درخواست نرم افزار هاي كاربردي

یه برنامه میخوام که از از کامپیوترم با نت به لپ تاپم دسترسی پیدا کنم....از طریق اینترنت...چون تو 2 شهر مختلفن

یه برنامه میخوام واسه ساخت فایل فلش ! یعنی یه جور گالری بشه ... بهترین برنامه چیه ؟ کرکشم سالم باشه .... توی سایت هم بشه از فایل استفاده کرد ...
این برنامه رو دانلود کردم کرکش خرابه کسی کرک سالم رو داره ؟ لینک

دوستان سلام!

بهترین آنتی ویروس (کرک شده) در حال حاضر چیه؟ (اگه لینک دانلودش رو هم بذارید ممنون میشم.)
به نظر من
یه نرم افزار ریکاوری خوب میخوام .
الان Easy Recovery دارم فایل هامو پیدا کرده ولی اجرا نمیکنه ؟
فرمت MKV ه
GetDataBack for FAT & NTFS

اگر بالایی جواب نداد این رو هم امتحان کنید
SoftLogica Handy Recovery
سلام برنامه هست که بشه پسورد یاهو رو هک کرد ؟
باشه هم، انتشارش مجاز نیست !

سلام من یک برنامه میخوام که نمیدونم چطوری از کجا میتونم پیدا کنم ...
یک برنامه که وقتی وارد بازی میشی cpu , ram , gpu و.... برات ریموت کنه یعنی کنار بازی بزنه چقدر مثلا رم اشغال شده چقدر سی پی یو در حال کار هست.. چقدر فریم میده.. یک همچین چیزی میخوام.. خوب منظورم گفتم؟

کسی نمیدونه؟

یه نرم افزار بدون دردسر میخوام که زیرنویسو به فایل avi بچسبونم، از AVIAddXSubs استفاده کردم ولی هر کاری میکنم توی خروجی زیرنویس نمیچسبه!

یه نرم افزار بدون دردسر میخوام که زیرنویسو به فایل avi بچسبونم، از AVIAddXSubs استفاده کردم ولی هر کاری میکنم توی خروجی زیرنویس نمیچسبه!
نرم افزار MKV Merge ... خیلی ساده است ، فقط باید همه فایل ها رو بکشید داخل کادر ! حتی صدا هم میتونید به فیلم اضافه کنید.

سلام.برنامه fotmob واسه win8 رو کسی لینکی ازش داره؟هرجا سرچ کردم نبود که نبود..
یه نگاه به لینک های زیر بندازید
لینک1
لینک2

فک میکنم نسخه ویندوزی همین برنامه باشن.
به جز km player برنامه دیگه هست که بشه باهاش فیلم با زیرنویس دید؟ (زیر نویس srt )
اگر فایل زیرنویس و فیلم هم اسم باشن ، اکثر پلیر ها بدون مشکل زیرنویس رو نشون میدن

به نظر من Media Player Classic خیلی خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or