درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام. یک نرم افزار مطمئن برای رایت اطلاعات اداری روی DVD می خواستم. از خود ویندوز که استفاده می کنم امنیت نداره بعضی وقت ها رایت نمی کنه درست. چون اطلاعات اداری و مهم هستن یک نرم افزار خوب معرفی کنید. تشکر

سلام؛
منظورت از مجزا اینه که بتونی مثلا فقط Word و Excel رو به طور جداگانه دانلود کنی؟ من نتونستم همچین چیزی پیدا کنم! فقط نسخه کامل هست واسه دانلود. در هر صورت این دوتا لینک واسه دانلود:
Microsoft Office 2010 Professional Plus SP2 VL September 2013 آفیس 2010 | دانلود رایگان نرم افزار
دانلود Microsoft Office Professional Plus 2010 SP1 x86/x64 Integrated

لینک دانلودی که این سایت گذاشته کار نمیکنه....
اگر 2013 هم باشه کارم راه میفته..............
کار میکنه! تستش کردم. اتفاقا سرعتش هم عالیه به خاطر سرورهای قدرتمندش. با IP ایران باید باشی وگرنه نمیتونی DL کنی. اگه V-PNی، هیلتر شکنی چیزی روشنه، خاموشش کن و باIP ایران دانلود کن.

سلام دوستان.یه نرم افزار خوب میخوام تا بتونم باش بازیهای گرافیک بالا رو بهتر یا روونتر اجرا کنم.گرافیکم هم یه گیگه ولی فکر کنم برا بازیهای جدید یه کمی مشکل پیدا کنم.ممنون.

سلام. یک نرم افزار مطمئن برای رایت اطلاعات اداری روی DVD می خواستم. از خود ویندوز که استفاده می کنم امنیت نداره بعضی وقت ها رایت نمی کنه درست. چون اطلاعات اداری و مهم هستن یک نرم افزار خوب معرفی کنید. تشکر

فکر نکنم بهتر از Nero پیدا کنی. بعد از هر رایت هم میتونی بهش بگی دیسک رو چک کنه که درست رایت کرده باشه.

Nero Burning ROM 15

سلام دوستان.یه نرم افزار خوب میخوام تا بتونم باش بازیهای گرافیک بالا رو بهتر یا روونتر اجرا کنم.گرافیکم هم یه گیگه ولی فکر کنم برا بازیهای جدید یه کمی مشکل پیدا کنم.ممنون.

Razer.Game.Booster.4

دوستان برنامه ی KmPlayer من خیلی مشکل داره. مثلا هی گیر میکنه یا وقتی با دکمه های کیبورد جلو میزنم هی بر میگرده عقب مثلا هی بر میگرده به ثانیه 10 و اعصاب خورد کنی شده! باید چه کنم؟ یه بارم عوضش کردم!
اگر یه سالم و جدیدشو بدید ممنون میشم.

دوستان برنامه ی KmPlayer من خیلی مشکل داره. مثلا هی گیر میکنه یا وقتی با دکمه های کیبورد جلو میزنم هی بر میگرده عقب مثلا هی بر میگرده به ثانیه 10 و اعصاب خورد کنی شده! باید چه کنم؟ یه بارم عوضش کردم!
اگر یه سالم و جدیدشو بدید ممنون میشم.
KmPlayer نسخه جدیدش خیلی مشکل داره
نسخه های قدیمی تر هم پیشنهاد نمیشه

پیشنهاد من برنامه Gom Player ـه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or