من این برنامه رو می خوام می گن افکت اتش و یخ و اینا میزاره رو فتوشاپ یه توضیح کوچیک هم در رابطه با کارش بدید ممنون میشم
EyeCandy5NatureDemo
(کرک فراموش نشود لطف
سلام
بچه ها اگر میشه یه سری اطلاعات در مورد این نرم افزار برام بذارید:
bearshare5.2.5
و اگر براتون مقدور هست لینک دانلودش رو هم برام بذارید.
یا علی مدد
بچها یه برنامه راحت برای زیرنویس کردن فیلم میخواستم کسی میتونه بزاره؟
plz ...
Mathematica
tnx
اگه بزاری ممنون میشم.ulead video studio اینکار رو میکنه...برنامه ی خوب و معروفیه!!
حجمش زیاده! لینک بدم؟!
سلام
بچه ها اگر میشه یه سری اطلاعات در مورد این نرم افزار برام بذارید:
bearshare5.2.5
و اگر براتون مقدور هست لینک دانلودش رو هم برام بذارید.
یا علی مدد
حسن جان تورو خدا صفحه ی قبل رو خوب نگاه کن من جوابت رو دادمسلام
بچه ها کسی نبود جواب ما رو بده؟ امین بابا تو یه جوابی بده.
یا علی مدد
Ulead VideoStudio 11اگه بزاری ممنون میشم.
حسن جان تورو خدا صفحه ی قبل رو خوب نگاه کن من جوابت رو دادم
این طور که معلومه یه برنامه ی P2P هست که کارش share کردن فایلهاست اعم از موزیک,فایلهای تصوری,عکس....سلام
امین جون دستت درد نکنه پستت رو ندیده بودم . فقط میشه لطف کنی یه توضیح خیلی مختصر در مورد این برنامه به من بدی؟ در ضمن امین من از اون لینکی که بهم دادی سرچ کردم و شماره سریالش رو گیر آوردم ولی در قسمت name نمی دونم چی وارد کنم بخاطر همین برنامه فعال نمیشه.
یا علی مدد
منم قبلا بهت لینک داده بودم:سلام .اقا لطفا يه ويروس كش خيلي خيلي خفن معرفي كنيد اگه شود برم از مغازه بخرم يا اگه نبود دانلودش كنم اگه لينك دانلودشو داري بزاريد چون هر چي ويروسه بيچارمون كرده سيستم بازور راه مي ره اگه حجم ويروس كش زياد بود عيبي نداره فقط لطفا سزيع معرفي كنيد هر چند تا شد راستي اون ويروس كشاي قبلي هر دوتاش از كار افتادند (يعني پدرشون در اومد) نمي دونم چيكار كنم
منم قبلا بهت لینک داده بودم:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=171756&postcount=652
100% شک نکن که NOD32 رو دانلود کنی...
تست کردم مشکلی نداشت عزیزم!سلام
امین چجوری باید کرکش کرد؟
لینکی رو که برای کرک دادی نوشته download now و وقتی روی این گزینه برای کرک کردن کلیک میکنم. یه صفحه باز میشه که نوشته Click here واون رو که میزنم دوباره بعد از یکم مکث صفحه قبلیش باز میشه.
یا علی مدد