درخواست نرم افزار هاي كاربردي

برنامه ی زمان بندازه مثلا بگه فلان ساعت کامپیوتر روشن ( لپتاپ ) بعدش فلان ساعت خاموش ( + آموزش بین این چند ساعت هم دانلود کنه از یه لینک مستقیم یا یک برنامه لانچری )

ممنون میشم همه به من بگید !

سلام.
Auto PowerOn & ShutDown 2.50

Intelligent Shutdown 2.1.3

برای استفاده توضیحات برنامه ها رو در سایت دانلود بخونین

موفق باشید....

آخرین ویرایش:
برنامه ی زمان بندازه مثلا بگه فلان ساعت کامپیوتر روشن ( لپتاپ ) بعدش فلان ساعت خاموش ( + آموزش بین این چند ساعت هم دانلود کنه از یه لینک مستقیم یا یک برنامه لانچری )
ممنون میشم همه به من بگید !
برنامه مورد نیاز رو که دوستمون گذاشت.
آموزش تصویری و کامل این کار رو براتون پ.خ کردم . اگر دوست دیگه ای هم خواست پیام بده تا براش بفرستم.

دوستان
يه برنامه مي خوام تا از هرچيزي كه تو فايرفاكس هست (مثلا يوزر ، پسور هاي سايت هايي كه sign in شدم ، History ها و ...) بكاپ بگيره.
ممنون
میتونید از قابلیت Firefox Sync در خود فایرفاکس استفاده کنید.
آموزش این کار رو در لینک زیر میتونید ببینید.
ناگفته نماند که افزونه FEBE هم این کار را انجام میدهد.
شاد باشید.

سلام
لطفا اخرین نسخه ی NOd32 Smart Security 64BIt رو قرار بدید.
خودم یکی داشتم که هیچ مشکلی نداشت هر چند روز یه بار با یوزر و پس راحت اپدیتش میکردم اما یهو قرمز شد و میزد License Expired . ولی بازم اپدیت میشه ولی دیگه سبز نمیشه.
بعد رفتم از سایت خودش دانلود کردم اونم همین مشکل رو داشت لطفا راهنمایی کنید.

سلام
لطفا اخرین نسخه ی NOd32 Smart Security 64BIt رو قرار بدید.
خودم یکی داشتم که هیچ مشکلی نداشت هر چند روز یه بار با یوزر و پس راحت اپدیتش میکردم اما یهو قرمز شد و میزد License Expired . ولی بازم اپدیت میشه ولی دیگه سبز نمیشه.
بعد رفتم از سایت خودش دانلود کردم اونم همین مشکل رو داشت لطفا راهنمایی کنید.
عزیز ، این مشکل به برنامه ربطی نداره . به کلید ها یا همون License ها مربوط میشه.
وقتی کلیدی که شما وارد میکنید ، معتبر نباشه یا توسط برنامه بلاک شده باشه این مکشل پیش میاد.
اون قرمز بودنش هم به این دلیله که ممکنه یک سری از امکانات برنامه از کار افتاده باشه و باید برای استفاده کامل از برنامه کلید معتبر وارد کنید یا نسخه اصلی تهیه کنید.
جدیدترین کلید های این برنامه رو هم میتونید از لینک های زیر دریافت کنید.

عزیز ، این مشکل به برنامه ربطی نداره . به کلید ها یا همون License ها مربوط میشه.
وقتی کلیدی که شما وارد میکنید ، معتبر نباشه یا توسط برنامه بلاک شده باشه این مکشل پیش میاد.
اون قرمز بودنش هم به این دلیله که ممکنه یک سری از امکانات برنامه از کار افتاده باشه و باید برای استفاده کامل از برنامه کلید معتبر وارد کنید یا نسخه اصلی تهیه کنید.
جدیدترین کلید های این برنامه رو هم میتونید از لینک های زیر دریافت کنید.

همه ی بخش های برنامه اکتیو هست فقط وقتی Home رو میزنی همه جا قرمز ه و نوشته License Expired.
با این کد هایی هم که توی اون 2 تا سایت قرار داده بودن درست نشد.

همه ی بخش های برنامه اکتیو هست فقط وقتی Home رو میزنی همه جا قرمز ه و نوشته License Expired.
با این کد هایی هم که توی اون 2 تا سایت قرار داده بودن درست نشد.

شما اینجارو خوب مطالعه کنین مشکلتون حل میشه موفق باشین .

زیر هر برنامه یسری توضیحات نوشته اونارو بخونی راحت مشکلت حل میشه .

