درخواست نرم افزار هاي كاربردي

بازم بحث تبدیل شد من امدم .

عزیز Scorpion2 جان بیخال شما این پست رو بخون . boilsoft
اون کرکی که گذاشتم الان دیگه پاک شده اگه میخوای از این لینک جدید که آپلود کردم استفاده کن
http://files.to/get/440881/44693/EZMerge.exe

امین من دیگه کم کم از این برنامه TVC بدم امده چون با برنامه های بهتری اشنا شدم .
بعدا مفصل در مورد برنامه های تبدیل با هم صحبت میکنم .

برنامه ای که مهرپویا جان گذاشتند بازم هم مثل برنامه TVC برای جدا سازی و یا چسباندن نیاز
به خروجی داره پس در این صورت برنامه حتما باید عمل تبدیل رو فیلم انجام بده که معلوم نیست
چه بلایی سر فیلم میاره من به جمله Very fast and without any quality loss. زیاد اطمینان ندارم

ولی این برنامه ای که من معرفی کردم کاری به ورودی نداره و خروجی هم اصلا براش مهم نیست

مهر پویا جان شما که میگی دوست داری کسی که به دوستان جواب بده توی اون زمینه اطلاعات
داشته باشه فکر میکنید خودتون در همه زمینه ها اطلاعات کافی دارید و یا اینکه از اول داشتید .

ایجا محل یاد گیری هستش برای کسانی که بلد نیستند و یا حتی حرفه ای هستند .
چرا که کسی که حرفه ای هستش چه نیازی داره میاد و اینجا عضو میشه .

پس اطلاعات هر کس برای دیگری میتونه مفید باشه نه اینکه اون رو ...

تا بعد یا حق

برنامه ای که مهرپویا جان گذاشتند بازم هم مثل برنامه TVC برای جدا سازی و یا چسباندن نیاز
به خروجی داره پس در این صورت برنامه حتما باید عمل تبدیل رو فیلم انجام بده که معلوم نیست
چه بلایی سر فیلم میاره من به جمله Very fast and without any quality loss. زیاد اطمینان ندارم

ولی این برنامه ای که من معرفی کردم کاری به ورودی نداره و خروجی هم اصلا براش مهم نیست

مهر پویا جان شما که میگی دوست داری کسی که به دوستان جواب بده توی اون زمینه اطلاعات
داشته باشه فکر میکنید خودتون در همه زمینه ها اطلاعات کافی دارید و یا اینکه از اول داشتید .

ایجا محل یاد گیری هستش برای کسانی که بلد نیستند و یا حتی حرفه ای هستند .
چرا که کسی که حرفه ای هستش چه نیازی داره میاد و اینجا عضو میشه .

پس اطلاعات هر کس برای دیگری میتونه مفید باشه نه اینکه اون رو ...

تا بعد یا حق
من خودم از این نرم افزار ها خیل یکم استفاده میکنم ;)
البته این نرم افزاری که من معرفی کردم میتونم بگم یکی از محبوب ترین ها هستش برای کار خودش :biggrin1:

من برای انجام کارهام از Adove Premire Pro 2.0 و Video Editor از بسته نرم افزاری Ulead Media Studio استفاده میکنم که از قویترین ها هستن (قوی تر کسی میشناسه بگه)

سلام دوستان به یه برنامه احتیاج دارم که بتونه یه فیلم رو سانسور کنه از وسط هاش ببره و اینکارا ممنون
سورست چیه؟ (DVD VCD Divx)
برای اینکار باید از برنامه های ویرایش استفاده کنی دیگه
من چند تا شو تو تاپیک 0Day معرفی کردم اگه برای دانلود میخوای
اگه میخوای رو سی دی بگیری سورستو بگو بهترینش رو به نظر خودم بگم ;);)

سلام دکتر جون ببخشید همیشه بائث زحمتم
برای vcd احتیاج دارم
زحمت چیه عزیز
برای وی سی دی اگه سانسورت کمه! از VCD Cutter میتونی استفاده کنی که تو همه سی دی ها هست(خواستی لینک دانلود میدم)
اما به نظر من از ابزار های پیشرفته استفاده کنی بهتره
تقریبا تمام Editor ها VCD رو ساپورت میکنن پس خیلی فرق نمیکنه چی استفاده کنی
تو تایپک 0DAY مثلا Ulead VideoStudio که DJ_MJ جان معرفی کرده با حجم 150 مگ برای این کار خیلی خوبه
من هم چند تا نرم افزار برای اینکار گذاشتم
MAGIX Movie Edit Pro 12
Video Edit Magic 4.27

