درخواست نرم افزار هاي كاربردي

ممنون دوست عزیز اگه ممکنه Net framwork3.5 sp1 رو برام بزار
دست گلت درد نکنه

بفرمایین سعید جان باز امری بود در خدمتم خوشحال میشم کمکتون کنم .

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

سلام من 2 تا نرم افزار میخوام :
1-scala mm 100
2-یه نرم افزار قدرتمند برای درست کردن پرزنت.مثل POWER POINT ولی قویتر

بفرما دوست عزیز اولیم میگردم پیدا کردم حتما میزارم

درود
برنامه ی هست که سر ساعت PC رو خاموش و روشن کنه. درست درمون باشه. قابل از خاموش کردن برنامه ها رو ببنده و اینا :دی.

اینم خدمت شما ، میخای بگم جاتون پستم بده =))

لینک 1

لینک 2

لینک 3

---------- نوشته در 09:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 PM ارسال شده بود ----------

اگه برا دانلود میخای IDM بهترین تو این کار . میتونین تایم بدین کی شروع کنه کی تموم بشه و کی خاموش بشه . برین قسمتی که عکس ساعت هست متوجه میشین . باز سوالی داشتین در خدمتم .

سلام اگه میشه یه نرم افزار برای بازی کردن بازیهای کامپیوتر با دسته میخواستم ؟

دوست عزیز این نرم افزارو با یه پک سی دی کنار دسته میزارن برا همه دسته ها بعد مارک هر دسته با دیگری فرق میکنه باید حتما برا خودشون نصب کنی . یه قسمت ویندوزم برا درست کردن دسته هستش دقیق الان یادم نیست کجاست چون خیلی وقته با pc بازی نکردم .

با همین میتونین صدای فیلمم بردارین

لینک

ممنون از کمکتون دوست عزیز
ولی من با این برنامه مدتها پیش کار کردم ولی جواب نگرفتم در کل یه برنامه میخوام برای اینکه صدای بازیگر در فیلم اصلی رو با صدای بازیگر در فیلم دوبله جابجا کنم نه اینکه کل صداها حذف یا جدا بشن:(

ممنون از کمکتون دوست عزیز
ولی من با این برنامه مدتها پیش کار کردم ولی جواب نگرفتم در کل یه برنامه میخوام برای اینکه صدای بازیگر در فیلم اصلی رو با صدای بازیگر در فیلم دوبله جابجا کنم نه اینکه کل صداها حذف یا جدا بشن:(

سلام.
دوست عزیز ببینید میتونید از نرم افزارهای این سایت استقاده کنین...

سلام دوستان
من یه نرم افزار دیدم که یک فایل 10 گیگی رو 300 mb کرده بود یعنی حجمشو 9 گیگ و 700 مگ کم کرده بود من این نرم افزارو میخام.ممنون
اگه این نرم افزار winrar باشه لطفا طریقه کار رو که حجمشو انقدر کم کنه رو توضیح بدید. ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or