درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
من همون کانورتر رو میخوام
لطفا یه لینک از برنامه های باحالشو بدین

اینو ببین ;)

من هر دفعه در خواست دادم این مشکل ما رو هیچکس نمیبینه :mad: بابا احتیاج دارم
بابا خوب نیست دیگه :biggrin1: :biggrin1:
اگه هم باشه رو نت خیلی گیر نمیاد بعلاوه اینکه اصلا امکان نداره بتونه 100% این کار رو کامل انجام بده
خودت دستی ترتیبشو بدی بهتره :-" :-" :-"

بیشتر توضیح بده
اگه فقط برای فایل های تصویری و ویدیویی میخوای باید از نرم افزار هایی استفاده کنی که صدا رو از فایل تصویری جدا میکنن
انواع Converter ها مثل Total video این کار رو با بهترین کیفیت انجام میدن
تو قسمت نرم افزار تاپیک 0DAY TOP WAREZ رو ببینی پره از این برنامه ها ;)

اما اگه برای چیز های دیگه میخوای مثل بازی ها باید از نرم افزار های ضبط کننده استفاده کنی
من برای اینکار بهت برنامه REAPER رو توصیه میکنم که علاوه بر اینکه میتونه اینکار رو بکنه یه ویرایش گر فایل های صوتی قوی هم هست
هر کدوم رو خواستی بگو لینک بدیم
سلام
خواستم لینک بدم گفتم دکتر بیاد بهتره!!
اگه میشه REAPER رو تو 0day بزار و یکم دربارش توضیح بده رفتم سایتش رو پیدا کردم یه چیزایی دستم اومد میخوام بیشتر توضیح بدی...

اینهم تقدیم به دوستای عزیزم احمد و ایدین

بچه ها تست کنین بگین
احمد جان من کل برنامه رو دانلود کردم (همون 14 مگی رو) و تستش کردم که مشکلی نباشه
محبت های تو رو هیچ وقت نمیشه جبران کرد ;) ;) ;)

فایل پیوست رو دان کنین اگه سالم بود ریلیزش کنم

جالب اینجاست که پارسال دقیقا همین روز نسخه یک کرکمو ریلیز کردم :((
خدا میدونه سال دیگه این موقع هست دکتر یا ...........

سلام
خواستم لینک بدم گفتم دکتر بیاد بهتره!!
اگه میشه REAPER رو تو 0day بزار و یکم دربارش توضیح بده رفتم سایتش رو پیدا کردم یه چیزایی دستم اومد میخوام بیشتر توضیح بدی...
طعنه میزنی؟ ;) ;) ;)
امین دست رو دلم نذار که خیلی داغونم
فکر نکنم بتونم چیزی معرفی کنم اگه دیده باشه خیلی وقته چیزی معرفی نکردم
خودت زحمتشو بکش
مرسی

طعنه میزنی؟ ;) ;) ;)
امین دست رو دلم نذار که خیلی داغونم
فکر نکنم بتونم چیزی معرفی کنم اگه دیده باشه خیلی وقته چیزی معرفی نکردم
خودت زحمتشو بکش
مرسی

نه بابا طعنه چیه!
من فقط خواستم لینکه Total Video Converter و REAPER رو بزارم گفتم خودت بدی بهتره..

سلام
من يك برنامه مي خواستم كه بتونه عكس ها و فيلم ها رو 3d يا آناگليف-Anaglyph بكنه مثل سينما 3000 پارك ارم يا سينما 4 بعدي قلعه ي سحر آميز.
با تشكر فراوان

سلام
بچه ها یه سوال دارم فقط جون مادرتون بهم نخندید . می خواستم بدونم نرم افزاری وجود داره که وقتی مثلا یه اس ام اس برای موبایل شما بیاد یه دونه هم به سیستم کامپیوترتون بیاد؟(نگفتم نخند)
یا علی مدد

منظورم اینه وقتی که F9 (در حالت پیش فرض این دکمه هست) زدم فیلمی که در حالت ضبط کردن بود رو قطع نکنه Pause کنه بعد از دو باره جایی که خواستم همین دکمه رو بزنم دنبال فیلم رو از ضبط کنه. یعنی چندین صحنه توی یک کلیپ مخوام ضبط کنه. (نمی دونم متوجه شدی یا نه؟!)
این نرم افزار رو هم دانلود کن بگو چکاری انجام میده؟! (این نرم افزار مربوط به بازی است)

Quest lets you create sophisticated text-based games, without having to program. Make text adventures, role-playing games, training materials, simulations, interactive fiction, online multiplayer environments and more. No programming is required, and a full tutorial is included. Your games can come alive with pictures, sound effects and music. Plus, with QuestNet Server you can create and host online multi-player games.

Download Quest Free Trial

Speaking نام نرم افزاری می باشد که شما به کمک آن می توانید با دستورات صوتی از طریق میکروفون کامپیوتر خود را کنترل کنید. به عنوان مثال شما با ضبط دستور خاصی می توانید برنامه Notepad را فراخوانی کنید. به کمک این نرم افزار شما با کامپی.تر خود صحبت می کنید و از طریق فرمان های صوتی شما دستورات اجرا می شوند.​
در این نرم افزار شما با ضبط صدای خود و تنظیم آن برای دستورات خاصی برنامه را برای اجرای فعالیت ها آماده سازی می کنید. به عنوان مثال شما با ابیان کلمه word به سیستم دستور می دهید تا برنامه word را اجرا کند.
لینکش رو می تونی از بچه های دیگه در خواست کنی
109.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or