درخواست نرم افزار هاي كاربردي

باز هم سلام (جميعا)
کسي از درايور 64 بيتي مودم زولتريکس 3چيپ واسه هم ويندوز اکسپي و هم ويستا آدرسي لينکي داره ؟
واسه اسکنر جنيوس مدل (color page - hr6x slim) رو هم اگه کسي داشت (درايور 64 بيتي هم ويندوز اکسپي و هم ويستا ) لينکشو بزاره ممنون ميشم
خسته نباشيد (عميقا)

من این برنامه رو می خوام می گن افکت اتش و یخ و اینا میزاره رو فتوشاپ یه توضیح کوچیک هم در رابطه با کارش بدید ممنون میشم
EyeCandy5NatureDemo
(کرک فراموش نشود لطف

الكراك
][@][للتحميــــــــــــــــــــــل][@][
:laughing:

سلام
بچه ها اگر میشه یه سری اطلاعات در مورد این نرم افزار برام بذارید:
bearshare5.2.5
و اگر براتون مقدور هست لینک دانلودش رو هم برام بذارید.
یا علی مدد

BearShare 5.2.0 is the latest version of our leading file sharing program. Intuitive design, millions of users, safety features and quick setup - what more could you ask for? How about Free exclusive BearShare music, help with common questions and Free tools! Come see what everyone is talking about.

BearShare utilizes a completely decentralized peer to peer network, and is the most advanced file sharing application around. Trade any type of file: mp3, video, images, software, etc. It runs on Windows.

دانلود

Name: www.serials.ws Code: HCJMBDIBGBBN
یا
Company: www.serials.ws Serial: KAFDJLBODLEN

بچها یه برنامه راحت برای زیرنویس کردن فیلم میخواستم کسی میتونه بزاره؟

ulead video studio اینکار رو میکنه...برنامه ی خوب و معروفیه!!

حجمش زیاده! لینک بدم؟!

plz ...

Mathematica

tnx

سلام
سعید پیدا کردم البته امیوارم خودش باشه;)
میگم اگه همون موقع میگفتی سرچ کنم بهتر نبود:p

Wolfram Research Mathematica v6.0
x.gif

Long recognized as the world’s most powerful mathematical software system, Mathematica has steadily grown in breadth and depth to become today an unparalleled platform for all forms of computation.

With thousands of original algorithms and a tightly unified overall design, Mathematica spans projects of all sizes—from simple calculator operations and educational demonstrations to large-scale systems deployment and maximum-power supercomputing.

Download:
http://www.filefactory.com/file/733755

برنامه با این اسم هم بود: Derive 6 - Mathematical Software

سلام
بچه ها اگر میشه یه سری اطلاعات در مورد این نرم افزار برام بذارید:
bearshare5.2.5
و اگر براتون مقدور هست لینک دانلودش رو هم برام بذارید.
یا علی مدد

سلام
بچه ها کسی نبود جواب ما رو بده؟ امین بابا تو یه جوابی بده.
یا علی مدد

سلام
بچه ها کسی نبود جواب ما رو بده؟ امین بابا تو یه جوابی بده.
یا علی مدد
حسن جان تورو خدا صفحه ی قبل رو خوب نگاه کن من جوابت رو دادم;);)

اگه بزاری ممنون میشم.
Ulead VideoStudio 11

vs11_plus_105.jpg

ببین اگه بخوای لینک از سایتش بگیری باید توش عضو بشی من لینکش رو میدم خواستی عضو شو:

http://www.ulead.com/vs/trial.htm

ولی خب اگه مشکلی با سایتهایی مثل راپیدشیر نداری این رو دانلود کن:

App 1 + App 2

حسن جان تورو خدا صفحه ی قبل رو خوب نگاه کن من جوابت رو دادم

سلام
امین جون دستت درد نکنه پستت رو ندیده بودم . فقط میشه لطف کنی یه توضیح خیلی مختصر در مورد این برنامه به من بدی؟ در ضمن امین من از اون لینکی که بهم دادی سرچ کردم و شماره سریالش رو گیر آوردم ولی در قسمت name نمی دونم چی وارد کنم بخاطر همین برنامه فعال نمیشه.
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
سلام
امین جون دستت درد نکنه پستت رو ندیده بودم . فقط میشه لطف کنی یه توضیح خیلی مختصر در مورد این برنامه به من بدی؟ در ضمن امین من از اون لینکی که بهم دادی سرچ کردم و شماره سریالش رو گیر آوردم ولی در قسمت name نمی دونم چی وارد کنم بخاطر همین برنامه فعال نمیشه.
یا علی مدد
این طور که معلومه یه برنامه ی P2P هست که کارش share کردن فایلهاست اعم از موزیک,فایلهای تصوری,عکس....
تو name اسم سایتی که دادم یعنی www.serials.ws رو وارد کن و تو code حروف HCJMBDIBGBBN رو وارد کن!

سلام .اقا لطفا يه ويروس كش خيلي خيلي خفن معرفي كنيد اگه شود برم از مغازه بخرم يا اگه نبود دانلودش كنم اگه لينك دانلودشو داري بزاريد چون هر چي ويروسه بيچارمون كرده سيستم بازور راه مي ره اگه حجم ويروس كش زياد بود عيبي نداره فقط لطفا سزيع معرفي كنيد هر چند تا شد راستي اون ويروس كشاي قبلي هر دوتاش از كار افتادند (يعني پدرشون در اومد) نمي دونم چيكار كنم

آخرین ویرایش:
سلام .اقا لطفا يه ويروس كش خيلي خيلي خفن معرفي كنيد اگه شود برم از مغازه بخرم يا اگه نبود دانلودش كنم اگه لينك دانلودشو داري بزاريد چون هر چي ويروسه بيچارمون كرده سيستم بازور راه مي ره اگه حجم ويروس كش زياد بود عيبي نداره فقط لطفا سزيع معرفي كنيد هر چند تا شد راستي اون ويروس كشاي قبلي هر دوتاش از كار افتادند (يعني پدرشون در اومد) نمي دونم چيكار كنم
منم قبلا بهت لینک داده بودم:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=171756&postcount=652
100% شک نکن که NOD32 رو دانلود کنی...

منم قبلا بهت لینک داده بودم:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=171756&postcount=652
100% شک نکن که NOD32 رو دانلود کنی...

سلام
امین چجوری باید کرکش کرد؟
لینکی رو که برای کرک دادی نوشته download now و وقتی روی این گزینه برای کرک کردن کلیک میکنم. یه صفحه باز میشه که نوشته Click here واون رو که میزنم دوباره بعد از یکم مکث صفحه قبلیش باز میشه.
یا علی مدد

سلام
امین چجوری باید کرکش کرد؟
لینکی رو که برای کرک دادی نوشته download now و وقتی روی این گزینه برای کرک کردن کلیک میکنم. یه صفحه باز میشه که نوشته Click here واون رو که میزنم دوباره بعد از یکم مکث صفحه قبلیش باز میشه.
یا علی مدد
تست کردم مشکلی نداشت عزیزم!
روی click here کلیک راست کن و save target as رو بزن شاید شد!
به هر حال اینجا هم اپلودش کردم:
http://www.mooload.com/new/file.php?file=/data/280507/1180332188/NOD32.FiX.v2.1-nsane.rar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or