الان بهترین Anti-malware چیه؟ آنتی ویروس هم همراهش داشت خوبه ولی مهم تر از اون anti-malware بودنشه که این ویروس/تروجن/کرم/... هایی که مثلا رو این فلش مموری ها اینور اونور میره رو پیدا کنه. Microsoft Security Essentials ظاهرا خوبه ولی کامپیوتری که روش میخوام اینو نصب کنم، ویندوزش Genuine نیست.
دوستان Nero 7 Essentials رو می خوام free باشه از اینا که رو پک های dvd writer هست هرچی گشتم نبود اگر هم بود دانلود نمی شد کرد !
آقا اصلا لازم نیست که شما بگید !دوستان عزیزم معذرت اینو میگم ولی دوستانیکه فایر فکس یا ایدیم میخان 100 درصد دوستان عزیزم یا من صفحه های قبلی بارها و بارها گذاشتیم صفحه قبل و خواهشا کمی نگا کنین متوجه میشین ، معذرت اینو میگم من منظورم به شخص خاصی نیست و با همه ی کاربراست چون این دوتا نرم افزارو زیاد خواهان داره اصلا فایر فاکس که تاپیک داره خودش جدا . باز وظیفمه من میزارم ولی باز کمی دقت بشه عالی میشه دوستان عزیزم تشکر .
the application was unable to start correctly 0xc00007b

چه نرم افزاری باید نصب کنم این ارور موقع باز کردن Dock ویندوز نیاد ؟![]()
آقا يكي اين open gl رو بذاره
Ashampoo Burning Studio 11.0.4 Final + lite + 2012 11.0.4.20با سلام خدمت دوستان
دوستان یه فیلمی تو کامپیوتر دارم میخوام رایتش بزنم میخوام یه نرم افزاری رو بهم معرفی کنید که حجمش زیاد نباشه+کار باهاش آسون باشه
با تشکر
Auto Power-on and shut downچه برنامه ای هست که کامپیوتری که Hibernate شده رو روشن کنه؟ چنین چیزی اصلا وجود داره؟
با سلام
یه نرم افزاری میخواستم که بتونم وسطی کلیپی یه نوشته ای بندازم مثل بعضی از فیلم ها که نوشته ای میاد از سایتی که کلیپ رو دانلود کردی