یک برنامه ممنون میشم قرار بدید که باهاش بتونم راحت فیلم های 1080 P رو که با دوربین فیلم برداری میکنم از روی رم SD ببینم
سلام دوستان .. دنبال یه برنامه خوب wifi manager هستم .. بشه باهاش دید چه دستگاه هایی به اینترنت وصل شدن و بشه دیسکانکتشون کرد و ...
ممنون میشم اگه چیزی پیشنهاد کنید ...
یک نرم افزار ساده و قوی می خوام برای ساخت Setup.فایل اموزشی هم که داشته باشه عالی میشه
با InstalShield 12 کار کردم اما خیلی سخت و پیچیده بود.فایل اموزشی هم که نداشت
خواهش میکنمدانیال جان ممنون ولی این برنامه که دادی زیاد به کارم نیومد .. چون گوشی هایی که به مودم وصل شدن رو اصلا نشون نمیده ..
برنامه دیگه ای سراغ نداری ؟
برای اطمینان برنامه Wireless Network Watcher ، من دارم تمامی دستگاه ها رو نشون میده ولی فقط با IP ! از طرفی داخل گوشی هم نشون میده با کدوم ip به کامپیوتر شما متصل شده ... ولی امکان قطع اتصال نداره.دانیال جان ممنون ولی این برنامه که دادی زیاد به کارم نیومد .. چون گوشی هایی که به مودم وصل شدن رو اصلا نشون نمیده ..
برنامه دیگه ای سراغ نداری ؟
من فکر میکنم هر نسخه ای دانلود بکنی بالاخره تاریخ لایسنسش میگذره !سلام
دوستان نسخه ی کامل Eset Nod 32 Smart Security رو میخواستم
چند تا دانلود کردم ولی همه Trial هستند و 20 روز دیگه اکسپایر میشن
سلام.دوستان من یه برنامه میخواستم که مثل Aimersoft DVD Creator باشه تا بتونم فایل های MKV رو به DVD تبدیل کنم.ضمنا نمیدونم چرا موقع استفاده از برنامه Aimersoft DVD Creator کامپیوترم یهو خاموش میشه!!
سلام .. دوستان یه فایل tar دانلود کردم .. فایل گویا مشکلی داره .. با winrar نمیشه repair کردش ..
برنامه خاصی هست که بشه این فایل رو تعمیر کرد ؟ .. 8 گیگ فایله ... :biggrin1: