درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام به دوستان عزيز
من دنبال يه برنامه اي هستم كه مثله برنامه track id روي گوشي هاي سوني اريكسون باشه، يعني با ضبط كردن قسمتي از آهنگ ، اسم خواننده و اسم آهنگ و اسم آلبوم را بهم بده....
البته اين برنامه را براي ويندوز مي خوام، اگه همچين چيزي براي آندرويد هم بود ( مي دونم اينجا جاش نيست، شرمنده ) ايرادي نداره ولي اولويت با ويندوز.
با تشكر

سلام به دوستان عزيز
من دنبال يه برنامه اي هستم كه مثله برنامه track id روي گوشي هاي سوني اريكسون باشه، يعني با ضبط كردن قسمتي از آهنگ ، اسم خواننده و اسم آهنگ و اسم آلبوم را بهم بده....
البته اين برنامه را براي ويندوز مي خوام، اگه همچين چيزي براي آندرويد هم بود ( مي دونم اينجا جاش نيست، شرمنده ) ايرادي نداره ولي اولويت با ويندوز.
با تشكر
سلام دوست من
برای ویندوز بهترین کار اینه که از این سایت استفاده کنی. کار کردن باهاش خیلی راحته و نیاز به هیچ برنامه خاصی هم نداره.
-
از این سایت هم میتونید برنامه مشابه رو برای گوشی موبایل مورد نظر دریافت کنید
پ.ن : من برای گوشی رو تست نکردم

سلام
یه نرم افزار تغییر نام گروهی میخوام که یه فایلهایی به نام مثلا:
(آب)_بیست_200
(آب)_بیست_201
(آب)_بیست_202
فقط قسمت[(آب)]و[ _ ] رو پاک کنه شماره ها عوض نشن و اینکه بصورت دستی هم نمیشه انجام بدم چون 250 تا از اینا هست

سلام
آقا من دنباله یه برنامه میگردم که آهنگ های روی فلشم یا CD رو که رایت میکنم قفل کنه و کسی نتونه کپی کنه......فقط بتونه اجرا کنه........اصلا علاقه ندارم آهنگ هامو وقتی میریزم رو فلش یا CD کسی کپی کنه........قوی ترین برنامه رو اگه میشه معرفی کنید.......

سلام نمیدونم این جا جای درستی برای درخواستم هست یا نه؟!
من درایور این اسکنر رو میخواستم ColorPage-HR7X Slim
مارک جنیوس هست
برای ویندوز se7en
خیلی دنبالش بودم یه جا هم پیدا کردم مال ویستا بود ولی نصب نشد اگر تونستید کمک کنید ممنون
صفحات قبل جوابی نگرفتم

درود
سلام
یه نرم افزار تغییر نام گروهی میخوام که یه فایلهایی به نام مثلا:
(آب)_بیست_200
(آب)_بیست_201
(آب)_بیست_202
فقط قسمت[(آب)]و[ _ ] رو پاک کنه شماره ها عوض نشن و اینکه بصورت دستی هم نمیشه انجام بدم چون 250 تا از اینا هست
برای تغییر نام دسته جمعی فایل ها ،میتونید از برنامه Flash Renamer استفاده کنید. برای این کار هم که گفتید ، میتونید به قسمت Add & Remove برنامه برید و هر تعداد کاراکتر که خواستید از اسم فایل هایتون حذف کنید تا بقیه اسم باقی بمونه.
لینک دانلود برنامه :

سلام
آقا من دنباله یه برنامه میگردم که آهنگ های روی فلشم یا CD رو که رایت میکنم قفل کنه و کسی نتونه کپی کنه......فقط بتونه اجرا کنه........اصلا علاقه ندارم آهنگ هامو وقتی میریزم رو فلش یا CD کسی کپی کنه........قوی ترین برنامه رو اگه میشه معرفی کنید.......
برای قفل کردن فلش مموری راه ها و برنامه های زیادی وجود داره . از جمله استفاده از BitLocker ویندوز سون.

