درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
بدون برنامش هم میشه باز کردن عکس با paint و سیو کردن اون عکس با فرمت jpeg !!

پ.ن:اگه فرمت عکس jpeg بود فرقی نمیکنه باید بازم با فرمت jpeg سیوش کنی:cheesygri

پ.ن2:روش تجربی بود:blushing:

بچه ها لطفا لینک Net Framework 3.0 رو یکی بزاره ؟ مثل اینکه دو نوع هست ! این دو نوع چه فرقی با هم داره ؟

دانلود از مایکروسافت:

Code:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=10CC340B-F857-4A14-83F5-25634C3BF043&displaylang=en

اینم از یه سایته دیگه پیدا کردم با اینکه از مایکروسفا هست ولی حجمش با اون بالایی خیلی فرق میکنه:

Homepage - http://msdn.microsoft.com/netframework/
Download .NET Framework 3.0 x86 - 50.3 MB
Download . NET Framework 3.0 x64 - 90.1 MB

سلام
بدون برنامش هم میشه باز کردن عکس با paint و سیو کردن اون عکس با فرمت jpeg !!

پ.ن:اگه فرمت عکس jpeg بود فرقی نمیکنه باید بازم با فرمت jpeg سیوش کنی:cheesygri

پ.ن2:روش تجربی بود:blushing:

اینو میدونستم. ولی فایل من png هست. یه برنامه ی خیلی باحال به اسم advanced jpeg compressor 4.7 هست که فایل میتونه از 5 مگ تا 100 کیلوبایت کاهش بده!! واسه png هم کاربرد داره.
ولی هرچی میگردم کرکشو پیدا نمیکنم:(
اگه کرک نسخه ی 5 هم بود عیبی نداره

اینو میدونستم. ولی فایل من png هست. یه برنامه ی خیلی باحال به اسم advanced jpeg compressor 4.7 هست که فایل میتونه از 5 مگ تا 100 کیلوبایت کاهش بده!! واسه png هم کاربرد داره.
ولی هرچی میگردم کرکشو پیدا نمیکنم:(
اگه کرک نسخه ی 5 هم بود عیبی نداره
خب paint هم واسه png جواب میده و حجمش رو کم میکنه دیگه;)

اینم کرک نسخه ی 5:http://cracktop.com/v.php?id=100346

خب paint هم واسه png جواب میده و حجمش رو کم میکنه دیگه;)

اینم کرک نسخه ی 5:http://cracktop.com/v.php?id=100346
ببین امین من میخوام اواتارمو عوض کنم
عکس اول این بود با حجم 30 کیلو بایت. با paint سیو کردم شد 23 کیلوبایت
62i6e8o.jpg

بردم تو فتوشاپ اون اسکلت خوشگلو به عنوان لایه ازش کندم و سایزشم کوچیک کردم. حالا اگه بخوام اینو با فرمتی مثل jpeg سیو کنم اون گوشه های سفیدشم میموند میشد اینجوری(در واقع موقع سیو با فرمت jpeg تو فتوشاپ, برنامه خودش به لایه یه background سفید میده):
62opzqr.jpg

ولی اگه با png سیو کنم دیگه گوشه ها نمیمونه و به عنوان اواتار خیلی باحال میشه ولی حجمش میشه حدود 50 کیلوبایت:biggrin1: :
54ckm7c.png

حالا باز اگه اینو با paint سیو کنم چه با فرمت jpeg و چه با فرمت png خود paint بهش یه background سفید میده! واسه همین برمیگردیم به نقطه ی اول. حجمش هم اونقدر پایین نمیاره.
یه برنامه comprossor هم گرفتم. حجمشو میاورد پایین ولی به png یه background میداد که من نمیخواستم.
این برنامه ی Advanced JPEG Compressor نمیدونم background میده یا نه چون کرک نشده تا حالا نتونستم سیو کنم ولی حجمو بدون افت کیفیت خیلی خفن میاره پایین.
کرکی که دادی واسه من نمیاد.
اگه کرکش پیدا شه خیلی خوب میشه...
پ.ن: اگه عکس دومی رو با بک سفید سیو میکردم تو فروم بک سفیدش معلوم نمیشد و نمیفهمیدین من چی میگم
پ.ن 2: همین الان یه فکر به نظرم رسید که اگه عکس رو با فرمت jpeg با background رنگ خاکستری گوشه ی فروم سیو کنم اون وقت جواب میده؟
پ.ن 3 : پ.ن 2 جواب داد ! نیازی به کرک نیست. مرسی...

