درخواست نرم افزار هاي كاربردي

حتی عکس رو هم اضافه نمیکنه
دوستان واس ویندوز 8 ندارن این برنامه رو؟
چرا از سایت مایکروسافت دانلود نمیکنی
لینک
پست من چرا پاک شد ؟ :|
دوستان یه مشکلی دارم اینه که سیستم میره رو اسلیپ چند ثانیه بعد دوباره خودش میاد بالا . روانی شدم . چی کارش کنم ؟
شاید چون 1 سوال رو تو دو تا تاپیک فرستادید پستتون پاک شده
شایدم اشتباه میکنید و همون پست تو "تاپیک مشکلات نرم افزاری" رو میگید که سر جاشه
جوابش رو هم دادم (لینک)

به نظر من Babylon یکی از بهترین دیکشنری هاست و تنها مشکلش اینه که گاهی کرک کردن برنامه راحت نیست و از کار میفته
از لینکی که میذارم میتونید دو نسخه آخر برنامه رو دانلود کنید
(خودم کرکش رو تست نکردم و نمیدونم مشکل داره یا نه؛ امیدوارم با توضیحاتی که تو بخش آموزش نصب داده بتونید برنامه رو نصب و فعال کنید و مشکلی نباشه)
Babylon
(v10.0.1 + v9.0.0
)
سلام
بعضی ها میگن که این نرم افزارش مشکل امنیتی داره و قابل اظمینان نیست.منم کلا از این چیزا سر رشته ندارم یعنی واقعا همینطوره؟

سلام . میخوام حافظه داخلی گوشی n97 رو ریکاوری کنم ! یه سری عکس از دست رفته توش هست ، که فرمت شده کل حافظه !
فرمتشو زده Fat ! با یه نرم افزار هم ریکاوری کردم ، هیچی پیدا نکرد.
نرم افزار خاصی باید باشه که بتونه حافظه گوشی رو ریکاوری کنه ! چون FAT هم هست فرمتش...؟!
منتظرم. تشکر

خب مثل اینکه بهترین جایگزین برای Movie Maker واس ویندوز 8 ، برنامه Windows Live Essentials هستش که Movie Maker رو هم توش داره
دوستان جدیدترین و بهترین ورژنش کدومه؟
تو سایتای ایرانی هست؟
این ورژنارو پیدا کردم :
Windows Live Essentials v15.4.3538.513
Microsoft Windows Essentials 16.4.3508.0205
ویرایش :
اینو دارم دانلود میکنم ، خوبه؟!

سلام

سلام . میخوام حافظه داخلی گوشی n97 رو ریکاوری کنم ! یه سری عکس از دست رفته توش هست ، که فرمت شده کل حافظه !
فرمتشو زده Fat ! با یه نرم افزار هم ریکاوری کردم ، هیچی پیدا نکرد.
نرم افزار خاصی باید باشه که بتونه حافظه گوشی رو ریکاوری کنه ! چون FAT هم هست فرمتش...؟!
منتظرم. تشکر
Recover My Files

چند تا برنامه دیگه میذارم. اگر بالایی به دردتون نخورد ، اینا رو امتحان کنید

MiniTool Power Data Recovery

O&O DiskRecovery

Photo Recover-Center
اون لینک اول که من براتون گذاشتم مشکلی نداشت
یه فایل کم حجم برای نصب برنامه دانلود میکرد و مراحل نصب رو آنلاین از سایت مایکروسافت انجام میداد
(برای اینکه مطمئن باشید برنامه ای که دانلود و نصب میکنید مشکلی نداره)

بین این دو نسخه ای که نوشتید جدیدترین که قطعا "16.4" ـه. ولی اینکه بهترین باشه رو نمیدونم چون ویندوز 8 ندارم که تست کنم.

این لینک آخری هم که گذاشتید (دارید دانلود میکنید) به نظر من بهترین کاره، چون از سایت معتبری دارید میگیرید.
تنها عیبش حجم زیادشه که یه سری برنامه که ممکنه به دردتون نخوره هم باهاش دانلود میشه که میتونید نصبشون نکنید.

سلام
بعضی ها میگن که این نرم افزارش مشکل امنیتی داره و قابل اظمینان نیست.منم کلا از این چیزا سر رشته ندارم یعنی واقعا همینطوره؟
من تا حالا همچین مشکلی ندیدم
احتمال اینکه کرک برنامه مشکل دار باشه یا ویروس شناسایی بشه هست. ولی خود برنامه رو بعید میدونم.

