درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان عزیزم معذرت اینو میگم ولی دوستانیکه فایر فکس یا ایدیم میخان 100 درصد دوستان عزیزم یا من صفحه های قبلی بارها و بارها گذاشتیم صفحه قبل و خواهشا کمی نگا کنین متوجه میشین ، معذرت اینو میگم من منظورم به شخص خاصی نیست و با همه ی کاربراست چون این دوتا نرم افزارو زیاد خواهان داره اصلا فایر فاکس که تاپیک داره خودش جدا . باز وظیفمه من میزارم ولی باز کمی دقت بشه عالی میشه دوستان عزیزم تشکر .

الان بهترین Anti-malware چیه؟ آنتی ویروس هم همراهش داشت خوبه ولی مهم تر از اون anti-malware بودنشه که این ویروس/تروجن/کرم/... هایی که مثلا رو این فلش مموری ها اینور اونور میره رو پیدا کنه. Microsoft Security Essentials ظاهرا خوبه ولی کامپیوتری که روش میخوام اینو نصب کنم، ویندوزش Genuine نیست.

الان بهترین Anti-malware چیه؟ آنتی ویروس هم همراهش داشت خوبه ولی مهم تر از اون anti-malware بودنشه که این ویروس/تروجن/کرم/... هایی که مثلا رو این فلش مموری ها اینور اونور میره رو پیدا کنه. Microsoft Security Essentials ظاهرا خوبه ولی کامپیوتری که روش میخوام اینو نصب کنم، ویندوزش Genuine نیست.

سلام.در مورد بهترین Anti-Malware میتونی به سایت زیر مراجعه کنی:

اینجا

بر همون اساس لینک های دانلود سه تای اولی رو براتون قرار میدم:

Bitdefender Antivirus Plus 2012 Build v15.0.27.338 Final

Kaspersky Anti-Virus 2012 v12.0.0.374 Final

F-Secure Antivirus به دلیل ساپورت نشدن از طرف سایت های داخلی و وجود ورژن قدیمی گذاشته نمیشه

Norton Internet Security 2012 v19.1.028 OEM

درضمن نسخه ی Internet Security این نرم افزارها که شامل اینترنت سکیورتی و آنتی ویروس با هم هست دارای حجم بیشتر و سنگینی بیشتر سیستم(در سیستم های ضعیف)می شوند. برای دانلود این نسخه(Internet Security) و مشاهده ی مزایا و معایب هر کدام هم به سایت زیر مراجعه کنید:

اینجا

دوستان عزیزم معذرت اینو میگم ولی دوستانیکه فایر فکس یا ایدیم میخان 100 درصد دوستان عزیزم یا من صفحه های قبلی بارها و بارها گذاشتیم صفحه قبل و خواهشا کمی نگا کنین متوجه میشین ، معذرت اینو میگم من منظورم به شخص خاصی نیست و با همه ی کاربراست چون این دوتا نرم افزارو زیاد خواهان داره اصلا فایر فاکس که تاپیک داره خودش جدا . باز وظیفمه من میزارم ولی باز کمی دقت بشه عالی میشه دوستان عزیزم تشکر .
آقا اصلا لازم نیست که شما بگید !

سایت خود Mozilla آخرین نسخه رو با آپدیت ها و نون اضافشون میذاره همیشه هر کس میخواد میتونه ی سر به خود سایت Mozilla بزنه

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ----------

the application was unable to start correctly 0xc00007b

چه نرم افزاری باید نصب کنم این ارور موقع باز کردن Dock ویندوز نیاد ؟ :((

با سلام خدمت دوستان
دوستان یه فیلمی تو کامپیوتر دارم میخوام رایتش بزنم میخوام یه نرم افزاری رو بهم معرفی کنید که حجمش زیاد نباشه+کار باهاش آسون باشه
با تشکر

چه نرم افزاری باید نصب کنم این ارور موقع باز کردن Dock ویندوز نیاد ؟ :((

سلام.شما این دو تا رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه.(البته بسته به نوع ویندوز نسخه های زیر برای ویندوز 32 بیت هستند)

Microsoft .NET Framework 3.5

Microsoft .NET Framework 4

و

Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64)

Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86)

آقا يكي اين open gl رو بذاره

آخرین ورژن کارت گرافیکتون رو نصب کنین:

Nvidia GeForce Drivers for Windows Vista/7 32-bit 296.10

Nvidia GeForce Drivers for Windows Vista/7 64-bit 296.10 WHQL

AMD Catalyst Display Driver 12.2 for Windows Vista/7 32-bit
AMD Catalyst Display Driver 12.2 for Windows Vista/7 64-bit

با سلام خدمت دوستان
دوستان یه فیلمی تو کامپیوتر دارم میخوام رایتش بزنم میخوام یه نرم افزاری رو بهم معرفی کنید که حجمش زیاد نباشه+کار باهاش آسون باشه
با تشکر
Ashampoo Burning Studio 11.0.4 Final + lite + 2012 11.0.4.20

به گفته ی کاربران از نرو خیلی بهتره!همچنین قابلیت تبدیل منو ها به فارسی را هم داراست.

با سلام
یه نرم افزاری میخواستم که بتونم وسطی کلیپی یه نوشته ای بندازم مثل بعضی از فیلم ها که نوشته ای میاد از سایتی که کلیپ رو دانلود کردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or