بازم بحث تبدیل شد من امدم .
عزیز Scorpion2 جان بیخال شما این پست رو بخون . boilsoft
اون کرکی که گذاشتم الان دیگه پاک شده اگه میخوای از این لینک جدید که آپلود کردم استفاده کن
http://files.to/get/440881/44693/EZMerge.exe
امین من دیگه کم کم از این برنامه TVC بدم امده چون با برنامه های بهتری اشنا شدم .
بعدا مفصل در مورد برنامه های تبدیل با هم صحبت میکنم .
برنامه ای که مهرپویا جان گذاشتند بازم هم مثل برنامه TVC برای جدا سازی و یا چسباندن نیاز
به خروجی داره پس در این صورت برنامه حتما باید عمل تبدیل رو فیلم انجام بده که معلوم نیست
چه بلایی سر فیلم میاره من به جمله Very fast and without any quality loss. زیاد اطمینان ندارم
ولی این برنامه ای که من معرفی کردم کاری به ورودی نداره و خروجی هم اصلا براش مهم نیست
مهر پویا جان شما که میگی دوست داری کسی که به دوستان جواب بده توی اون زمینه اطلاعات
داشته باشه فکر میکنید خودتون در همه زمینه ها اطلاعات کافی دارید و یا اینکه از اول داشتید .
ایجا محل یاد گیری هستش برای کسانی که بلد نیستند و یا حتی حرفه ای هستند .
چرا که کسی که حرفه ای هستش چه نیازی داره میاد و اینجا عضو میشه .
پس اطلاعات هر کس برای دیگری میتونه مفید باشه نه اینکه اون رو ...
تا بعد یا حق
عزیز Scorpion2 جان بیخال شما این پست رو بخون . boilsoft
اون کرکی که گذاشتم الان دیگه پاک شده اگه میخوای از این لینک جدید که آپلود کردم استفاده کن
http://files.to/get/440881/44693/EZMerge.exe
امین من دیگه کم کم از این برنامه TVC بدم امده چون با برنامه های بهتری اشنا شدم .
بعدا مفصل در مورد برنامه های تبدیل با هم صحبت میکنم .
برنامه ای که مهرپویا جان گذاشتند بازم هم مثل برنامه TVC برای جدا سازی و یا چسباندن نیاز
به خروجی داره پس در این صورت برنامه حتما باید عمل تبدیل رو فیلم انجام بده که معلوم نیست
چه بلایی سر فیلم میاره من به جمله Very fast and without any quality loss. زیاد اطمینان ندارم
ولی این برنامه ای که من معرفی کردم کاری به ورودی نداره و خروجی هم اصلا براش مهم نیست
مهر پویا جان شما که میگی دوست داری کسی که به دوستان جواب بده توی اون زمینه اطلاعات
داشته باشه فکر میکنید خودتون در همه زمینه ها اطلاعات کافی دارید و یا اینکه از اول داشتید .
ایجا محل یاد گیری هستش برای کسانی که بلد نیستند و یا حتی حرفه ای هستند .
چرا که کسی که حرفه ای هستش چه نیازی داره میاد و اینجا عضو میشه .
پس اطلاعات هر کس برای دیگری میتونه مفید باشه نه اینکه اون رو ...
تا بعد یا حق