باز هم نرم افزار های دیگه هم هستن

برای DivX هم من نرم افزار VirtualDub رو توصیه میکنم نرم افزار خوبیه برای میکس و مونتاژ ولی فقط فرمت AVI رو ساپورت میکنه
حجمش هم خیلی کمه

البته کاملترش اینه که DivX یه فرمت ویدیویی هستش
یه فرمت که علاوه بر فشرده سازی زیاد کیفیت خوبی هم داره
مثل فرمت Bitmap یا همون BMP که یه فرمت برای عکسها که تبدیل شه مثلا به JPEG که یه فرمت با فشرده سازی بیشتره ;)

سلام ...
لطف ميكنيد يه برنامه براي كانورت فايلاي ويدئويي Youtube كه در فرمت Flv هستن، به هر فرمت ديگه اي غير از Flv معرفي كنيد ...
البته بي زحمت با كرك و سريال و ...
ممنون ...

سلام
میدونم از این سوالا زیاد پرسیدن ولی چون به جواب Ultimate ای نرسیدیم, باز میپرسم تا ببینم جواب فعلی شما چیه.
من یه سری فایل AVi دارم که دوربین Cannon ساخته (فیلم برداری شده) و حجمشون از معادل MPG هم بیشتره, میخواستم بپرسم چه نرم افزاری واسه Divx کردن اینها و چه کدکی رو پیشنهاد میدین, مرسی.

سلام ...
لطف ميكنيد يه برنامه براي كانورت فايلاي ويدئويي Youtube كه در فرمت Flv هستن، به هر فرمت ديگه اي غير از Flv معرفي كنيد ...
البته بي زحمت با كرك و سريال و ...
ممنون ...

Xilisoft FLV Converter

Xilisoft FLV Converter is powerful and easy-to-use FLV video converter software which helps you convert FLV file such as AVI to FLV, MPEG to FLV, WMV to FLV etc with excellent quality.
Xilisoft FLV Converter can convert all popular video formats such as DivX, XviD, WMV, 3GP, AVI, MP4, M4V, ASF, RM, RMVB, MOV, VOB and MPEG to FLV video file. The FLV converter can also convert FLV file that only have audio from all popular audio formats, including MP2, MP3, M4A, AC3, AAC, RA, WMA, OGG, APE, CUE etc.
With very simple settings, the FLV converter can convert FLV file super easily and fast! Own Xilisoft FLV Converter to get perfect and professional FLV files for the internet! Free download Xilisoft FLV converter to have a wonderful experience now!

دانلود کن و ورژن دقیقش رو بهم بگو تا کرکش رو بدم:cool:

Test عزیز
از Power Video Convertor استفاده کن به پسوند XviD تبدیلش کن صدا رو هم فشرده کن تا تفاوت رو حس کنی جدی می گم نفاوت رو احساس می کنی;)

مرسی هاشم جان, تنظیمات مورد علاقت رو هم برای فشرده سازی صدا و تصویر میگی؟
بقیه هم میشه نظر بدن؟

ویرایش : برنامه رو نصب کردم و خوشم نیومد اصلا, اینترفیس بسیار بدی داره ولی مشکل من این بود که وقتی فایل خروجی رو divx انتخاب کردم, تو لیست Codec هاش همش microsoft بود, من کلی codec دارم, حداقل با اونایی که Divx میبینم باید میتونست یه کاری بکنه. Profile هایی هم که داشت همش ماله WMV بود بیشتر.
ضمنا اینجور برنامه ها باید یه سری حالت پیش فرض داشته باشه تا یه کاربر بتونه به سرعت کارش رو انجام بده.
هاشم جان شما اگه دوست داشتی یه راهنمایی بکن.
کلا برنامش به دلم نشست, اگه میشه دوستان یه برنامه دیگه معرفی کنن.
مرسی.

آخرین ویرایش:
Test یی جدی از اینترفیسش خوشت نیومد؟ :)
نمیدونم بدونی یا نه ولی این اسکین MAC هستش
پنجره های مکینتاچ!!! همه اینطورین :)

من نرم افزار Total video رو اینجا معرفی میکنم
خوبی این برنامه اینه که جهاز داره :)
با خودش کدک نصب میکنه حتی اگه چیزی نداشته باشی
کارتو راه میندازه ولی برنامه های بهتر هم هستن ;)
یه سرچ بزن تتاپیک 0DAY تا پیداش کنی
البته Xilisoft video converter هم برنامه خوبیه اگه میتونی حجم بالا - 12 مگ - رو دان کنی اون رو دان کن
برای تنظیم کردن صحیح هم از یه Bitrate Calculator باید استفاده کنی
یکی دو بار تبدیل کنی دستت میاد البته ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or