درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام.
میخواستم ببینم کسی این کرک NOD32 رو رانلود کرده.
آخه من همین حالا که anti virus درسته حصابی ندارم. اینکه یه خورده میترسم ( تجربهای بد زیادی داشتم)
در ضمن کسی سریال نامبر Kaspersky Internet Security 6.0 رو نداره؟
سلام
عزیزم من خودم اپلودش کردم مگه نمیبینی تو یه سایت اپلود هست من بهت اطمینان میدم مشکلی نداره!

برنامه واسه دانلود کردن کل سایت هست ولی عکس رو من ندیدم!
اقا ولي من هر كدومو از اين برنامه هاي دانلود عكسو گرفتم بي مصرف بودن يامن بلد نبودم يا سرعت اينترنتم پايين بود.
به خا طر همين بود به شما در خو است دادم تا مشكلمو حل كنيد. .حيف شد:(

آخرین ویرایش:
سلام (جميعا)
کسي از درايور 64 بيتي مودم زولتريکس 3چيپ واسه هم ويندوز اکسپي و هم ويستا آدرسي لينکي داره ؟
واسه اسکنر جنيوس مدل (color page - hr6x slim) رو هم اگه کسي داشت (درايور 64 بيتي هم ويندوز اکسپي و هم ويستا ) لينکشو بزاره ممنون ميشم
خسته نباشيد (عميقا)

سلام بچه ها یه سری اطلااعات در مورد این دو تا نرم افزار می خواستم :
1:speedbit video accelerator.
2:speed optimizer
یا علی مدد

دوسته عزیز برنامه اول که مربوط میشه به جستجو مولتی مدیا روی اینترنت. و برنامه دوم هم دو نوع هست که یکی ماله بالابردن سرعت کامپیوتر هست و دیگری برای بالا بردن سرعت اینترنت.

من برای اون اسکنری که دوستمون درایور 64 بیتی رو میخواست گشتم پیدا نکردم.

سلام .لطفا جديد ترين ورژن ProShow Goldرا براي دانلود بگذاريد

برنامه ي Fraps ريجيستر شدش رو هم مي خواستم اوني تو اول سايته خرابه (بخش دريافت فايل رو مي گم) ممنون مي شوم براي دانلود بزاري هر دو تا برنامه رو .

سلام .لطفا جديد ترين ورژن ProShow Goldرا براي دانلود بگذاريد

برنامه ي Fraps ريجيستر شدش رو هم مي خواستم اوني تو اول سايته خرابه (بخش دريافت فايل رو مي گم) ممنون مي شوم براي دانلود بزاري هر دو تا برنامه رو .
ProShow Gold

ProShow Gold allows you to easily create stunning photo slide shows for friends, family, business, or just for fun. You can add a custom sound track, pick from hundreds of transition effects, add sound effects, text captions, create DVDs, Video CDs and more. You can also create autorun CDs, self-contained executable slide shows in EXE format, web presentations and build Windows screensavers from your pictures. When creating CD or DVD slideshows, you have the option to include copies of the original images on the CD, allowing you to use it as a storage and presentation tool at the same time. The interface is easy to use and allows for simple drag and drop of your images and sound files. Other features include integrated image editing, audio/video trimming, timeline editing, special effects and more. ProShow Gold supports output in MPEG I/II, Windows Media, Quicktime, Flash and other formats.

fraps هم تست کردم مشکل نداشت!
این لینک مستقیمش:

دریافت فایل

دوستان سلام .

من يه مشكل بزرگ دارم كه مي خوام اگه از دست كسي كمكي بر مياد دريغ نكنه .

من يه پروژه ي كوچك در مورد نرم افزارايي مثل matlab و maple مي خوام . اگه پروژه بتونه يه نمودار ساده بكشه , يا يه معداله ي درجه دو - سه رو حل كنه كافيه .

فقط اگه ميشه خيلي خيلي زود بهم برسونيد .

واقعا" مسئله ي مرگ و زندگيه !!!

آخرین ویرایش:
سلام (جميعا)
کسي از درايور 64 بيتي مودم زولتريکس 3چيپ واسه هم ويندوز اکسپي و هم ويستا آدرسي لينکي داره ؟
واسه اسکنر جنيوس مدل (color page - hr6x slim) رو هم اگه کسي داشت (درايور 64 بيتي هم ويندوز اکسپي و هم ويستا ) لينکشو بزاره ممنون ميشم
خسته نباشيد (عميقا)
بابا یکی هم مارو دریافت کنه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or