Build 11 امروز آمد !سلام.دوستان اخرین نسخه برنامه IDM همراه با کرک رو میخواستم.با تشکر.
خب چه نرم افزاریش رو میخوای؟ Word؟بله دوست عزیز میخوام به صورت جدا دانلود کنم. چون سریع لازم دارم و وقت و سرعت دانلود هم ندارم که حجم بالای 1 گیگ رو دانلود کنم.......
کار میکنه! تستش کردم. اتفاقا سرعتش هم عالیه به خاطر سرورهای قدرتمندش. با IP ایران باید باشی وگرنه نمیتونی DL کنی. اگه V-PNی، هیلتر شکنی چیزی روشنه، خاموشش کن و باIP ایران دانلود کن.لینک دانلودی که این سایت گذاشته کار نمیکنه....
اگر 2013 هم باشه کارم راه میفته..............
سلام. یک نرم افزار مطمئن برای رایت اطلاعات اداری روی DVD می خواستم. از خود ویندوز که استفاده می کنم امنیت نداره بعضی وقت ها رایت نمی کنه درست. چون اطلاعات اداری و مهم هستن یک نرم افزار خوب معرفی کنید. تشکر
سلام دوستان.یه نرم افزار خوب میخوام تا بتونم باش بازیهای گرافیک بالا رو بهتر یا روونتر اجرا کنم.گرافیکم هم یه گیگه ولی فکر کنم برا بازیهای جدید یه کمی مشکل پیدا کنم.ممنون.
KmPlayer نسخه جدیدش خیلی مشکل دارهدوستان برنامه ی KmPlayer من خیلی مشکل داره. مثلا هی گیر میکنه یا وقتی با دکمه های کیبورد جلو میزنم هی بر میگرده عقب مثلا هی بر میگرده به ثانیه 10 و اعصاب خورد کنی شده! باید چه کنم؟ یه بارم عوضش کردم!
اگر یه سالم و جدیدشو بدید ممنون میشم.