برنامه ی صفحه ی قبل ماله گوشی نیستآقا امین من تو گوشیم چندتا فایل ویدئو داشتم اما متاسفانه به دست یکی از مامورهای نیروی انتظامی پاک شد من اونا رو با ریکاوری برگردوندم اما وقتی می خوام بازش کنم میگه فایلتون خرابه
حجماشون درسته اما باز نمیشه من با چندتا ریکاوری ریپیر سعی کردم درستشون کنم اما بازم جواب نداد میخوام ببینم با این برنامه بالا میشه اونا رو ریپیر کرد فرمت همشونم 3gp
سلام و خسته نباشید
اگه زحمتی نیست لینک آخرین ورژن نرم افزار Right Click Image Converter و کرکش رو لطف کنید .
(فکر کنم آخرین ورژن 2.2.4 یا 2.2.5 باشه )
با تشکر
سلام آقا مهر پویا خسته نباشی
اینی که شمما گفتی واسه تماشا کردنش بود ولی اگه بخوایم تبدیلش کنیم به دیویدی یا ویسیدی که بشه زیرنویسش رو هم انتخاب کرد باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟
مرسی با اجزه
ا ، شرمنده من ندیدم پستتو :biggrin1::biggrin1:سلام
مهرپویا جان در ضمن تا هستی وقت رو غنیمت میدونم و چند تا سوال ازت می پرسم.
1:تو برنامه Emule نی تونم آپلودم رو ببندم ؟(هر وقت برنامه رو باز میکنم داره با سرعت 5 به بالا up میکنه)و این آپلود روی سرعت دانلود من هم تاثیر داره؟
2: من یه بار داشتم با Emule دانلود میکردم . (یه فیلم 2 گیگا بایتی رو) که 1.9 گیگ دانلود شده بود . یه دفعه سر یه برنامه سنگین دیگه که تو سیستم در حال اجرا بود سیستممم هنگ کرد و محبور شدم سیستن رو دستی ریستارت کنم و وقتی سیستم دوباره بالا اومد دیدم که اون 1.9 گیگ دانلود رفته .می خواستم بدونم آیا واقعا پاک شده یا تو جایی از برنامه ذخیره شده.
یا علی مدد
قا امين اميدوترم دوباره كاري نكنمسلام.
من بي زحمت يه چندتا برنامه ميخواستم.
1- برنامه اي كه بشه حاشيه هاي زائد فيلم ها مثلاً فقط زيرنويس هاي شبكه PMC رو از فيلم جدا كرد و فيلم خالص رو به دست آورد ...
2- برنامه اي كه بشه توي اون با وارد كردن چندتا عكس يه فايل PDF مثلاً E-book ساخت ...
ممنونم ميشم دوستان پاسخ بدن.
با سپاس فراوان.
قا امين اميدوترم دوباره كاري نكنم
اين نسخه 2.2.0 هست حالا امين وارد تره من نمي دونم جديد تر گير نياوردم
اين لينك همراه با كرك دانلود كن 2.2MG
http://rapidshare.com/files/33865078/RiteKlikPicConv22.rar
امین جان خودت این برنامه رو تست کردی ؟
میتونه اهنگ هارو برگردونه ؟