Sasy360
کاربر سایت
ببخشید من سوالم رو تو تاپیک خود لینوکس مطرح کردم ولی انگار اساتید [قربونشون برم!
] فقط تو این تاپیک فعالیت دارن؛
آقا من اگه رو هاردم 2 تا پارتیشن درست کنم و رو یکی یه Win OS [مثلا ویستا] و رو یکی یه OS لینوکس بیس [مثلا SuSe] نصب کنم چه اتفاقی میوفته؟ نمیتونم دو تاشون رو کنار هم داشته باشم؟ برا این کار باید نرم افزار خاصی نصب کنم؟
ــــــــــــ
من هر موقع میخوام پارتیشن بندی کنم میام با نرم افزار Max Blast هاردم رو کلا فرمت میکنم و پارتیشن بندی میکنم، اگه بخوام تو همین ویندوز بدون هیچ فرمتی این کارو انجام بدم به چه نرم افزاری احتیاج دارم؟ بعد مثل پارتیشن های Max Blast در میاد؟
] فقط تو این تاپیک فعالیت دارن؛آقا من اگه رو هاردم 2 تا پارتیشن درست کنم و رو یکی یه Win OS [مثلا ویستا] و رو یکی یه OS لینوکس بیس [مثلا SuSe] نصب کنم چه اتفاقی میوفته؟ نمیتونم دو تاشون رو کنار هم داشته باشم؟ برا این کار باید نرم افزار خاصی نصب کنم؟
ــــــــــــ
من هر موقع میخوام پارتیشن بندی کنم میام با نرم افزار Max Blast هاردم رو کلا فرمت میکنم و پارتیشن بندی میکنم، اگه بخوام تو همین ویندوز بدون هیچ فرمتی این کارو انجام بدم به چه نرم افزاری احتیاج دارم؟ بعد مثل پارتیشن های Max Blast در میاد؟