریه. هم با MPC سبکی که همراهش داره از پلیر های درب و داغون بی نیاز میکنه
-
نرم افزاری برای کنترل دمای سیستم حتما براشون بریز. مثل HWMonitorPro یا حداقل Core Temp برای پردازنده
نرم افزار برای تست سلامت هارد دیسک مثل Hard Drive Inspector
یه برنامه مثل TuneUp Utilities که بتونن با یک کلیک خیلی از کارها رو انجام بدن و ویندوز رو تر و تمیز کنن
USB Disk Security برای آلوده نشدن از طریق فلش مموری
روی مرورگر حتما افزونه های مناسب برای امنیت تو اینترنت نصب کن.
برنامه خوب برای پخش موزیک راموش نکنی winamp
+
حتما از برنامه ها نسخه های 64 و 32 بیتی داشته باش.
برنامه های تخصصی تو رشته های متخلف داشته باش که اگر لازم داشتن نصب کنی. (گرافیکی، مهندسی، حسابداری و ...)