سلام .
یه نرم افزار ساده و روان برای پسورد گذاشتن روی فایل ها میخواستم . البته folder lock نباشه ( چون بعد از مدتی دوباره سریال میخواد و کلا دردسر داره )
ممنون .

یه برنامه خوب میخوام که بشه داخل ویندوز ، حجم پارتیشنارو تغییر داد
درایو C داره پر میشه ، میخوام بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه از درایو D ، یه مقدار بریزم تو درایو C
البته یه برنامه خودم دارم اما در حالت بوت پارتیشنو تغییر میده
برنامه مطمئن باشه و اطلاعاتمو پاک نکنه ها

سلام .
یه نرم افزار ساده و روان برای پسورد گذاشتن روی فایل ها میخواستم . البته folder lock نباشه ( چون بعد از مدتی دوباره سریال میخواد و کلا دردسر داره )
ممنون .
من استفاده از همچین برنامه هایی رو پیشنهاد نمیکنم؛ چون به نظر من نرم افزار های پسورد گذاری دو دسته ـس
- اونایی که بعد از یه مدت مشکل پیدا میکنن و برای باز کردن قفلی که گذاشتید دچار دردسر میشید
- اونایی که میشه از راه های مختلف برنامه رو دور زد و به اطلاعات دسترسی داشت
:d

بازم یه برنامه براتون میذارم که آموزش کرک کردن هم داخل لینک هست.
امیدوارم به دردت بخوره
یه برنامه خوب میخوام که بشه داخل ویندوز ، حجم پارتیشنارو تغییر داد
درایو C داره پر میشه ، میخوام بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه از درایو D ، یه مقدار بریزم تو درایو C
البته یه برنامه خودم دارم اما در حالت بوت پارتیشنو تغییر میده
برنامه مطمئن باشه و اطلاعاتمو پاک نکنه ها
هیچ وقت برای این کار نمیشه 100% اطمینان داد که مشکلی پیش نمیاد
چون ممکنه با یه اشتباه شما، قطع برق یا .... ، اطلاعاتتون از دست بره
پیشهاد من اینه که قبلش از اطلاعات مهمتون بکاپ بگیرید

Paragon Partition Manager

یکی از برنامه های معتبر برای این کاره که امیدوارم به دردتون بخوره.

هیچ وقت برای این کار نمیشه 100% اطمینان داد که مشکلی پیش نمیاد
چون ممکنه با یه اشتباه شما، قطع برق یا .... ، اطلاعاتتون از دست بره
پیشهاد من اینه که قبلش از اطلاعات مهمتون بکاپ بگیرید

Paragon Partition Manager
یکی از برنامه های معتبر برای این کاره که امیدوارم به دردتون بخوره.

اینو دارم چطوره دانیال ؟! Paragon Hard Disk Manager Pro 2010

- - -ویرایش - - -

البته اونی که تو گذاشتی رو هم دانلود میکنم
چون ورژنش جدیده درسته؟

دوستان برنامه ای میخواستم مثل getflv باشه یعنی تو برنامه ویدئو رو پلی کنی بعد گزینه بده برای دانلود! با دانلود منیجر نتونستم دانلود کنم getflv هم که کرکش کار نمیکنه!!!

دوستان فلش مموریم رو وصل میکنم به سیستم مدام قطع و وصل میشه ، خیلی تند تند و حتی اجازه نمیده قسمت فرمت رو کلیک کنم تا فرمتش کنم ، راهی هست درست بشه ؟ نرم افزاری میشناسید ؟
ممنون

دوستان فلش مموریم رو وصل میکنم به سیستم مدام قطع و وصل میشه ، خیلی تند تند و حتی اجازه نمیده قسمت فرمت رو کلیک کنم تا فرمتش کنم ، راهی هست درست بشه ؟ نرم افزاری میشناسید ؟
ممنون
سلام.
ببین اگه از کامپیوتر رومیزی استفاده میکنی ، بزنش به پشت کیس ! ببین بقیه فلش ها هم همینطور میشه ؟ یا مثلا فلش خودتو بزنی به جای دیگه مثل لپتاپ ، رسیور ، ست تاپ باکس و ... درست کار میکنه یا نه .
اگه مشکل از فلشت نیست ! باید ببینی ویندوزت چه مشکلی پیدا کرده !
موفق باشی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or