درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام به دوستان عزیز و همگی خسته نباشید
اشتباهیی پوشه عکس هامو شیفت دلیت کردم وسطای کار کنسلو زدم و یجورایی نجاتشون دادم ولی ما بقی....!!!
با برنامه O&Odata recoveryکردم ولی بیشتر پوشه ها با همون حجمی که دارن نمایش داده میشن ولی عکس نشون داده نمیشه
حالا امدم با برنامهJPEG Recovery Pro 5 عکس هارو ترمیم کردم ولی متاسفانه حواسم نبود که نسخه ازمایشی هست و روی عکسها ارم و نوشته زده بود !!
1-اگر کسی این برنامه رو یعنی همین ورژن 5 رو با سریال رجیستریش داره ممنون میشم لینکشو بذاره!!
2-اگر گزینه یک مقدور نبود یه برنامه معرفی کنید که عکس هارو سالم بر گردونه من 3 یا 4 تا برنامه تست زدم همینطوری هستن!!بدجووور گیر افتادم ::(((عکس زندگانیم در هندوستان بودن4GB)
ممنونم از دوستان...

این ورژنی که گذاشتی بعد اسکن دائما کرش میکنه و نمیشه باهاش کاری کرد!اگه یه برنامه بهتر برای ریکاوری هست بگید.ممنون به هر حال

---------- نوشته در 08:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:00 PM ارسال شده بود ----------

هر کدوم رو که خواستی دانلود کن:
دریافت
دریافت
دریافت

دریافت
فقط نظرات رو هم بخون که اگه مشکلی داشت بتونی حلش کنی....

سلام به دوستان عزیز و همگی خسته نباشید
اشتباهیی پوشه عکس هامو شیفت دلیت کردم وسطای کار کنسلو زدم و یجورایی نجاتشون دادم ولی ما بقی....!!!
با برنامه O&Odata recoveryکردم ولی بیشتر پوشه ها با همون حجمی که دارن نمایش داده میشن ولی عکس نشون داده نمیشه
حالا امدم با برنامهJPEG Recovery Pro 5 عکس هارو ترمیم کردم ولی متاسفانه حواسم نبود که نسخه ازمایشی هست و روی عکسها ارم و نوشته زده بود !!
1-اگر کسی این برنامه رو یعنی همین ورژن 5 رو با سریال رجیستریش داره ممنون میشم لینکشو بذاره!!
2-اگر گزینه یک مقدور نبود یه برنامه معرفی کنید که عکس هارو سالم بر گردونه من 3 یا 4 تا برنامه تست زدم همینطوری هستن!!بدجووور گیر افتادم ::(((عکس زندگانیم در هندوستان بودن4GB)
ممنونم از دوستان...
نرم افزار درخواستی

Ashampoo GetBack Photo v1.0.1

Hetman Photo Recovery

Wondershare Photo Recovery

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:16 PM ارسال شده بود ----------

آخرین ویرایش:
دوست من این نرم افزارایی که گذاشتی سالم و قابل مشاهده عکسارو برمیگردونن؟؟
کسی نتونست سریال برنامه JPEG Recovery Pro 5پیدا کنه؟!من که نتونستم

دوست من این نرم افزارایی که گذاشتی سالم و قابل مشاهده عکسارو برمیگردونن؟؟
کسی نتونست سریال برنامه JPEG Recovery Pro 5پیدا کنه؟!من که نتونستم
سلام.
لینک اولی نرم افزاری هست که خودتون خواسته بودین...دانلود کنین وامتحانش کنید

بقیه رو هم من امتحان نکردم .
Wondershare Photo Recovery فک کنم کار کنه.
قضاوت با خودتون...
موفق باشید.....

سلام.
لینک اولی نرم افزاری هست که خودتون خواسته بودین...دانلود کنین وامتحانش کنید

بقیه رو هم من امتحان نکردم .
Wondershare Photo Recovery فک کنم کار کنه.
قضاوت با خودتون...
موفق باشید.....

من این نرم افزارو خواستم عزیز دل انگیز!!:)JPEG Recovery Pro 5همین اونی که شما دادی آشامپو هستش

من این نرم افزارو خواستم عزیز دل انگیز!!:)JPEG Recovery Pro 5همین اونی که شما دادی آشامپو هستش
منکه تو پروفایلتون براتون فرستادم . به دردتون نخورد
خدمت شما
JPEG Recovery Pro 5
خودم تست نکردم اما روش کرک کردن برنامه کامل توضیح داده شده

مرسی دوست عزیز من این ورژن رو دارم با کراکش عکسارو بر میگردونه ولی روی عکسا بزرگ میویسه This Trial ver.........:(
کرک نمیشه کامل

سلام دوست عزیز شما اینارو تست کنین ایشالله مشکلتون حل میشه نشد باز پ.خ بدین تا بیشتر کمکتون کنم موفق باشین .

آخرین ویرایش:
باز همون مشکل هست...یه سوال دوستان این فایلایی که من همون اول بازیابی کردم روشون کار کنم یا با برنامه های دیگه امتحان کنم..!!!دارم دیونه میشم

سلام.
بهترین نرم افزار برای تبدیل DVD_MOVIE به فرمت MKV یا AVI با بهترین کیفیت چی هست؟
(من مجموعه تن تن رو دارم که 21 دیسک هست ولی هر دیسک فقط یک قسمت ، میخوام به فرمت دیگه ای تبدیل کنم تا حجم کمتری بگیره و البته از کیفیتش کم نشه)

سلام.
بهترین نرم افزار برای تبدیل DVD_MOVIE به فرمت MKV یا AVI با بهترین کیفیت چی هست؟
(من مجموعه تن تن رو دارم که 21 دیسک هست ولی هر دیسک فقط یک قسمت ، میخوام به فرمت دیگه ای تبدیل کنم تا حجم کمتری بگیره و البته از کیفیتش کم نشه)

بفرمایین دوست عزیز اینم خدمت شما باز سوالی داشتین پ.خ بدین تا بیشتر کمکتون کنم موفق باشین .

سلام.

به نظر من بهترین نرم افزار برای این کار DVDFab هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or