درخواست نرم افزار هاي كاربردي

به نظر من بهترین نرم افزار برای این کار DVDFab هستش

خوب هرکی یه نظری داره دوست عزیز من با این نرم افزار راحتم و بهترین در نوع خودش و این نرم افزاریم که شما میگین کار نکردم چون نیازی پیدا نکردم به نرم افزار دیگه انقد بی نظیر بوده Xilisoft Video Converter Ultimate
که به فکر برنامه دیگه ای نیفتم باز حتما شما میگین خوبه حتما همینجوره موفق باشین .

اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید به جای Client for Google Translate Pro !
من قبلا از Client for Google Translate Pro اسفاده میکردم ولی کرک برنامه دیگه پریده و کرک دیگه ای هم تا به الان که چند ماه از روش میگزره نیومده.
ممنون

اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید به جای Client for Google Translate Pro !
من قبلا از Client for Google Translate Pro اسفاده میکردم ولی کرک برنامه دیگه پریده و کرک دیگه ای هم تا به الان که چند ماه از روش میگزره نیومده.
ممنون

Babylon Pro 9.0.4 r10

Power Translator Pro

Lingoes 2.7.6.2

Ace Translator 9.3.2.660

موفق باشید....

سلام
اگر میشه یه نرم افزار برای کپچر میخوام(منظورم برای کارت Tv که بتونم فیلم هام رو باهاش کپچر کنم در ضمن بتونم باهاش تلویزیون رو هم ببینم)
کارت tv خودم یه نرم افزار داره زیاد خوب نیست

سلام
اگر میشه یه نرم افزار برای کپچر میخوام(منظورم برای کارت Tv که بتونم فیلم هام رو باهاش کپچر کنم در ضمن بتونم باهاش تلویزیون رو هم ببینم)
کارت tv خودم یه نرم افزار داره زیاد خوب نیست

اینم خدمت شما دوست عزیز .

ممنون
یک نرمافزار ساده ای قبلا بود که لینک یوتیوب رو بهش میدادی و اون لینک دانلود بهت میداد..

دوست عزیزم محمد جان زحمت کشیدن براتون گذاشتن دستشون درد نکنه . با همون دانلود منیجرم فقط بگم میشه راحت دانلود کرد موفق باشین .

برنامه ی زمان بندازه مثلا بگه فلان ساعت کامپیوتر روشن ( لپتاپ ) بعدش فلان ساعت خاموش ( + آموزش بین این چند ساعت هم دانلود کنه از یه لینک مستقیم یا یک برنامه لانچری )

ممنون میشم همه به من بگید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or