Sweet Lucifer
کاربر سایت
گفته میشه (خودم تست نکردم) که یکی از بهترین برنامه ها برای تبدیل فیام به DVD و اضافه کردنه زیر نویسهدوستان یه برنامه میخوام که فیلم های فرمت MKV رو به DVD تبدیل کنه و بشه زیرنویس رو هم برای اون دی وی دی گذاشت .
پست بالای همین صفحه گذاشتمدرود.
بهترین نرم افزار برای ریکاوری فایل به گاج رفته.
فایل هامم اکثرن ویدئو هستن.
دوست عزیز اینو امتحان کن ببین ج میده آخرین نسخشه. فقط قبل نصبش دسترسی به اینترنت رو قطع کن:کسی نداره؟
دوستان یه نرم افزار برا ساخت فایل GIF میخوام
سلام
درایور Via High Difintion audio رو واسه ویندوز 8 میخواستم !
شما از همین برنامه های این پست میتونی استفاده کنیسلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل مخصوصا آقا دانیال گل
ببخشید من یه نرم افزار می خوام که عکس ها رو بقل هم بذاره و افکت بده و آهنگ بتونم بذارم روش
در پست بالا همه اینا بود ولی می خواستم روی سی دی یا دی وی دی رایتش کنم و در دستگاه نشونش بده؟؟؟آیا نرم ازارهای بالا می شه باهاشون اون عکس ها رو که افکت و آهنگ دادی رو رایت کرد یا خیر؟؟؟؟؟؟
ممنونم ازتون
AVIدوستان من میخوام با استفاده از عکس و موزیک ، کلیپ درست کنم و بعدا رو CD رایت کنم
بنظرتون بهترین فرمت و رزولیشن برای اجرا توی CD Player چی هست؟!! ممنونم توضیح بدید؟! :d
TeraCopy Pro v2.27بهترین نرم افزار برای انتقال فایل.
میخوام افزایش سرعت بده و هم اینکه Pause و اینا داشته باشه.
سلام
درایور Via High Difintion audio رو واسه ویندوز 8 میخواستم !
نرم افزار پاکسازی رجیستری که زیاده ، ولی من پیشنهادم TuneUp Utilities 2013 v13 ـهدوستان احساس میکنم pc یه خورده کند شده و بعضی از کارها مثل باز کردن موزیلا رو دیر انجام میده!!!
بنظرم بهتره از یه ریجستری کلینر استفاده کنم!!!
میخواستم بهترین نرم افزار ریجستری رو بهم معرفی کنید.