درخواست نرم افزار هاي كاربردي

یه برنامه میخواستم که فیها خالدون یه SD Card رو بشه باهاش زیر و رو کرد (بخونین Surface format یا Logical Format, منظور عملیات در سطح بیت). برنامه های که پیدا کردم با مساله خیلی سوسولی برخورد میکردن و نیازهای اینجانب رو برآورد نکردند.
کاش یه چی مثله اون NDD زمان داس بود.

یه برنام هم واسه پیدا کردن Bad Sector ها خواسته بودم.

با تشکر.

میخاستم بدونم برنامه ای هست که مواقعی که به اینترنت متصل میشی رو Save کنه که مثلا چه روزی ،چه ساعتی ، به مدت چند ساعت رفتی نت؟

راستش یه برنامه بود از شرکت دانش کامپیوتر که مای چند سال پیشه
فارسی هم هست و میگه چقدر رفتی تو نت
رو اینترنت پیدا نمیشه نه خودش نه کرکش :cheesygri (البته من تازگی ها سرچ نکردم)
اگه میخوای آپ کنم برات با کرک
یه برنامهی دیگه هم هست Child control که میتونی رو نت راحت پیداش کنی
اون هم یکی از کارهایی که میکنه همینه که حساب میکنه چقدر تو نت بودی
یه برنامه هم قبلا معرفی کرده بودم جواد جان که به نام Net Peeker که تو این زمینه ها قدرت خیلی خوبی داره ;)

یه برنام هم واسه پیدا کردن Bad Sector ها خواسته بودم.

دقیق تر بگو برای چه کاری میخوای
یعنی بگه کجا بد سکتور داری؟ من نرم افزار HDD Regenerator 1.51 رو معرفی میکنم
البته تحت داسه یعنی باید یه سی دی یا فلاپی بووت ازش بسازی ولی کارش حرف نداره
دانلود کن بذار بقل Bad copy :biggrin1:
علاوه بر اینکه میگه کجای هاردت بد سکتور داره اونها رو فیکس و تعمیر هم میکنه ;)

راستی متنتو ویرایش کن حتما
در شان اینجا و شما نیست

مرسی دکی جان
برنامه واسه کار با SD Card نداری؟ یه SD Card خراب دارم, 4گیگ, که احتمال میدم 4گیگ نباشه اصلا و remark باشه, گفتم با یه برنامه اساسی, سر و ته قضیه رو بفهمیم.

در مورد Bad Sector هم کلا با وجودیتش مشکوک هستم, یکی گفت, ما هم به شک افتادیم, گفتم بگردیم, حافظ شیراز شاید به خال هندویش ...

علی ایهال, ما که از نفهمی بیش از حد, نفهمیدیم کجای عرایض ماقبل در شآن این مقال و صاحبانش و زایرانش نیست, لیکن در همین نفهمی طلب عفو از ایزد منان و لیک دگر دوستان داریم.

اساتید گرامی یه برنامه ای می خواستم فایل های تصویری رو ( مثلا Cd1 با Cd2 یه فیلم) با هم ادغام کنه یعنی بچبونه به هم و افت کیفیت هم نداشته باشه چیزی تو دستو بالتون هست یه حرکتی بکنید. ممنون

سلام

نرم افزاری می خوام برای قفل گذاری بر روی CD و DVD به طوری که به هیچ وجه نشه این CD و DVD ها رو رایت یا تو هارد کپی کرد!:eek:
همچنین برنامه ای می خوام که بعضی از CD یا DVD هایی که اسمش خودم به برنامه معرفی می کنم هرکس توی DVD rom گذاشت باز نکنه مگر با وارد کردن پسورد.​
و این برنامه DC++ چه کاری انجام میده؟!​

سلام دوستان

یک نرم افزار بود اهنگهای جی تی ای رو به mp3 تبدیل می کرد البته در مورد وایس سیتی . می خواستم ببینم اگه در مورد سان اندریاس هم جواب می ده ان نرم افزار را در این جا قرار دهید چون گمش کردم!! در ضمن یک نرم افزاری هم بود موسیقی های فیفا را تبدیل به wave اگه اشتباه نکنم می کرد . ایا اون در مورد همه فیفا ها این کار رو می کنه ؟ اگه می کنه اونم بزارید برای دانلود ممنون

اساتید گرامی یه برنامه ای می خواستم فایل های تصویری رو ( مثلا Cd1 با Cd2 یه فیلم) با هم ادغام کنه یعنی بچبونه به هم و افت کیفیت هم نداشته باشه چیزی تو دستو بالتون هست یه حرکتی بکنید. ممنون

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=143532&postcount=27

6g3qlnt.jpg

اگه برای وی سی دی میخوای VCD Cutter رو بهت پیشنهاد میکنم
اما نرم افزار های قوی تر هم هستن مثل zealot All Video Joiner 3.9

- Support join AVI, Divx, MPEG-4 file.
- Support join MPEG-1, MPEG-2 file
- Support join ASF, WMV, WMA file
- Support large video file, even large then 2GB.
- Very fast and without any quality loss.
- Very User-friendly interface​

Download

Code:
Name: Zealot
Serial: bK6WdR5fGFoO+6OMos54yi7JVfHQkMXhsmKjxc=Zr6CQ6+zWVTuupM9u89uu=PUk

Name: Video Joiner
Serial: CL9Ro8nVbuOae65fc2rCrb9y4K+I9F5wJVqzBHgzE6fQrENdzoz6NpifAYfQOluE

سلام دوستان

یک نرم افزار بود اهنگهای جی تی ای رو به mp3 تبدیل می کرد البته در مورد وایس سیتی . می خواستم ببینم اگه در مورد سان اندریاس هم جواب می ده ان نرم افزار را در این جا قرار دهید چون گمش کردم!! در ضمن یک نرم افزاری هم بود موسیقی های فیفا را تبدیل به wave اگه اشتباه نکنم می کرد . ایا اون در مورد همه فیفا ها این کار رو می کنه ؟ اگه می کنه اونم بزارید برای دانلود ممنون

اینجا رو ببین
این برنامه فایل ها رو تبدیل به OGG میکنه نه MP3

امیدوارم امین هم دست از سر این Total video برداره و وقتی کارایی برنامه ها رو شناخت پست بده

کارایی برنامه چسبوندن فایل ها بهم بود(یکی از کارایی هاش) منم لینک دادم حالا شما که برنامه ی بهتری میشناسی میای میگی چرا گیر میدی به پست من;)
مهرپویا بی خیال...

سلام

نرم افزاری می خوام برای قفل گذاری بر روی CD و DVD به طوری که به هیچ وجه نشه این CD و DVD ها رو رایت یا تو هارد کپی کرد!:eek:
همچنین برنامه ای می خوام که بعضی از CD یا DVD هایی که اسمش خودم به برنامه معرفی می کنم هرکس توی DVD rom گذاشت باز نکنه مگر با وارد کردن پسورد.​
و این برنامه DC++ چه کاری انجام میده؟!​
بود نبود؟! یا هنوزم منتظر جواب باشم:cheesygri;)

با سلام
آقا نرم افزاري هست بشه منوي(صفحه) اول برنامه ها يا بازيها رو تغيير بده؟
اگر هست بگيد............لطفا....................Help me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or