سلام . HD Tune آره خیلی پیش پا افتاده است ، فقط برای مرحله اول تست هست میزان وخامت اوضاع و کلا اینجور موضوعات رو بررسی کنی ! حتی اگه هاردت خراب باشه ممکنه توی مرحله اسکن هنگ کنه ! برای تعمیر بدسکتور نمیدونم از چی باید استفاده کرد یا اینکه اصلا روش نرم افزاری مفید هست یا نه !ممنون سعید اما بنظرت HD Tune زیادی ساده نیست ؟ حجمش هم کمه !
البته خب حجم ربطی نداره اما برنامه ی قویتری نیست ؟!
من برای بهینه از Advanced SystemCare 7 استفاده میکنم ، البته TuneUp Utilities 14 رو هم دارم !
این System Mechanic چطوریه ؟!
نسخه 2013 و 2014 زیاد فرقی ندارن . ولی نسخه 2013 گرافیکی تر و ساده تر برای استفاده هست و نسخه 2014 در ظاهر تغییر کرده و از گرافیک کمتری در منو برنامه استفاده شده ! بنظر من اگه 2013 دارین از همون استفاده کن . کاربری ساده تری داره!تاکید میکنن که نسخه 2013 رو نصب کنین!!
امکاناتش که واقعا خیلی زیاده!
نسخه 2013 و 2014 زیاد فرقی ندارن . ولی نسخه 2013 گرافیکی تر و ساده تر برای استفاده هست و نسخه 2014 در ظاهر تغییر کرده و از گرافیک کمتری در منو برنامه استفاده شده ! بنظر من اگه 2013 دارین از همون استفاده کن . کاربری ساده تری داره!
سلام مجدد به همگی دوستان
یه برنامه ساده میشه معرفی کنید که ریز مصرف اینترنتی رو با هر دفعه وصل شدن ذخیره کنه و هر وقت خواستیم بفهمیم چه قدر اینترنت مصرف شده برنامه بهمون دقیقا بگه
خلاصه یه برنامه که تمام کانکت شدن و حجم مصرفی رو برامون نمایش بده
یه برنامه ی درست درمون میخوام واسه برگردوندن فایل های پاک شده با حجم نسبتا بالا(عکس و ویدیو) که واقعا جواب بده و فایلا رو صحیح و سالم برگردونه. ( فایل ها شیفت دیلیت شدن و درایوی که توش بودن یبار فرمت شده.)
چی پیشنهاد میکنید؟ چنتا برنامه استفاده کردم جواب نداده.
دانلود Active File Recovery Professional 10.0.6 - نرم افزار بازیابی اطلاعات پاک شده
یا جای file تو اسم برنامهه بنویس پارتیشن و سرچش کن!!
البته واسه فیلم ممکنه اذیت کنه!!(مثلا یه فیلم قاطی بشه!!)
بهترین کار استفاده از فتوشاپهسلام به دوستان گرامی
میخواستم بدونم کسی نرم افزاری سراغ داره، برای کم حجم تر کردن تصاویر PNG در حالی که همچنان از قابلیت transparency برخوردار باشن؟!
پیشاپیش ممنون.
بهترین آنتی ویروس و فایر وال چیه ؟
Nero 7 Liteدرخواست برنامه nero express 6 یا 7 رو داشتم.
این لینک یه لیست از برنامه های مترجم متن ـه ، توضیحاتشون و آموزش کرک کردنشون رو بخون و هر کدوم رو خواستی دانلود کندیکشنری برای ترجمه متون که خوب باشه میشه معرفی کنید؟
انلاین هم مشکلی نیس فقط با کرک باشه...مرسی