دوستان یک برنامه بدین ویدئوهارو بشه برگرداند با Recover My Files v4 انجام میدم ارور میده !!!! برنامه زیاد میبینم اما هردام برترین در این زمینه است و میخوام !!!! با تشکر

دوستان یک برنامه بدین ویدئوهارو بشه برگرداند با Recover My Files v4 انجام میدم ارور میده !!!! برنامه زیاد میبینم اما هردام برترین در این زمینه است و میخوام !!!! با تشکر

سلام دوست عزیز با همه اینا میتونین راحت بر گردونین .

من از اولی و دومی استفاده می کنم و عالی هستن .

سلام یه برنامهای میخوام که بتونم عکس رو تبدیل کنم به ایکون با کیفیت !
نه از این ایکونهایی که تصویرشون کوچیکه ! دیدید توی ویندوز 7 وقتی توی یه پرونده سایز رو بالا میبرید کیفیت ایکون خیلی بالاست و با وضوح بزرگ میشه ولی بعضیها مادر زاد کوچیکن !

نه از این ایکونهایی که تصویرشون کوچیکه ! دیدید توی ویندوز 7 وقتی توی یه پرونده سایز رو بالا میبرید کیفیت ایکون خیلی بالاست و با وضوح بزرگ میشه ولی بعضیها مادر زاد کوچیکن !

سلام داداش صابر امیدوارم اینا به دردتون بخوره باز اونیکه میخاستین مد نظرتون نبود بگین تا یسری دیگه معرفی کنم .

سلام صابر جان.
یکی از بهترین برنامه ها برای ساخت و طراحی آیکون برنامه Axialis IconWorkshop هست. قابلت تبدیل فرمت های مختلف عکس به آیکون رو هم داره.
برای با کیفیت شدنش هم کافیه وقتی داری آیکونش رو ذخیره میکنی، بالاترین سایز و کیفیت رو انتخاب کنی. تا در مواقع لازم بتونی از وضوح و کیفیت بالاش استفاده کنی.
چند برنامه دیگه رو هم میذارم تا در صورت لزوم بتونی برای کارت ازشون استفاده کنی.
- - - - - - - - -
ببخش معین ، ندیدم پستت رو.
- - - - - - - - -
برای اینکه دیگه پست اضافی ندم ، همینو ویرایش میکنم.
شرمنده کردی معین جان. ممنون از لطفت. من چون سرعت نتم داغونه خیلی موقع ها اینطوری میشه
یعنی تا میام پست رو ارسال کنم یکی دو تا پست بعد من میخوره. بعد اگر کسی ندونه فکر میکنه اسپمرم که پست تکراری میدم .
به هر حال گفتم در جریان باشی گاهی اینطوری میشه تقصیر من نیست.
;)

آخرین ویرایش:
سلام صابر جان.
یکی از بهترین برنامه ها برای ساخت و طراحی آیکون برنامه Axialis IconWorkshop هست. قابلت تبدیل فرمت های مختلف عکس به آیکون رو هم داره.
برای با کیفیت شدنش هم کافیه وقتی داری آیکونش رو ذخیره میکنی، بالاترین سایز و کیفیت رو انتخاب کنی. تا در مواقع لازم بتونی از وضوح و کیفیت بالاش استفاده کنی.
چند برنامه دیگه رو هم میذارم تا در صورت لزوم بتونی برای کارت ازشون استفاده کنی.
- - - - - - - - -
ببخش معین ، ندیدم پستت رو.

سلام دانیال جان داداشم اصلا مهم نیست مهم این بود یکیمون حالا هرکی به رفیق گلمون داداش صابر کمک کنه حالا یا من یا شما . نه با این پستا به ما چیزی میدن نه چیزی میگیرن مهم انسانیت و کمک کردنه نفس کار مهمه نه چیز دیگه منم انسانی نیستم که کسی پشت بندم به پست بالایی که جواب دادم جواب بده ناراحت بشم نه ماکه دیگه بچه نیستیم . وظیفم میدونم تا جایی که میدونم و در حد توانمه کمک کنم به دوستان و هم نوع خودم و باعث خوشحالیم میشه این امر . و من کلا انسانی هستم که تشنه یاد گرفتنم ، دوست دارم در هر زمینه ای اطلاعات داشته باشم . من بازی سنترو دوست دارم چون 2 تا از بهترین دوستانم که یکیش صابر جان عزیز و یکیشم خود جناب عالی گل هستینو مدیون بازی سنترم و لذت میبرم از بودن تو بازی سنتر یجوراییم معتادش شدم عشق دیگه کاریشم نمیشه کرد .

دیدین که بعضی آهنگ ها عکس خواننده هم روش هست؟میشه این عکس رو تغییر داد؟
اسم رو چطوری میشه تغییر داد؟من rename می کنم تو فایل منیجر گوشی هم درست میشه اما تو موزیک پلیر آدرس سایت که دانلود شده رو میزنه(تو موزیک پلیر نمیشه تغییر داد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or