سلام
دنبال یک برنامه بازگردانی اطلاعات میگردم که بتونه دیتا بازی ps4 رو برگردونه ( حجمش هم 31 گیگ هست )
دوست عزيز اكثر اين برنامه ها نميتونن به صورت كامل و درست فايل ها رو برگردونن
ولي يكي از نرم افزارهاي خوب تو اين زمينه recover my files هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
یکی از دوستان تو تاپیک مشکلات نوشته با برنامه EaseUS Data Recovery Wizard تونسته اطلاعاتش رو بدون مشکل و کامل برگردونهپس کلا هیچ راهی نیست ؟
البته اون فایل بصورت پارت بندی هستش
یکی از دوستان تو تاپیک مشکلات نوشته با برنامه EaseUS Data Recovery Wizard تونسته اطلاعاتش رو بدون مشکل و کامل برگردونه
نمیدونم برای شما هم جواب میده یا نه. اما تست کنید امیدوارم مشکلت حل بشه
اول چک کن که این نا هماهنگی از فیلم باشهدوستان فیلم Mad max fury road رو دانلود کردم ولی صدا و تصویر هماهنگ نیست.صدا از خود تصویر جلوتره.حالا برنامه ای هست که بشه صدا و تصویر رو هماهنگ کرد؟؟ترمیناتور هم دانلود کردم زیرنویس کره ای داره.میشه زیرنویسشو با KM player برداشت؟اگر آره چه طور؟
درود
برنامه خاصی وجود داره که بتونه Playtime رو موقع بازی کردن روی PC ثبت کنه؟! یه چیزی مثل خود Steam که نشون میده مثلا فلان بازی رو n ساعت بازی کردی!
مثلا میخوام بدونم یه بازی پایرت مثل GTA V رو ثبت کنم پلی تایم ها رو میشه کاری کرد؟!
ممنون
شما ESET Smart Security رو بگیر بعد نرم افزار PNL ورژن 3.9 ـش رو دانلود و نصب کن (آنتی ویروس رو اول غیر فعال کن) بزار برات یـ کد Trial پیدا کنه (خودش اوتوماتیک داخل آنتی ویروس Import میکنه) بعد از داخل آنتی ویروس بزن رو آپدیت تا اکانت Trial ثبت بشه و شروع به Update کردن بکنه به همین راحتی ! اکانتایی که این برنامه میده بین 50 تا 120 رو مهلت دارن و نیازی نیست که هی کد بگیریدرود
یک آنتی ویروس لطف کنید که فعال باشه ( لازم نباشه برای اکتیو کردنش دنبال key یا سریال نامبر باشم )
بهترین نرم افزار پارتیشن بندی کدومه؟
یه هارد وسترن گرین 3 ترا دارم برا آرشیو فیلم.الان پر شده یه 4 ترا هم خریدم میخوام درایو جدید ساخته نشه. 4 ترا رو اضافه کنم به درایو قبلی بشه 3 ترا سر جمع![]()