درخواست نرم افزار هاي كاربردي

درود بر دوستان
سلام
دوستان میخوام یه تکه موزیک رو از فیلم بردارم! چه نرم افزاری پیشنهاد میشه!؟
2: میخوام یه فیلم رو بهش افکت بدم! (سیاه سفید کنم، یا اسلو موشن بشه! و....) چه برنامه ای پیشنهاد میشه!؟
بهترین برنامه ای که میتونم بهتون پیشنهاد بدم ، Xilisoft Video Converter هست
یک برنامه کامل در زمینه اعمال تغییرات روی فایل های تصویری از جمله تبدیل ، برش ، ایجاد افکت ، جدا سازی صدا از تصویر و .....
لینک دانلود برنامه

بعد از اد کردن فایل تصویری
برای جدا سازی صدا میتونید قسمتی رو که مورد نظرتون هست رو برش زده و موقع ذخیره سازی با فرمت های رایج مثل MP3 ذخیره کنید
از طریق گزینه effect هم میتونید به راحتی افکت های آماده رو برای ویدیوی خودتون انتخاب کنبد.

بچه ها میشه یه آنتی ویروس خوب و جدید نام ببرید؟
پیشنهاد من Kaspersky Internet Security هست

درود
سلام.اخرین ورژن برنامه Internet Download Manager میخواستم که با فایرفوکس 11 هماهنگ باشه.لطفا همراه با کرک باشه.ممنون.:)
خدمت شما
Internet Download Manager
اگر بعد از نصب با فایرفاکس هماهنگ نشد ، بگو تا یک افزونه چند کیلوبایتی برات بفرستم که مشکلت حل بشه

سلام , یه فیلم دارم که فرمتش avi هست ولی متاسفانه اجرا نمیشه و میگه کد مورد نظر وجود ندارد! و تا الان فرمت avi رو براحتی اجرا میکردم! برای اجرا چه پلیری رو پشنهاد میکنید که بتونه براحتی اجرا کنه ؟!

سلام , یه فیلم دارم که فرمتش avi هست ولی متاسفانه اجرا نمیشه و میگه کد مورد نظر وجود ندارد! و تا الان فرمت avi رو براحتی اجرا میکردم! برای اجرا چه پلیری رو پشنهاد میکنید که بتونه براحتی اجرا کنه ؟!

K-Lite Mega Codec Pack 8.4.0

اینو نصب کن.خودش windows Media player classic نصب میکنه.احتمالا مشکلت حل میشه.

اینجا رو هم مطالعه کن:

[h=1]چرا ویندوز مدیا پلیر من فایل های AVI را نشان نمی دهد ؟[/h]

K-Lite Mega Codec Pack 8.4.0

اینو نصب کن.خودش windows Media player classic نصب میکنه.احتمالا مشکلت حل میشه.

اینجا رو هم مطالعه کن:

چرا ویندوز مدیا پلیر من فایل های AVI را نشان نمی دهد ؟

اینا رو تست کردم , فرمت avi رو راحت اجرا میکنه ولی نمیدونم چرا این یکی رو اجرا نمیکنه!!!!!تغییر فرمتش کردم اجرا شد ولی میخوام بدونم کلا برای اجراش باید چکار کنم...

آخرین ویرایش:
اینا رو تست کردم , فرمت avi رو راحت اجرا میکنه ولی نمیدونم چرا این یکی رو اجرا نمیکنه!!!!!تغییر فرمتش کردم اجرا شد ولی میخوام بدونم کلا برای اجراش باید چکار کنم...
دوست من ، ممکنه فایل شما مشکل داشته باشه. چون وقتی سیستم و پلیر های شما فیلم هایی با فرمت AVI رو پخش میکنن، یعنی دیگه مشکل از کدک و پلیر شما نیست.
ممکنه فایل ناقص کپی یا دانلود شده یا به هر دلیلی امکان پخشش وجود نداره.
شما از برنامه های زیر استفاده کن. ببین مشکل فایل حل میشه.
All Media Fixer

Repair Video

نکته : حتما قبل از استفاده از این برنامه ها یک کپی از فایلت تهیه کن. بعضی از این برنامه ها چشم رو کور میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or