درخواست نرم افزار هاي كاربردي

با سلام
من که از Total Video Convertor بیشتر می پسندمش. چرا؟
چون که تونستم با همین برنامه 40 مگابایت فیلم با کیفت HD به مدت 13 ثانیه رو به 7.7 مگابایت کاهش حجم بدم بدون یک ذره افت کیفیت. همچنین کار باهاش راحت و سریعه و در ضمن علاوه بر این کار کارهای دیگه هم انجام میده!
شما می تونید برای انجام این کار این تنظیماتی که تووی عکس می بینی برای خودت اعمال کنی.(هم صدا و هم تصویر رو با این تنظیمات فشرده کن)

حالا یک سوال همونطور که گفتم تو نستم تقریبا حجم فیلم رو تقریبا به نصف زمانش برسونم. خی حالا اگه یک فیلم 90 دقیقه ای (5400 ثانیه) با کیفیت HD داشته باشیم همین کار رو روش اعمال کنیم و حجمش رو به نصف زمانش بر حسب ثانیه برسونیم می شه تقریبا 2.8 گیگابایت. خب چرا فیلم های موجود در DVD کیفیت HD ندارند؟ (شاید این احتمالات و محاسبات من از جهات دیگر اشتباه باشن)

حالا یک سوال همونطور که گفتم تو نستم تقریبا حجم فیلم رو تقریبا به نصف زمانش برسونم. خی حالا اگه یک فیلم 90 دقیقه ای (5400 ثانیه) با کیفیت HD داشته باشیم همین کار رو روش اعمال کنیم و حجمش رو به نصف زمانش بر حسب ثانیه برسونیم می شه تقریبا 2.8 گیگابایت. خب چرا فیلم های موجود در DVD کیفیت HD ندارند؟ (شاید این احتمالات و محاسبات من از جهات دیگر اشتباه باشن)

خوب HD یواش یواش داره راه میافته
الان دیگه میشه فیلم های HD رو بصورت Rip شده روی یه دی وی دی دید
البته نه با این محاسبات :p

هاشم جان, نمیدونم با همین تنظیمی که واسه من زحمت کشیدی و عکس گرفتی تنظیم میکنی یا نه چون روی Resize کردن تنظیم شده بود, یه وقت کوچیک نکرده باشه, گفتم شاید واسه اینه که حجم اومده پایین, فرمت صدا رو هم روی MP3 میتونی بذاری.
----
اصلا این xVid توی لیست من نیست, دوما تو برنامه به جای Xvid نوشته xDiv !
----
بابا من کشته مرده Mac هستم دکتر جون, داغ منو تازه نکن, نذار بگم themeه مک داشتم در حالی که startه ویندوز باز نمیشد اونقد که کند میشد ...
منظور من نحوه طراحی رابط کاربریش بود, من که خودم مثلا برنامه نویس هستم و Interface باید طراحی کنم, یه ساعت میچرخیدم که ببینم چی رو باید بزنم یا کی رو باید ببینم که کارش رو شروع کنه! تو لیست کارهاش, تبدیل من بود ولی شروع نمیکرد! فک کردم رجیستر نشده, 10بار هم رجیستر میکردم مینوشت Unregisterd!. کار نداریم, خلاصه یه دفه دیدم یه دکمه کوچولو اون بغله , زدمش دیدم که راه افتاد.
بابا! طراحی UI واسه خودش استادندارد داره, درس داره, کلی بند و بساط داره. احساس کردین با یه سری برنامه ها راحت هستین؟ حتی واسه اولین بار که بازش میکنین, انگار قبلا دیدین ...
اینجا جای این صحبت ها نیست و منم آدمش, ولی چون نقل قول کردی, یکم پهنای باند سایت رو حروم کردم.
----
total video رو فک کنم قبلا امین معرفی کرده بود و امتحان (نه تست) کردم, ولی فک کنم راضی نبودم, این همه سال گذشت, هنوز یه Converter خوب پیدا نکردم که مثله آدم کار کنه, همشون یه دنگ و فنگی دارن, یا خوب کار میکنن و کارآیی محدود دارن, یا برعکس.
----
حالا اینکه هنوز نفهمیدیم اون ملت Ripper چطوری با این کیفیت خدا تو 700مگ یه DVD رو Rip میکنن, بماند.
----
شیطونه میگه بیشنم یه Open Source راه بندازم ...

دکتر جان کجایی که این Total Video Converter پدر مارو در اورد.
بابا گفتی که این برنامه جهاز داره که! باز نشد.
باز تا میزنم Divx کن, میگه Invalid parametrs... تو نت هم چیزی در مورد error اش پیدا نکردم.
تقریبا به هر چیز دیگه ای تبدیل میکنه ولی فرمت های بدرد بخور رو نه.
اگه میشه یه چی دیگه معرفی کنین. مرسی.

راستی یه برنامه سراغ دارین از یه سری عکس یه MPG تولید کنه؟ یعنی عکسا رو به صورت Slideshow نشون بده و ازش فیلم تهیه کنه؟

اساتيد جسارت منو ببخشيد كه جواب دوستمون رو ميدم .

