درخواست نرم افزار هاي كاربردي

یه تبدیل کننده خوب برای تبدیل فایل های Word به PDF اگه برا ما ردیف کنید ممنون میشیم.
Word to PDF Converter V3.0

toolbar.gif

تو Microsoft Office Word اون بالاش یه تولبار اضافه میشه که تو عکس نمایش داده شد...

دانلود کن و ورژن دقیق دقیش رو بگو تا کرکش رو برات پیدا کنم!

با تشکر از خلیل عزیز

موفق باشی

Word to PDF Converter V3.0

toolbar.gif

تو Microsoft Office Word اون بالاش یه تولبار اضافه میشه که تو عکس نمایش داده شد...

دانلود کن و ورژن دقیق دقیش رو بگو تا کرکش رو برات پیدا کنم!

با تشکر از خلیل عزیز

موفق باشی
این نرم افزار کرک نداره
ما ها رو یه مدته گذاشته سر کار
میشه براش سریال ساخت ولی نمیشه اون رو روی سیستم های مختلف استفاده کرد چون بسته به سیستم خودت سریال کار میکنه فقط

این نرم افزار کرک نداره
ما ها رو یه مدته گذاشته سر کار
میشه براش سریال ساخت ولی نمیشه اون رو روی سیستم های مختلف استفاده کرد چون بسته به سیستم خودت سریال کار میکنه فقط

خب من یه ورژن ازش داشتم که تو سی دی های اسیستنت بود اگه این دوسمتون خواست اپلودش میکنم(اگه حجمش کم باشه) و کرک هم شد مشکلی هم نداشت!

یه برنامه کوچیک برای تبدیل فایلای 3GP به Mp3 لطفا معرفی بدید!
ایدین جون اگه Total Video Converter رو قبلا دانلود کردی این کار رو واست میکنه یا Xilisoft 3GP Video Converter !!

اگه نداریشون تا لینک برنامه های کم حجم تر بدم....

(البته Total Video Converter حجمش فقط 5مگ هست که به نظر من اون رو دانلود کنی خوبه)

خب من یه ورژن ازش داشتم که تو سی دی های اسیستنت بود اگه این دوسمتون خواست اپلودش میکنم(اگه حجمش کم باشه) و کرک هم شد مشکلی هم نداشت!

امین جان دستت درد نکنه دانلود کردم همونی که لینک دادی یه سریال براش پیدا کردم جواب داد :biggrin1:

میدونم ربطی نداره
ولی
کسی بازی Hexen رو میتونه واسه من گیر بیاره؟ ترجیحا Resume support باشه. حدود 16مگ باید باشه.
مرسی. فقط فایلای WAd اش هم بود کافیه.

سلام
ببخشید می دونم سوالم ربطی به تاپیک نداره اما شما ببخشید
می خواستم بدونم چجوری باید با mozila thunder bird کار کرد و این server و این چیزاشو چی باید بهش بدم اصلآ می شه از داخلش ایمیل رو چک کرد؟ پسورد ایمیل رو کجا باید بزنیم؟
ممنون

سلام
ببخشید می دونم سوالم ربطی به تاپیک نداره اما شما ببخشید
می خواستم بدونم چجوری باید با mozila thunder bird کار کرد و این server و این چیزاشو چی باید بهش بدم اصلآ می شه از داخلش ایمیل رو چک کرد؟ پسورد ایمیل رو کجا باید بزنیم؟
ممنون
مشکلات نرم افزاری

یه نرم افزار میخام برای تبدیل WMV (دموی بازیها) به 3GP با کیفیت خوب بلاخص صدای خوب حجم فایل ایجاد شده برام مهم نیست فقط با کیفیت باشه Xilisoft رو امتحان کردم خوب نبود ولی TOTAL رو امتحان نکردم در کل کسی از این برنامه استفاده کرده برای کاری که من میگم که بگه خوبه؟؟
مرسی

یه نرم افزار میخام برای تبدیل WMV (دموی بازیها) به 3GP با کیفیت خوب بلاخص صدای خوب حجم فایل ایجاد شده برام مهم نیست فقط با کیفیت باشه Xilisoft رو امتحان کردم خوب نبود ولی TOTAL رو امتحان نکردم در کل کسی از این برنامه استفاده کرده برای کاری که من میگم که بگه خوبه؟؟
مرسی

Xilisoft که خیلی خوبه
من باهاش تریلر GTA IV رو تبدیل کردم عالی بود
شاید تنظیمات رو خوب تنظیم!!!! نکردی :confused:
اگه داریش با همون کار کن
الان دقیق نمیدونم TOTAL VIDEO این کار رو میکنه یا نه (انقدر باهاش کار نکردم ولی به احتمال زیاد میکنه)
صبر کن تا مسئولش بیاد :-":-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or