چند نکته :
این روش هم مثل هر روش دیگه ای امکان بروز مشکل وجود داره و مسولیت مشکلات احتمالی با خودتون هست :d
اگر رمزتون رو یادتون بره امکان استفاده از فلش مموری تقریبا غیر ممکن میشه.
برای CD و DVD هیچ قفل مطمئنی وجود نداره و از هر قفلی استفاده کنید باز هم به راحتی قابل دور زدن هست. (خودتون رو خسته نکنید)
-
چند برنامه در این زمینه رو هم براتون میذارم ، میتونید این ها رو هم امتحان کنید.
GiliSoft USB Stick Encryption
Wondershare USB Drive Encryption

سلام.
یه برنامه ی قوی واسه convert کردن می خوام.
من چند تا converter دارم. اما اغلب یا فایل رو تا نصفه تبدیل میکنن یا اگه کامل تبدیل می کنن صدا با تصویر هم خوانی نداره.
ممنون

سلام.
یه برنامه ی قوی واسه convert کردن می خوام.
من چند تا converter دارم. اما اغلب یا فایل رو تا نصفه تبدیل میکنن یا اگه کامل تبدیل می کنن صدا با تصویر هم خوانی نداره.
ممنون

مهدی جان شما ازین استفاده کنین خیلی عالیه مطمئنم ازش راضی خواهین بود . هر چیو بخایین تبدیل برش یا وصل می کنه و عالیه عالی .

سلام نمیدونم این جا جای درستی برای درخواستم هست یا نه؟!
من درایور این اسکنر رو میخواستم ColorPage-HR7X Slim
مارک جنیوس هست
برای ویندوز se7en
خیلی دنبالش بودم یه جا هم پیدا کردم مال ویستا بود ولی نصب نشد اگر تونستید کمک کنید ممنون
صفحات قبل جوابی نگرفتم

سلام
ببین این کارت رو راه میندازه
http://download.geniusnet.com/2007/Scanner/HR7XSlim_V.zip

دوستان سلام!

یه برنامه میخام واسه دانلود از YouTube و سایتایی که ویدیوهای FLV میذارن . فقط یه چیزی میخوام که تا ویدیو رو گذاشتم پخش بشه یه آیکنی چیزی تو صفحه بیاد واسه دانلود و نخوام لینک ویدیو رو کپی پیست کنم ......... .

دوستان سلام!

یه برنامه میخام واسه دانلود از YouTube و سایتایی که ویدیوهای FLV میذارن . فقط یه چیزی میخوام که تا ویدیو رو گذاشتم پخش بشه یه آیکنی چیزی تو صفحه بیاد واسه دانلود و نخوام لینک ویدیو رو کپی پیست کنم ......... .
بهترین برنامه IDM هستش
اینم آخرین ورژنش
https://rapidshare.com/files/804369730/idman609_appzPro.softarchive.net.rar
یا
http://ul.to/p235lqgu

بعد از نصبش توی قسمت Setting برنامه تیک مرورگری رو که باهاش کار میکنی رو فعال کن، بعد توی هر سایتی که فیلمی یا چیزه دیگه ای پخش میشه این برنامه یه کلید بالاش میره که با زدنش فیلم DL میشه

باز هم اگه مشکلی داشتی بهم بگو...

بهترین برنامه IDM هستش
اینم آخرین ورژنش
https://rapidshare.com/files/804369730/idman609_appzPro.softarchive.net.rar
یا
http://ul.to/p235lqgu

بعد از نصبش توی قسمت Setting برنامه تیک مرورگری رو که باهاش کار میکنی رو فعال کن، بعد توی هر سایتی که فیلمی یا چیزه دیگه ای پخش میشه این برنامه یه کلید بالاش میره که با زدنش فیلم DL میشه

باز هم اگه مشکلی داشتی بهم بگو...

اتفاقا تا همین 2هفته پیش از IDM استفاده میکردم و به دلایلی که تو تاپیک "مشکلات نرم افزاری" گفتم دیگه بم جواب نمیده.
یه برنامه ی دیگه لطفا ...... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or