درخواست نرم افزار هاي كاربردي

من یه نرم افزار میخوام که بتونم سرعت فیلم رو کم یا زیاد کنم . منظورم برای تماشا نیس . برای save کردن ویدئو هست . مثلا یه فیلم رو سرعتش رو کاهش بدم و ذخیره ش کنم .
نرم افزار های پر حجم مث افتر افکت نمیتونم استفاده کنم اگه یه کم حجمشو میشناسید معرفی کنید لطفا

من یه نرم افزار میخوام که بتونم سرعت فیلم رو کم یا زیاد کنم . منظورم برای تماشا نیس . برای save کردن ویدئو هست . مثلا یه فیلم رو سرعتش رو کاهش بدم و ذخیره ش کنم .
نرم افزار های پر حجم مث افتر افکت نمیتونم استفاده کنم اگه یه کم حجمشو میشناسید معرفی کنید لطفا
برنامه slowmoVideo رو تست کن (حجمش 60 مگه)

دوستان جدیدترین ورژن Realtek High Definition Audio و Intel(R) Processor HD Graphics برای مادربورد P8H61-M LX3 PLUS رو Windows 8 32Bit کدوم ورژن هستن ؟! کسی لینک داره ؟!
به سایتهای سازنده مراجعه کن ! احتمالا یه چیزی گیرت میاد ...
موفق باشی.

- - -ویرایش - - -

سلام. یک نرم افزار مطمئن برای رایت اطلاعات اداری روی DVD می خواستم. از خود ویندوز که استفاده می کنم امنیت نداره بعضی وقت ها رایت نمی کنه درست. چون اطلاعات اداری و مهم هستن یک نرم افزار خوب معرفی کنید. تشکر
فکر میکنم شما دنبال Nero BurningRom Lite بگرد !! فقط بخش رایت دیتا رو شامل میشه و بنظرم کار راه بنداز هست .
موفق باشی.

آخرین ویرایش:
سلام
آخرین ورژن نرم افزار Creative Media Source رو میخوام .
سلام
آخرین نسخه ای که ازش پیدا کردم 5.26.02 ـه

لینک
یا
لینک
Norton Internet security کرک میشه ؟ بعد وقتی کرک هست میتونه خودش آپدیت هاش رو بگیره روزانه ؟
Kaspersky Internet Security چطور ؟
نورتون رو جدیدا باهاش کار نکردم و نمیدونم کرکش در چه حاله :d
ولی کسپر من تا 2013 که خودم استفاده میکنم کلید هاش خیلی راحت گیر میاد و بدون مشکل هم آپدیت میشه

کلید های جدیدش رو هم ، اگر تو نت پیدا نکردی بگو

-
با جستجو برات پیدا کردم و نمیدونم جواب میده یا نه
امیدوارم به دردت بخوره
battleping

اینجا
هم در مورد برنامه و راهنمای استفاده و ساخت یوزر و ... ، نوشته

آخرین ویرایش:
سلام !
من یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده اینه که ، ما اصلا احتیاج داریم codec هامون رو بروز کنیم یا نه!! یا اصلا کدوم کدک ها خوبه که اونهارو نصب کنیم !!!؟

توی سایت سازنده ی هر آنتی ویروسی میرم نوشته بیشترین کاربر رو داره و بهترین جوایز رو هر سال دریافت میکنه !!! :| الان بهترین آنتی ویروس چیه ؟؟:-/ سرعت نت رو فقط کم نکنه موقع استفاده ! 8-|

سلام !
من یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده اینه که ، ما اصلا احتیاج داریم codec هامون رو بروز کنیم یا نه!! یا اصلا کدوم کدک ها خوبه که اونهارو نصب کنیم !!!؟
سلام
هر چی کدک سیستم به روز تر باشه برای پخش فایل های مدیا از نظر پشتیبانی فرمت ها، کیفیت بهتر یا رفع مشکل های نسخه قبلی ، بهتره
ولی خب اینجوری هم نیست که وقتی از یه کدک جدید استفاده میکنید و هیچ مشکلی با هیچ فایل تصویری ندارید مجبور باشید حتما نسخه به نسخه آپدیت کنید

به نظر من K-Lite Mega Codec Packs یکی از بهترین کدک هاست
توی سایت سازنده ی هر آنتی ویروسی میرم نوشته بیشترین کاربر رو داره و بهترین جوایز رو هر سال دریافت میکنه !!! :| الان بهترین آنتی ویروس چیه ؟؟:-/ سرعت نت رو فقط کم نکنه موقع استفاده ! 8-|
هر آنتی ویروس خوبی و بدی خودش رو داره و به نظرم نمیشه گفت بهترین و بی عیب ترین
ولی از نظر کارایی من Kaspersky Internet Security 2013 رو پیشنهاد میدم

سلام دوستان. یه برنامه قوی میخوام که برنامه هایی که دانلود و اپلود میکنن به صورت دقیق و با همه جزئیات نشون بده. و این امکان رو هم فراهم کنه که جلوی اپلود ها د دانلود هارو بشه گرفت. مثلا یه برنامه مشکوک رو جلوشو بگیره.

سلام دوستان. یه برنامه قوی میخوام که برنامه هایی که دانلود و اپلود میکنن به صورت دقیق و با همه جزئیات نشون بده. و این امکان رو هم فراهم کنه که جلوی اپلود ها د دانلود هارو بشه گرفت. مثلا یه برنامه مشکوک رو جلوشو بگیره.

باید نرم افزارهایی که به Firewall معروفن رو نصب کنی. مثلا COMODO Firewall

دوستان جدیدترین ورژن Realtek High Definition Audio و Intel(R) Processor HD Graphics برای مادربورد P8H61-M LX3 PLUS رو Windows 8 32Bit کدوم ورژن هستن ؟! کسی لینک داره ؟!
شما برنامه مورد نظرتون رو پیدا کردین ؟!

این از سایت ایسوس دقیقا مدلP8H61-M LX3 PLUS ویندوز 8 32 و 64 :
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/vga/Intel_Graphic_V917102828_Win8.zip
--
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/VIA_Audio_V60110500_Win8.zip

منبع : Motherboards - P8H61-M LX3 PLUS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or