درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
حقیقتا من هرگز از آنتی ویروس استفاده نمیکنم چون هم سرعت PC رو پایین میاره و هم خیلی کم رایانه ام ویروسی میشه
حالا گفتم بیام از شما دوستان یه نظر خواهی کنم ببینم بهترین آنتی ویروس چیه که بتونه تمام ویروس ها رو شناسایی کنه لطف کنید یه آنتی ویروس خوب معرفی کنید تا من هم استفاده کنم
ممنون

سلام
حقیقتا من هرگز از آنتی ویروس استفاده نمیکنم چون هم سرعت PC رو پایین میاره و هم خیلی کم رایانه ام ویروسی میشه
حالا گفتم بیام از شما دوستان یه نظر خواهی کنم ببینم بهترین آنتی ویروس چیه که بتونه تمام ویروس ها رو شناسایی کنه لطف کنید یه آنتی ویروس خوب معرفی کنید تا من هم استفاده کنم
ممنون
درود بر شما
تنها در صورتی استفاده از آنتی ویروس پیشنهاد نمیشه که باسیستمت نه به اینترنت متصل بشی و نه از درگاه های ورودیش استفاده کنی
چون هر فلش یا CD میتونه سیستم شما رو ویروسی کنه و مشکلات زیادی برای سیستمتون درست کنه . اینترنت هم که ورود بهش بدون آنتی ویروس ممکنه براتون دردسر ساز بشه
آنتی ویروس ها هم با کاربرد های مختلف و برای سیستم های مختلف قابل استفاده اند. میتونید از Kaspersky Internet Security 2012 استفاده کنید
یکی از دوستان در تاپیک دیگه ای لینک دانلودش رو گذاشت که منم براتون نقل قول میکنم (بدون اجازه:d)
اگر هم سیستم خیلی ضعیفه و با کسپر سرعتش افت میکنه . NOD32 هم آنتی ویروس خوبیه. و منابع کمتری از سیستم رو درگیر میکنه.
اما قدرت پاکسازی و محافظت کسپر یک چیز دیگست.
توجه داشته باش که هر کدوم رو خواستی استفاده کنی ، حتما اکتیو و آپدیت کنی.

آخرین ورژن برنامه TNod رو میخواستم (که خودش به صورت اتوماتیک آخرین User و Pass های Valid رو برای برنامه Nod32 پیدا میکنه)

شما میتونید با مراجعه به اینجا از دست یوزر و پسورد راحت بشید...
Nodlogin هم نرم افزاریه که به طور اتوماتیک یوزر و پسورد ها رو دریافت و جایگزین یوزر و پسورد قبلی میکنه.
برای دریافت وآموزش برنامه به اینجا مراجعه کنید.

موفق باشید...
..................................................
روی اینجا در متن بالا کلیک کنی میره به سایت مربوطه
:)
به نظر من از روش اولی استفاده کن که از دست یوزر و پسورد راحت بشی....
اینم برنامه ی درخواستی خودتون.

آخرین ویرایش:
اینا رو هم لطف کنین.مستقیم.زبان انگلیسی(2 تا دانلود کردم زبونشون داغون بود.یکیش که اصلا نصب نمیشد میگه ویندوزت زبونش رو ساپرت نمیکنه)
Microsoft Office 2010
Photoshop CS5

شما میتونید با مراجعه به اینجا از دست یوزر و پسورد راحت بشید...
Nodlogin هم نرم افزاریه که به طور اتوماتیک یوزر و پسورد ها رو دریافت و جایگزین یوزر و پسورد قبلی میکنه.
برای دریافت وآموزش برنامه به اینجا مراجعه کنید.

موفق باشید...
..................................................
روی اینجا در متن بالا کلیک کنی میره به سایت مربوطه
:)
به نظر من از روش اولی استفاده کن که از دست یوزر و پسورد راحت بشی....
اینم برنامه ی درخواستی خودتون.

بدی سرور اون سایت اینه که امنیتش پایینه، معلوم نیست چی داری دانلود میکنی.

بدی سرور اون سایت اینه که امنیتش پایینه، معلوم نیست چی داری دانلود میکنی.

دوست عزیز این سایت از سایت های معتبر کشوره:)
چیزهایی که دانلود میکنی همون آپدیت هایی هستن که خود شرکت Nod32 میده بیرون اینا فقط اون فایل ها رومیذارن رو سرور خودشون ازتون هم پسورد نمیخوان برخلاف خود شرکت
این روش رو واسه چند نفر از دوستام امتحان کردم مشکلی هم نداشتن تا حالا...فک نکنم این سایت آپدیت ها رو از یه جا دیگه میاره !!؟
اگه مدرکی دارین رو کنین که به اطاع رسانی کنیم که این کار خطرناکه اگه هم ندارین حرفهای بی اساس نزنین لطفا :)

گفته شد وقتی به سرور ایشون وصل میشی، معلوم نیست چی رو سرورش آپلود کرده که شما ازش دانلود میکنی، این کار "امنیتش پایینه".
اگه برای درک این موضوع بدیهی نیاز به "مدرک" دارین، از همین سرور "معتبر" ـتون دانلود کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or