چرا از سایت مایکروسافت دانلود نمیکنیحتی عکس رو هم اضافه نمیکنه
دوستان واس ویندوز 8 ندارن این برنامه رو؟
شاید چون 1 سوال رو تو دو تا تاپیک فرستادید پستتون پاک شدهپست من چرا پاک شد ؟
دوستان یه مشکلی دارم اینه که سیستم میره رو اسلیپ چند ثانیه بعد دوباره خودش میاد بالا . روانی شدم . چی کارش کنم ؟
سلامبه نظر من Babylon یکی از بهترین دیکشنری هاست و تنها مشکلش اینه که گاهی کرک کردن برنامه راحت نیست و از کار میفته
از لینکی که میذارم میتونید دو نسخه آخر برنامه رو دانلود کنید
(خودم کرکش رو تست نکردم و نمیدونم مشکل داره یا نه؛ امیدوارم با توضیحاتی که تو بخش آموزش نصب داده بتونید برنامه رو نصب و فعال کنید و مشکلی نباشه)
Babylon
(v10.0.1 + v9.0.0)
سلام . میخوام حافظه داخلی گوشی n97 رو ریکاوری کنم ! یه سری عکس از دست رفته توش هست ، که فرمت شده کل حافظه !
فرمتشو زده Fat ! با یه نرم افزار هم ریکاوری کردم ، هیچی پیدا نکرد.
نرم افزار خاصی باید باشه که بتونه حافظه گوشی رو ریکاوری کنه ! چون FAT هم هست فرمتش...؟!
منتظرم. تشکر
اون لینک اول که من براتون گذاشتم مشکلی نداشت
من تا حالا همچین مشکلی ندیدمسلام
بعضی ها میگن که این نرم افزارش مشکل امنیتی داره و قابل اظمینان نیست.منم کلا از این چیزا سر رشته ندارم یعنی واقعا همینطوره؟
من استفاده از همچین برنامه هایی رو پیشنهاد نمیکنم؛ چون به نظر من نرم افزار های پسورد گذاری دو دسته ـسسلام .
یه نرم افزار ساده و روان برای پسورد گذاشتن روی فایل ها میخواستم . البته folder lock نباشه ( چون بعد از مدتی دوباره سریال میخواد و کلا دردسر داره )
ممنون .
هیچ وقت برای این کار نمیشه 100% اطمینان داد که مشکلی پیش نمیادیه برنامه خوب میخوام که بشه داخل ویندوز ، حجم پارتیشنارو تغییر داد
درایو C داره پر میشه ، میخوام بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه از درایو D ، یه مقدار بریزم تو درایو C
البته یه برنامه خودم دارم اما در حالت بوت پارتیشنو تغییر میده
برنامه مطمئن باشه و اطلاعاتمو پاک نکنه ها
هیچ وقت برای این کار نمیشه 100% اطمینان داد که مشکلی پیش نمیاد
چون ممکنه با یه اشتباه شما، قطع برق یا .... ، اطلاعاتتون از دست بره
پیشهاد من اینه که قبلش از اطلاعات مهمتون بکاپ بگیرید
Paragon Partition Manager
یکی از برنامه های معتبر برای این کاره که امیدوارم به دردتون بخوره.
سلام.دوستان فلش مموریم رو وصل میکنم به سیستم مدام قطع و وصل میشه ، خیلی تند تند و حتی اجازه نمیده قسمت فرمت رو کلیک کنم تا فرمتش کنم ، راهی هست درست بشه ؟ نرم افزاری میشناسید ؟
ممنون