درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان کسی یه نرم افزار ساده سراغ داره برای کم کردن حجم تصاویر که زیاد کیفیت عکس رو هم خراب نکنه ؟
سلام.
اگه عکسهای مدنظرت عکسهای سایز بزرگ مثل دوربین عکاسی و موبایل هست و سایزشون (رزولوشن) برات مهم نیست این نرم افزار رزولوشن اونهارو کم میکنه : Image Tuner (متاسفانه لینکش رو ندارم ولی فکر کنم راحت پیدا بشه).

فتوشاپ

سلام.
اگه عکسهای مدنظرت عکسهای سایز بزرگ مثل دوربین عکاسی و موبایل هست و سایزشون (رزولوشن) برات مهم نیست این نرم افزار رزولوشن اونهارو کم میکنه : Image Tuner (متاسفانه لینکش رو ندارم ولی فکر کنم راحت پیدا بشه).
تشکر از پاسختون
بعضی بزنامه ها هستن که کارشون فقط همینه یعنی عکس میندازی داخلش و فقط رزلوشن و حجم رو میارن پایین و کار دیگه ای نمیکنن من دنبال این مدل برنامه هستم
فتوشاپ برنامه خوبی هستش ولی من دنبال یه همچین برنامه ای که گفتم هستم ساده و کاربردی
-----------------------------
دوستان یه برنامه هم سراغ دارید درست و حسابی فرمت های تصویری رو به بهترین شکل به همدیگه تبدیل کنه ؟
مثلا MKV-MP4-AVI-WMV و ...
خیلی دنبالش گشتم ولی اکثر برنامه هایی که پیدا کردم به درد نمیخورن
مثلا برنامه قابلیت این رو داشته باشه که رزلوشن فایل تصویری رو هم تغییر بدی

تشکر از پاسختون
بعضی بزنامه ها هستن که کارشون فقط همینه یعنی عکس میندازی داخلش و فقط رزلوشن و حجم رو میارن پایین و کار دیگه ای نمیکنن من دنبال این مدل برنامه هستم
فتوشاپ برنامه خوبی هستش ولی من دنبال یه همچین برنامه ای که گفتم هستم ساده و کاربردی
دوستان یه برنامه هم سراغ دارید درست و حسابی فرمت های تصویری رو به بهترین شکل به همدیگه تبدیل کنه ؟

مبدل jetAudio خیلی چیز خوب و کاملیه!! حتما تستش کن!(با پلیرش نصب میشه!)

تشکر از پاسختون
برنامه media convert master رو هم امتحان کن من الان 3 ساله که از این برنامه استفاده می کنم

بهترین نرم افزار برای رایت فایل iso بر روی دیسک چیه؟ میخوام ویندوز رو بریزم رو دیسک !
من اینو دارم خوبه ؟
Ashampoo.Burning.Studio.v12.0.5

پ.ن : این درسته دیگه ؟

09806558866265012540.jpg

آخرین ویرایش:
بهترین نرم افزار برای رایت فایل iso بر روی دیسک چیه؟ میخوام ویندوز رو بریزم رو دیسک !
من اینو دارم خوبه ؟
Ashampoo.Burning.Studio.v12.0.5

پ.ن : این درسته دیگه ؟
به نظر من دوست عزیز برای راحتی کار فایل iso ویندوز رو به کمک برنامه Windows 7 USB/DVD Download Tool بریز داخل فلش بعد از طریق صفحه ستاپ PC فلش رو بوت قرار بده ویندوز رو از طریق فلش نصب کن
هم سریع تر نصب میشه هم هر دفعه DVD لازم نیست رایت کنی (من خودم از این طریق همیشه ویندوز 7 نصب میکنم)

سلام دوستان

اگه میشه یه برنامه برای دانلود ویدئو از یوتیوب بزارید. تا حالا 3-2 تا دانلود کردم ولی کار نمیکنن.

برنامه سراغ ندارم ولی سایت هست که میری از اونجا فیلماشو دانلود میکنی!! فقط اومده یه شیلتر داخلی گذاشته که ممکنه بعضی فیلما رو نیاره!!
فامن سرویس نمایش ویدیو
کافیه اسم ویدئو رو داخلش سرچ کنی!

سلام به دوستان گرامی
میخواستم بدونم کسی نرم افزاری سراغ داره، برای کم حجم تر کردن تصاویر PNG در حالی که همچنان از قابلیت transparency برخوردار باشن؟!
پیشاپیش ممنون.

آقا بهترین برنامه واس بهینه سازی ویندوز و رجیستری کدومه ؟
بهترین برنامه واس اسکن هارد اکسترنال و بدسکتوری و تعمیرات و اینا کدومه ؟!
حجمشون مهم نیست ! :|

آقا بهترین برنامه واس بهینه سازی ویندوز و رجیستری کدومه ؟
بهترین برنامه واس اسکن هارد اکسترنال و بدسکتوری و تعمیرات و اینا کدومه ؟!
حجمشون مهم نیست ! :|
سلام.
بنظر من برای ریجستری TuneUp Utilities رو انتخاب کن ، کارهای گسترده ی دیگه هم انجام میده ، فکر میکنم اسکن هارد هم داشته باشه ولی مطمئن نیستم.
برای سطح اولیه اسکن هارد هم حتما HD Tune رو تست کن ! ظاهرا فقط تست میکنه . اگه کارت راه نیفتاد برو سراغ بقیه !...
منتظر جوابهای مفید دیگر دوستان هم باش. من فقط فعلا گفتم کارت راه بیفته.
موفق باشی.

بنظر من برای ریجستری TuneUp Utilities رو انتخاب کن ، کارهای گسترده ی دیگه هم انجام میده ، فکر میکنم اسکن هارد هم داشته باشه ولی مطمئن نیستم.
تاکید میکنن که نسخه 2013 رو نصب کنین!!
امکاناتش که واقعا خیلی زیاده!

آخرین ویرایش:
ممنون سعید اما بنظرت HD Tune زیادی ساده نیست ؟ حجمش هم کمه !
البته خب حجم ربطی نداره اما برنامه ی قویتری نیست ؟!

من برای بهینه از Advanced SystemCare 7 استفاده میکنم ، البته TuneUp Utilities 14 رو هم دارم !
این System Mechanic چطوریه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or