درخواست نرم افزار هاي كاربردي

یک درخواست عجیب دارم :biggrin1: ببینم اصلا نرم افزاری هست که بتونه مشکل منو حل کنه

آقا فرض کن توی یه فایل تصویری مقادیر زیادی کلمه F**k به کار رفته.... (البته عذر میخام که گفتم مجبور شدم) حتما دیدید که چه جوری این کلمات رو سانسور میکنن :biggrin1: یه صدای beep میاد به جای این کلمه....
حالا نرمافزاری هست که بشه این کار رو روی فایل های صوتی و تصویری انجام داد :confused:

در خواست پلاگین

سلام من یه پلاگین میخوام برای مدیا پلیر که بتونه فرمتهای mpg,mpeg4 رو اجرا کنه

mer300000000000000000000000000000000000000000000000000000:confused:

سلام
من یه برنامه می خوام که بتونم فایل صدای فایل تصویری رو با کیفیت خوب ضبط کنم تا بشه اهنگ صوتی ( البته اون فایل اصلی تصویری باشه )

سلام
من یه برنامه می خوام که بتونم فایل صدای فایل تصویری رو با کیفیت خوب ضبط کنم تا بشه اهنگ صوتی ( البته اون فایل اصلی تصویری باشه )
بیشتر توضیح بده
اگه فقط برای فایل های تصویری و ویدیویی میخوای باید از نرم افزار هایی استفاده کنی که صدا رو از فایل تصویری جدا میکنن
انواع Converter ها مثل Total video این کار رو با بهترین کیفیت انجام میدن
تو قسمت نرم افزار تاپیک 0DAY TOP WAREZ رو ببینی پره از این برنامه ها ;)

اما اگه برای چیز های دیگه میخوای مثل بازی ها باید از نرم افزار های ضبط کننده استفاده کنی
من برای اینکار بهت برنامه REAPER رو توصیه میکنم که علاوه بر اینکه میتونه اینکار رو بکنه یه ویرایش گر فایل های صوتی قوی هم هست
هر کدوم رو خواستی بگو لینک بدیم

یک درخواست عجیب دارم :biggrin1: ببینم اصلا نرم افزاری هست که بتونه مشکل منو حل کنه

آقا فرض کن توی یه فایل تصویری مقادیر زیادی کلمه F**k به کار رفته.... (البته عذر میخام که گفتم مجبور شدم) حتما دیدید که چه جوری این کلمات رو سانسور میکنن :biggrin1: یه صدای beep میاد به جای این کلمه....
حالا نرمافزاری هست که بشه این کار رو روی فایل های صوتی و تصویری انجام داد :confused:
من هر دفعه در خواست دادم این مشکل ما رو هیچکس نمیبینه :mad: بابا احتیاج دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or