درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دیدین که بعضی آهنگ ها عکس خواننده هم روش هست؟میشه این عکس رو تغییر داد؟
اسم رو چطوری میشه تغییر داد؟من rename می کنم تو فایل منیجر گوشی هم درست میشه اما تو موزیک پلیر آدرس سایت که دانلود شده رو میزنه(تو موزیک پلیر نمیشه تغییر داد)

عکسرو شاید بشه با برنامه خاصی تغییر داد . ولی میخای اسم اهنگو تغییر بدی با مدیا پلیر راحت تغییرش بده موفق باشی .

آخرین ویرایش:
دوستان من يه بار هم درخواست دادم ، بچه ها هم لطف كردن براي بك اپ گيري كلي از Firefox از تب tools ، قسمت set up sync رو معرفي كردن.
ولي برنامه اي نيست كه اين كار رو انجام بده ؟ يعني طي يه ويزارد ، از قسمت هاي مختلف firefox بك آپ بگيره و يه فايل بك آپ بده !

دوستان من يه بار هم درخواست دادم ، بچه ها هم لطف كردن براي بك اپ گيري كلي از Firefox از تب tools ، قسمت set up sync رو معرفي كردن.
ولي برنامه اي نيست كه اين كار رو انجام بده ؟ يعني طي يه ويزارد ، از قسمت هاي مختلف firefox بك آپ بگيره و يه فايل بك آپ بده !
برنامه که زیاده عزیز. تو همون پست هم گفتم افزونه FEBE هم دقیقا همین کار رو برات اجام میده.

اینم خدمت شما دوست عزیز موفق باشین .

دیدین که بعضی آهنگ ها عکس خواننده هم روش هست؟میشه این عکس رو تغییر داد؟
اسم رو چطوری میشه تغییر داد؟من rename می کنم تو فایل منیجر گوشی هم درست میشه اما تو موزیک پلیر آدرس سایت که دانلود شده رو میزنه(تو موزیک پلیر نمیشه تغییر داد)

این عالیه: Mp3tag - Download

---

بهترین برنامه برای پیداکردن پسورد فایلای ZIP + کرک ـش رو لطف کنید. هرچی گرفتم کار نکرد.

آخرین ویرایش:
برنامه برای recover کردن زیاده و منم خیلی هاشون رو تست کردم ولی میخواستم ببینم شما از کدوم برنامه جواب گرفتین، یعنی واقعا براتون فایل برگردونده. Recuva به نظر من تو اینایی که تست کردم بهتر عمل کرده باز شما بیشتر تو کار برنامه هستید.

برنامه برای recover کردن زیاده و منم خیلی هاشون رو تست کردم ولی میخواستم ببینم شما از کدوم برنامه جواب گرفتین، یعنی واقعا براتون فایل برگردونده. Recuva به نظر من تو اینایی که تست کردم بهتر عمل کرده باز شما بیشتر تو کار برنامه هستید.

سلام دوست عزیزم ، والله همون جور که گفتین نرم افزار زیاده ولی من به شخصه ازینا استفاده کردم به ترتیب استفادم میزارم 3 تا اولیو بیشتر استفاده می کنم و عالی هستن .

دوستان میشه اخرین ورژن این برنامه رو بزارن خودم دارم شک دارم که اخرین ورژن باشه:
low level format tools

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or