درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
بهترین برنامه برای ایمیج گرفتن از اطلاعات توی هارد چیه؟ کسی میدونه؟ اگر ممکنه معرفی کنید
ممنون
;)
برای ایمیج (بکاپ) گرفتن از هارد یکی از بهترین برنامه ها norton-ghost هست.

پ.ن : اینجام گذاشتم تا بقیه دوستان هم اگر خواستند دانلود کنند.

دوست عزیزم ممنون.ولی یه ذره کند نیست؟؟؟نمیشه سریعتر پاک کرد؟؟
مگه کند عمل میکنه؟
عمل پاک کردنش که مثل پاک کردن ویندوزه و زیاد تو سرعت تاثیری نداره.
دستور پاک کردن رو هم نهایتا با چند کلیک میتونی بهش بدی.
در کل این بهترین برنامه برای این کاره. ;)

اگر بخوام از قدرت رم و سی پی یو یک سیستم دیگه در حین شبکه استفاده کنم چه باید کرد

نرم افزار خاصی سراغ دارین یا غیره. یک جا خونده بودم وین سرور میخواد.
نرم افزاری که دارم خودش قابلیت این کار رو داره اما دنبال یه راه عمومی تر می گردم.

سلام دانیال جان . میگم دانیال من پارتیشن مجیدو هم تو لرد دارم همم برا شمارو دانلود کردم خوب نصب که میکنم باز نمیشه این ارور میده گیجم کرده هر کاریم بگی انجام دادم درست نشد که نشد .

سلام دانیال جان . میگم دانیال من پارتیشن مجیدو هم تو لرد دارم همم برا شمارو دانلود کردم خوب نصب که میکنم باز نمیشه این ارور میده گیجم کرده هر کاریم بگی انجام دادم درست نشد که نشد .
سلام
پارتیشن مجیک روی ویندوز سون نصب نمیشه و باید فقط روی ویندوز XP ازش استفاده کنی.
من بسیار عذر خواهم که این مورد رو در زیر لینک دانلودش نگفتم. (در واقع از وقتی سون نصب کردم با این برنامه کار نکرده بودم)
برای ویندوز سون میتونی از برنامه Acronis Disk Director استفاده کنی که سازگاری کاملی با این سیستم عامل داره.

با عرض معذرت از دانیال که من جواب میدم.

سلام معین.

تو کامنت هایی که کاربران درمورد نورتون گذاشته بودن کارنکردن این برنامه تو 7 و ویستا رو گفتن.فک کنم خود نرم افزار پشتیبانی نمیکنه!تو نسخه دمو فک کنم این مشکل رو حل کردن.

شما میتونین از این برنامه استفاده کنی که ویستا رو ساپورت میکنه.

paragon partition manager professional retail vista compatible

یا از این روش استفاده کنی

Resize a Partition for Free in Windows 7 or Vista

سلام
پارتیشن مجیک روی ویندوز سون نصب نمیشه و باید فقط روی ویندوز XP ازش استفاده کنی.
من بسیار عذر خواهم که این مورد رو در زیر لینک دانلودش نگفتم. (در واقع از وقتی سون نصب کردم با این برنامه کار نکرده بودم)
برای ویندوز سون میتونی از برنامه Acronis Disk Director استفاده کنی که سازگاری کاملی با این سیستم عامل داره.

با عرض معذرت از دانیال که من جواب میدم.

سلام معین.

تو کامنت هایی که کاربران درمورد نورتون گذاشته بودن کارنکردن این برنامه تو 7 و ویستا رو گفتن.فک کنم خود نرم افزار پشتیبانی نمیکنه!تو نسخه دمو فک کنم این مشکل رو حل کردن.

شما میتونین از این برنامه استفاده کنی که ویستا رو ساپورت میکنه.

paragon partition manager professional retail vista compatible

یا از این روش استفاده کنی

Resize a Partition for Free in Windows 7 or Vista

ممنونم از جفت دوستان عزیزم که کمک کردن تشکر . من خودم همیشه با نورتون گوست کار می کنم الان میخاستم هارد اکسترنالمو تبدل به فت 32 کنم و یه نرم افزار 200 کیلو بایتی پیدا کردم ( اولین بار بود باهاش کار میکردم ) خیلی عالیه خیلی 3 سوته تبدیل می کنه باز ازتون ممنونم تشکر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or