آخرین ویرایش:
ببین امین من میخوام اواتارمو عوض کنم
عکس اول این بود با حجم 30 کیلو بایت. با paint سیو کردم شد 23 کیلوبایت
62i6e8o.jpg

بردم تو فتوشاپ اون اسکلت خوشگلو به عنوان لایه ازش کندم و سایزشم کوچیک کردم. حالا اگه بخوام اینو با فرمتی مثل jpeg سیو کنم اون گوشه های سفیدشم میموند میشد اینجوری(در واقع موقع سیو با فرمت jpeg تو فتوشاپ, برنامه خودش به لایه یه background سفید میده):
62opzqr.jpg

ولی اگه با png سیو کنم دیگه گوشه ها نمیمونه و به عنوان اواتار خیلی باحال میشه ولی حجمش میشه حدود 50 کیلوبایت:biggrin1: :
54ckm7c.png

حالا باز اگه اینو با paint سیو کنم چه با فرمت jpeg و چه با فرمت png خود paint بهش یه background سفید میده! واسه همین برمیگردیم به نقطه ی اول. حجمش هم اونقدر پایین نمیاره.
یه برنامه comprossor هم گرفتم. حجمشو میاورد پایین ولی به png یه background میداد که من نمیخواستم.
این برنامه ی Advanced JPEG Compressor نمیدونم background میده یا نه چون کرک نشده تا حالا نتونستم سیو کنم ولی حجمو بدون افت کیفیت خیلی خفن میاره پایین.
کرکی که دادی واسه من نمیاد.
اگه کرکش پیدا شه خیلی خوب میشه...
پ.ن: اگه عکس دومی رو با بک سفید سیو میکردم تو فروم بک سفیدش معلوم نمیشد و نمیفهمیدین من چی میگم
پ.ن 2: همین الان یه فکر به نظرم رسید که اگه عکس رو با فرمت jpeg با background رنگ خاکستری گوشه ی فروم سیو کنم اون وقت جواب میده؟
پ.ن 3 : پ.ن 2 جواب داد ! نیازی به کرک نیست. مرسی...
ها؟:biggrin1: چه قده حرف زدی:-":cheesygri

به هر حال اینم کرکش از یه جای دیگه:
Advanced JPEG Compressor v5.0
یا
Advanced JPEG Compressor v5.0 crack by SSG
اینم واسه 4.7:
Advanced JPEG Compressor v4.7 crack by EXPLOSiON
اینم کلا واسه 4.xx:
Advanced JPEG Compressor v4.xx patch by SnD
;)

سلام

اولاً png حجم رو می بره بالا
در این موارد از GIF استفاده می کنن
مثل این :

54ckm7c1.gif

این حجمش 19.5 کیلوبایته
برا آواتار تا چه حجی رو می خوای ؟؟؟
یا بگو برات بسازم و بزارم

یا هم خودت توی Photoshop بجای save عادی از save for web (کلید های ترکیبی Alt + Shift + Crtl +S) استفاده کن
اونجا فرمت رو بزار GIF
از اونجا با تغییر گزینه ای مثل Lossy و افزایش اون می تونی حجم رو کم کنی (البته نه با درصد های بالا که کیفیت رو کم کنه)

پ.ن. : توی فتوشاپ مثلاً همین png رو باز کن و بعد با اون روشی که گفتم save کن
پ.ن.2. : با کاهش کیفیت خطوط لبه ها خیلی صاف و تمیز در نمی یان (مثل png) البته اینو بگم که با Fireworks (یا همون Image Ready قدیم) خیلی بهتر از این میشه کار کرد
پ.ن.3. : مراحل رو از اول با خود محصولات Adobe برو
پ.ن.4 : به هیچ وجه از Paint Brush استفاده نکن

سلام

اولاً png حجم رو می بره بالا
در این موارد از GIF استفاده می کنن
مثل این :

54ckm7c1.gif

این حجمش 19.5 کیلوبایته
برا آواتار تا چه حجی رو می خوای ؟؟؟
یا بگو برات بسازم و بزارم

