درخواست نرم افزار هاي كاربردي

من یه سری فایل pdf فارسی داشتم میخاستم به هم وصلشون کنم! برنامه ای هست که بتونم بدون عوض شدن استایلش این کارو کنم؟ یا حداقل استایلشو کلن حذف کنه! پاورقیم داره که میخام اونا هم بمونن!!

سلام
دوستان
داریو C دیگه فضا نداره برنامه ای نیست که بشه از فضای هاردای دیگم استفاده کنم؟
مممنون
برنامه که هست . مثلParagon Partition Manager

ولی به نظرم نیاز به این کار نیست (مخصوصا که تغییر حجم درایو ها ممکنه دردسر بشه برات)
میتونی با این برنامه که میذارم فایل های موقت برنامه ها و ویندوز رو پاک کنی
یه سری چیز ها مثل hibernate رو هم اگر استفاده نمیکنی غیر فعال کنی
فضای درایوت تا حد زیادی خالی میشه، بعد اگر دیدی کمه و بازم خواستی میتونی حجم درایو رو تغییر بدی

TuneUp Utilities 2014
(آخرین نسخه)
TuneUp Utilities 2013
(نسخه که خودم استفاده میکنم)
من یه سری فایل pdf فارسی داشتم میخاستم به هم وصلشون کنم! برنامه ای هست که بتونم بدون عوض شدن استایلش این کارو کنم؟ یا حداقل استایلشو کلن حذف کنه! پاورقیم داره که میخام اونا هم بمونن!!
دو تا برنامه میذارم تست کن ببین به دردت میخوره

یه برنامه ای میخوام که زیرنویس فارسی رو به فیلم بچسبونه!!!
میخوام یه فیلم بریزم روی هارد بزنم ببنیم رو تلویزیون ولی به خاطر این که زیرنویس جدا هست نمیشه!!!!!!
ممنون میشم یه برنامه بدید که مشکل منو حل کنه

یه برنامه ای میخوام که زیرنویس فارسی رو به فیلم بچسبونه!!!
میخوام یه فیلم بریزم روی هارد بزنم ببنیم رو تلویزیون ولی به خاطر این که زیرنویس جدا هست نمیشه!!!!!!
ممنون میشم یه برنامه بدید که مشکل منو حل کنه

Download MKVToolNix
فیلم و زیرنویسو اد میکنی و بعد جای ذخیره شو مشخص میکنی و اسستارتو میزنی!!
آموزش کاملش تو لینک زیر هست!(البته واسه یه کار دیگه ست!! ولی کلیات کار فرقی نمیکنه!!)
آموزش قرار دادن صوت روی فایل تصویری با استفاده از نرم‌افزار MKVMerge - miniToons.ir

اقا ما یه نرم افزار تدیون و کات کردن فیلم خواستیم دوستان oposoft video editor 7.7 رو معرفی کردن اما هر کاری میکنم اصلا فیلم هارو تغییر نمیده و با همون زمان استخراج میکنه!

سلام
سلام
یه انتی ویروس قوی میخواستم که راحت هم اپدیت بشه .ویندوز سون 7 64 bit

Kaspersky Internet Security

اقا ما یه نرم افزار تدیون و کات کردن فیلم خواستیم دوستان oposoft video editor 7.7 رو معرفی کردن اما هر کاری میکنم اصلا فیلم هارو تغییر نمیده و با همون زمان استخراج میکنه!
من با این برنامه کار کردم و مشکلی نداشته

بازم میتونید این یکی برنامه رو تست کنید(خودم نصب نکردم)
لینک
دوستان چه جوری گزینه های کلیک راست رو کم کنم ؟!
بخودی خود زیاد شدن دیگه تو صفحه جا نمیشه !! :|
آموزش حذف کردن گزینه های اضافی از منوی راست کلیک

با کرک چیزی پیدا نکردم

من با این برنامه کار کردم و مشکلی نداشته

بازم میتونید این یکی برنامه رو تست کنید(خودم نصب نکردم)
لینک
اقا دانیال خیر دنیا و اخرت ببینی:دی تست کردم جواب داد:دی فقط یه نرم افزار دیگه هم برای فرمت هایی مثل mp4 معرفی میکنی ؟ چون این فقط avi و mkv رو میگیره!

آخرین ویرایش:
دوستان یک نرم افزاری میخواستم تا سرعت بازی هارو ببره بالا!
نه منظورم این نیست که فریم رو ببره بالا! یعنی سرعت اجراش رو ببره بالا و سریع کنه بازیرو!

یادمه اون زمانا که GTA Vice City بازی میکردم یک نرم افزار بود که اجراش میکردم یک سرعتی بهش میدادم میشد بازی رو اسلو موشن و برعکس کرد :|

Speeditup فکر کنم هست ولی هر کار میکنم نصبش بالا نمیاد روی ویندوز 8.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or