درخواست نرم افزار هاي كاربردي

بهترین برنامه برای فشرده سازی چیه؟
میخوام حسابی فشرده کنه. مثلا 55 گیگ رو تا 20 یا 30 کم کنه.

نمیشه گفت که یه نرم افزار با یک فرمت, تو همه ی زمینه ها بهتره. مثلا من خودم که بازیها رو فشرده میکنم, بعضی مواقع با rar نتیجه ی بهتری می گیرم و بعضی مواقع با 7z. ولی میشه گفت که در اکثر مواقع برد با 7z هستش. ولی مثلا تو زمینه ی عکس, فرمت zipx از همه بهتره. (حدود 20 درصد فشرده میکنه!)

البته یه نرم افزاری هست به اسم KGB Archiver که یه زمانی خیلی سر و صدا کرد. میتونی اون رو هم امتحان کنی.

برای فرمت rar از winrar و برای فرمت 7z از 7zip و یا Powerarchiver و برای zipx هم از Powerarchiver و یا Winzip باید استفاده کنی

البته باید برای هر کدوم تو قسمت تنظیماتش بری و بیشترین مقدار فشردگی رو انتخاب کنی...

سلام
يه برنامه درست درمون واسه تبديل pdf يا فايل اسكن شده به word كسي سراغ داره؟تو نت هست ولي همشون مشكل دارن واسه زبان فارسي.اگه كسي برنامه اي رو تست كرده و جواب گرفته لطفا اسمشو بگه
ممنون

سلام.درایور مربوط به کارت صدا رو میخواستم.لطفا برای ویندوز سون 32 بیتی باشه.با تشکر.:)ضمنا دوستان من کارت صدای آنبورد روی مادربورد منظورم نیستش چون من اسپیکرهام قوی هستش کارت صدای جداگانه خریدم و روی مادربورد نصب کردم.منظرم درایور مربوط به اون کارت صدا هستش.:d

آخرین ویرایش:
سلام.درایور مربوط به کارت صدا رو میخواستم.لطفا برای ویندوز سون 32 بیتی باشه.با تشکر.:)ضمنا دوستان من کارت صدای آنبورد روی مادربورد منظورم نیستش چون من اسپیکرهام قوی هستش کارت صدای جداگانه خریدم و روی مادربورد نصب کردم.منظرم درایور مربوط به اون کارت صدا هستش.:d
سلام. میخوای اگه صلاح میدونی بگی کارت صدات چیه؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or