یا هم خودت توی Photoshop بجای save عادی از save for web (کلید های ترکیبی Alt + Shift + Crtl +S) استفاده کن
اونجا فرمت رو بزار GIF
از اونجا با تغییر گزینه ای مثل Lossy و افزایش اون می تونی حجم رو کم کنی (البته نه با درصد های بالا که کیفیت رو کم کنه)

پ.ن. : توی فتوشاپ مثلاً همین png رو باز کن و بعد با اون روشی که گفتم save کن
پ.ن.2. : با کاهش کیفیت خطوط لبه ها خیلی صاف و تمیز در نمی یان (مثل png) البته اینو بگم که با Fireworks (یا همون Image Ready قدیم) خیلی بهتر از این میشه کار کرد
پ.ن.3. : مراحل رو از اول با خود محصولات Adobe برو
پ.ن.4 : به هیچ وجه از Paint Brush استفاده نکن

اواتار تا حجم 18 کیلو بایت.
هر جوری سیو میکردم حجمش زیاد میشد.
با save for web سیو کردم. کیفیتش هیچ تغییری نکرد. حجمش ولی اومد پایین. اگه gif یا png سیو میکردم حجمش باز میرفت بالا. واسه همین از صفحه ی bc print screen گرفتم و از کنار فروم با قطره چکون فتو شاپ رنگشو گرفتم. گذاشتم بک گراند اینجوری دیگه گوشه هاش تو فروم معلوم نمیشه و jpeg سیو کردم البته از save for web بدون دستکاری هیچ تنظیماتی. حجمش هم خیلی کم شد. شده 8 کیلو بایت.
مگه الان اواتارم از این 19 کیلو بایتی که شما زحمتشو کشیدین کیفیتش پایین تره؟

اواتار تا حجم 18 کیلو بایت.
هر جوری سیو میکردم حجمش زیاد میشد.
با save for web سیو کردم. کیفیتش هیچ تغییری نکرد. حجمش ولی اومد پایین. اگه gif یا png سیو میکردم حجمش باز میرفت بالا. واسه همین از صفحه ی bc print screen گرفتم و از کنار فروم با قطره چکون فتو شاپ رنگشو گرفتم. گذاشتم بک گراند اینجوری دیگه گوشه هاش تو فروم معلوم نمیشه و jpeg سیو کردم البته از save for web بدون دستکاری هیچ تنظیماتی. حجمش هم خیلی کم شد. شده 8 کیلو بایت.
مگه الان اواتارم از این 19 کیلو بایتی که شما زحمتشو کشیدین کیفیتش پایین تره؟

سلام

آواتارت الان خوش کیفیته، ولی اطرافش Transparent نیست
یه نگاه بنداز:

qwe.jpg

در نهایت
اینم یه آواتار Transparent با فرمت gif و حجم حدود 17.5 کیلوبایت برای شما

54ckm7c2.gif

سلام

آواتارت الان خوش کیفیته، ولی اطرافش Transparent نیست
یه نگاه بنداز:

qwe.jpg

در نهایت
اینم یه آواتار Transparent با فرمت gif و حجم حدود 17.5 کیلوبایت برای شما

54ckm7c2.gif
اخ سوتی دادم اساسی:confused::cheesygri :(( . حواسم نبود همه مثه من تو تنظیماتشون از گزینه ی satellite استفاده نکردن:biggrin1:. رنگ بک گراندش مخصوص پشت زمینه ای هست که من استفاده میکنم یعنی satellite :laughing:
مرسی. خیلی باحال شد دستت درد نکنه.

ببخشید اینجا میپرسم ولی جای بهتری گیر نیوردم، من theme شیشه ای ویندوز Xp SP2 رو میخواستم، با سرچ تونستم یه theme به اسم Zone پیدا کنم که در واقع همون Theme هست ولی با رنگ مشکی:(، اگه اصلیش رو بدین ممنون میشم:cheesygri

ببخشید اینجا میپرسم ولی جای بهتری گیر نیوردم، من theme شیشه ای ویندوز Xp SP2 رو میخواستم، با سرچ تونستم یه theme به اسم Zone پیدا کنم که در واقع همون Theme هست ولی با رنگ مشکی:(، اگه اصلیش رو بدین ممنون میشم:cheesygri
http://rapidshare.com/files/37003312/Royale.zip
روی فایل Royale.theme کلیک کن خودش نصب می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or