درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام.
ببین اگه از کامپیوتر رومیزی استفاده میکنی ، بزنش به پشت کیس ! ببین بقیه فلش ها هم همینطور میشه ؟ یا مثلا فلش خودتو بزنی به جای دیگه مثل لپتاپ ، رسیور ، ست تاپ باکس و ... درست کار میکنه یا نه .
اگه مشکل از فلشت نیست ! باید ببینی ویندوزت چه مشکلی پیدا کرده !
موفق باشی.
نه به همه چیز زدمش ، با هیچی کار نمیکنه !
یه نرم افزار بود خواستم باهاش فلشم رو درستش کنم زد خرابترش کرد ! وگرنه قبلش خیلی دیر دیرتر قطع و وصل میشد خیلی
دوستان راهی نداره ؟

اینو دارم چطوره دانیال ؟! Paragon Hard Disk Manager Pro 2010
البته اونی که تو گذاشتی رو هم دانلود میکنم
چون ورژنش جدیده درسته؟
راستش با اینی ه گذاشتی کار نکردم اما نباید مشکلی داشته باشه
آره ، این که من گذاشتم جدیدتره
دوستان برنامه ای میخواستم مثل getflv باشه یعنی تو برنامه ویدئو رو پلی کنی بعد گزینه بده برای دانلود! با دانلود منیجر نتونستم دانلود کنم getflv هم که کرکش کار نمیکنه!!!
IDM جدید بهترین برنامه برا این کاره
هم نیاز به برنامه جدا نداره هم برای اکثر سایت ها کار میکنه

شاید شما نسخه قدیمی استفاده میکنید که با مرورگر هماهنگ نیست
یا شاید تنظیماتش مشکل داره
من آخرین نسخه ـش رو براتون میذارم
Internet Download Manager v6.18

اینم یه برنامه که خودم استفاده نکردم ولی فک کنم به دردتون بخوره
VSO Downloader Ultimate

دوستان فلش مموریم رو وصل میکنم به سیستم مدام قطع و وصل میشه ، خیلی تند تند و حتی اجازه نمیده قسمت فرمت رو کلیک کنم تا فرمتش کنم ، راهی هست درست بشه ؟ نرم افزاری میشناسید ؟
ممنون
نه به همه چیز زدمش ، با هیچی کار نمیکنه !
یه نرم افزار بود خواستم باهاش فلشم رو درستش کنم زد خرابترش کرد ! وگرنه قبلش خیلی دیر دیرتر قطع و وصل میشد خیلی
دوستان راهی نداره ؟
شما باید به سایت سازنده فلشتون برید و برنامه ریکاوری مخصوص فلش خودتون رو دانلود کنید تا بشه فلش رو تعمیر کرد
البته اینطور که شما گفتی ممکنه فایده ای نداشته باشه؛ بازم امتحان کنید.

من حواسم نبود برنامه TuneUp 2013 آپدیت شد ، کرکش پرید ... بعد کرک رو دوباره ریختم ، کلا از کار افتاد و باز نمیشه و ارور میاد ... میخوام پاکش کنم . از داخل کنترل پنل کلیک میکنم روش صفحه Unistall نمیاد . نصبش هم نمیشه کرد تا پاک نشه ! با چه نرم افزاری میشه پاکش کرد ؟

تشکر.

من حواسم نبود برنامه TuneUp 2013 آپدیت شد ، کرکش پرید ... بعد کرک رو دوباره ریختم ، کلا از کار افتاد و باز نمیشه و ارور میاد ... میخوام پاکش کنم . از داخل کنترل پنل کلیک میکنم روش صفحه Unistall نمیاد . نصبش هم نمیشه کرد تا پاک نشه ! با چه نرم افزاری میشه پاکش کرد ؟

تشکر.
اینجا نوشته که باید چکار کنی.

اگر خواستی
(برای اون قسمتی که بهت برنامه پیشنهاد میکنه برای دانلود) به جای اون برنامه، میتونی از Your Uninstaller Pro یا Ashampoo UnInstaller استفاده کنی.

اینجا نوشته که باید چکار کنی.

اگر خواستی
(برای اون قسمتی که بهت برنامه پیشنهاد میکنه برای دانلود) به جای اون برنامه، میتونی از Your Uninstaller Pro یا Ashampoo UnInstaller استفاده کنی.
سلام.
من از Unistall Full v2 استفاده کردم ، همونکار رو کرد و پاکش کرد ! تشکر. 2014ـشو نصب کردم . رابط کاربریش خیلی سرد شده ، قبلا نمایش گرافیکی و آیکون داشت ، حالا همش شده متن سیاه و سفید . ولی مینی اپ هاش هنوز همونه تقریبا ...!

سلام به همگی
عزیزان یک برنامه Recovery قوی میخواستم که آهنگ و فیلم و عکس رو به خوبی و سالم (بعضی ها تکه تکه برمیگردونند) برگردونه
با تشکر
اگر کسی سراغ داره دریغ نکنه که فوری هستش

دوستان یه ویدیو پلیر قوی معرفی کنید که جایگزین KM Player کنم‌، زیرنویس فارسی هم ساپورت کنه این Km انقدر بامبول در میاره دیوونه شدم ! :|
vlc media player رو امتحان کن، این pot player هم برنامه ی خوبیه، کیفیت پخشش خیلی خوبه
من امروز زدم اشتباهی 50-60 گیگ از اطلاعاتم رو شیفت دیلیت کردم (:d) چیزی هست برای برگردوندنشون؟
Recover My Files
Get data back
برنامه های دیگه ای هم هستن ولی من از Recover My Files استفاده میکنم و راضیم

سلام به همه دوستان
اگه میشه یه کرکی-سریال نامبری چیزی برای photoshop cc بزارید.ممنون
آقا این درخواست ما یه 2 روزی ازش گذشته اگه میشه رسیدگی کنید یکم ضروریه
ممنون
هم لینک دانلود برنامه رو داره هم کـــرک
و هم آموزش نصب و کـــرک کردن

دانیال من یه ویدئو میخوام از این سایت dalealplay.com بگیرم ولی هرکاری میکنم با idm نمیشه!! به اخرین ورژن هم اپدیته و رو سایت های دیگه مشکلی ندارم ولی رو این سایت نمیشه! لینک دانلود تبلیغ رو میده ولی اصلی رو نه!!! با نرم افزار دیگه یا یه راه دیگه نمیشه؟

دانیال من یه ویدئو میخوام از این سایت .......... بگیرم ولی هرکاری میکنم با idm نمیشه!! به اخرین ورژن هم اپدیته و رو سایت های دیگه مشکلی ندارم ولی رو این سایت نمیشه! لینک دانلود تبلیغ رو میده ولی اصلی رو نه!!! با نرم افزار دیگه یا یه راه دیگه نمیشه؟
این سایتی که گذاشتی چیزتره و من نمیتونم تست کنم ببینم مشکل چیه یا برای دانلود از چه راهی یا با چه برنامه ای جواب میده

ممکنه از چیز شکنی که استفاده میکنی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or