آيدين جان , من با چند تا نرم افزار در اين مورد كار كردم و توصيه مي كنم كه براي اين كار از Ulead Video Studio استفاده كني .
نرم افزار خيلي ساده كه كار كردن باهاش خيلي راحته . با 10 دقيقه وقت گذاشتن مي توني به تمام جزئياتش مسلط بشي.
toolsهاش دمه دسته و افكت هاشم خيلي براي اين كار مناسبه .
اگه خروجي كه مي خواي از كارت داشته باشي هم برات مهمه , اين نرم افزار اكثر فرمت ها رو پوشش ميده . حتي : psp + Ipod + HD و ...
جواد هم تو تاپيك 0DAY TOP Warez ورژن 11شو كذاشته .
من 10شو دارم , خواستي يه ندا بده ...

دکتر جان کجایی که این Total Video Converter پدر مارو در اورد.
بابا گفتی که این برنامه جهاز داره که! باز نشد.
باز تا میزنم Divx کن, میگه Invalid parametrs... تو نت هم چیزی در مورد error اش پیدا نکردم.
تقریبا به هر چیز دیگه ای تبدیل میکنه ولی فرمت های بدرد بخور رو نه.
اگه میشه یه چی دیگه معرفی کنین. مرسی.

راستش تو این رنج همون Xilisoft Video Converter رو میتونم بهت معرفی کنم

Xilisoft Video Converter 3.1
Download

Crack

اساتيد جسارت منو ببخشيد كه جواب دوستمون رو ميدم .

آيدين جان , من با چند تا نرم افزار در اين مورد كار كردم و توصيه مي كنم كه براي اين كار از Ulead Video Studio استفاده كني .
نرم افزار خيلي ساده كه كار كردن باهاش خيلي راحته . با 10 دقيقه وقت گذاشتن مي توني به تمام جزئياتش مسلط بشي.
toolsهاش دمه دسته و افكت هاشم خيلي براي اين كار مناسبه .
اگه خروجي كه مي خواي از كارت داشته باشي هم برات مهمه , اين نرم افزار اكثر فرمت ها رو پوشش ميده . حتي : psp + Ipod + HD و ...
جواد هم تو تاپيك 0DAY TOP Warez ورژن 11شو كذاشته .
من 10شو دارم , خواستي يه ندا بده ...

این چه حرفیه سعید جان
خیلی خوشحال میشم که اینجا کمک داشته باشیم و از تجربیات همه استفاده کنیم
البته چون گفتی اساتید من نظر دادمها :p :p :biggrin1:
این نرم افزاری که معرفی کردی در کل خیلی خوبه
مخصوصا اینکه خیلی سریع میشه کار رو باهاش راه انداخت چون پر از ویزارد های مختلفه
و در کل نرم افزار خوبیه برای میکس و مونتاز(ولی خوب یکم حجمش زیاده برای دانلود)
آیدین جان!(بالاخره ما این اسمتو فهمیدیم :biggrin1: ) اگه تو سی دی هات داریش (یا میخوای گیرش بیاری به هر طریق) همین به خوبی کارتو راه میندازه
ولی در کل اگه چیز دیگه ای خواستی در خدمتیم :cool:

آخرین ویرایش:
بابا من سالهاست دیگه از این سیدی های Collection نخریدم, الان دارم Xilisoftه رو میگیرم, اگه نشد دیگه ... !
یه برنامه هم گرفتم به اسمه A-one Video Joiner اونم اینکاره نیست.

آیدین جان نه سایز فیلم تغییر نمی کنه. برای بهتر شدن کار هم می تونی روی همه فرمتهای Divx که توی لیست فشرده سازی هست امتحان کنی تا ببینی کدومش بهتر جواب میده.​
پیشنهاد میدم حالا که اینقدر مردم توی تبدیل کردن دست و پا می زنند یک تاپیک در این مورد بزنید. و نرم افزارهای کانورتور و مشکلات مورد به تبدیل کردن رو بحث کنید. البته مهمتر از همه وجود یک راهنماست. که نمی دونم کی می تونه این کا رو بر عهده بگیره.​
برای تهیه Slode Show CD می تویند از Nero 7.0 استفاده کنید.​

من یه برنامه واسه گداشتن pسورد روی فایلا رو میخام.
با تشکر
اگه میخوای رو فایل پس ورد بذاری بصورتی که هر جا خواستی کپی کنی (سی دی و فلاپی و ...) و کلا میخوای پس وردت رو فایل بمونه از همون WinRAR استفاده کن علاوه بر اینکه فایلت رو فشرده میکنه (اگه فایلت حجیمه میتونی بخوای فشرده نکنه که کار پسورد گذاشتن سریع تموم شه) شکستن پسوردش امکان نداره (البته اگه پس ورد خوبی بذاری روش حداقل 8 کاراکتر و ترکیبی از اعداد ، حروف بزرگ و کوچیک و حرفهای دیگه)

اما اگه میخوای پس ورد رو فایلی بذاری که میخوای کسی تو کامپیوترت بهش دسترسی نداشته باشه میتونی از این برنامه File and Folder Privacy استفاده کنی
Download File and Folder Privacy Here

با اون برنامه میتونی فایل ها و فولدر هاتو رو پسورد گذاری کنی ولی بصورت هسته ای :)
یعنی برنامه کاری میکنه تو هسته ویندوز تا پس ورد بهش ندی نتونی از فایل یا فولدر استفاده کنی
ولی اگه ویندوزت عوض شه یا اون فایل رو روی سی دی یا جای دیگه کپی کنی هیچ پسوردی سر راه بازکننده نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or