سلامسلام یک لیتپنک اموزش فارسی فقط مختصر و نفید برای عوض کردن ویندوز .
5 سالی هست عوض نکردم کلا فراموش کردم
سرویس پک 1-2
7 نمیخوام داداش لب تاپم مال دوره قرقره میرزاسسلام
اگر هم خواستی ویندوز 8.1 نصب کنی، اون قسمت اول آموزش 7 رو (در مورد تنظیمات مادربرد) یه نگاهی بنداز
7 نمیخوام داداش لب تاپم مال دوره قرقره میرزاس
XP میخوام
EaseUS Partition Master 10.0سلام
برنامه ی خوب و روون برای پارتیشن بندیه درایوای ویندوز میخواستم
MKV Tool Nix این واسه چسبوندن زیرنویس/فایل صوتی و بالعکس . بعد اگه احیانا فارسی ساپورت نمیکرد دستگاه مربوطه با نرم افزار Shadow Sub از قسمت File>Export>VobSub باید فرمتش رو به Sub تغییر بدین...دنبال یه برنامه خیلی خوب هستم تا زیر نویس فیلمها رو بچسبونم به فیلم یعنی جوری که اون فیلم رو توسط پورت USB تلویزیون خواستم اجرا کنم به مشکل برنخورم چون همونطور که میدونید تلویزیونها و خیلی از لوازم صوتی تصویری هنوز چنین ویژگی ای ندارن که فایل های فرمت SRT. زیر نویسهایی که به صورت جداگانه دانلود میشه رو بخونن واسه همین یه برنامه میخوام که زیر نویس رو با فیم مچ کنه و فایل جدیدی از اون فیلم رو بعد از ادغام کردن زیر نویس با فیلم بتونم رو PC ذخیره و بعد به مموری فلش بریزم.
دوستان میگم برنامه ای هست که باهاش بفهمم چه کسایی به وای فای من وصل هستند؟
برنامه ساده که بتونی تغییراتی روی ویدیو بدی و با فرمت های مختلف ذخیره کنی (موقع سیو حجم ویدیو رو هم میتونی کم کنی) من این دو تا رو پیشنهاد میدمیک نرم افزار فوق العاده ساده برای کم کردن حجم ویدیو و اضافه کردن متن به ویدیو نیاز دارم.
خیلی ممنون.
سلامhi در هنگام مرتب سازی پوشه های هارد اشتباهی یک پوشه رو از یکی از درایو ها حذف کردم که برام مهم بود ! بیشتر این برنامه های ریکاوری کاری از پیش نمیبرن متاسفانه ! چه نرم افزاری هست که پوشه و محتویاتش رو برام کامل برگردونه ! تشکر @};-