درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
عزیز بازی دست ملت رسیده . ویدیو هاش تو نت پره . تسکچر بی کیفیت کجا بود . IGN رسما گفته با GTA V نسل بعد رو تجربه کنید . گرافیک بازی یه چیز رویایی هست . شما بهتره یه 6 ماه صبر کنی شاید حاجتت بر اورده شد .
نگران نباش عزیز . داداشم 360 داره فردا احتمالا بازیرو داشته باشه فک نکن محتاج یه کنسوله کسی میاد راجع به نسخه ی PC حرف میزنه... اگه اینی که میبینی نسل بعده پس اونی که روی PC و کنسولای نسل بعد میاد چی میشه اسمش ؟!

آخرین ویرایش:
اینهمه توهین نکنید. با کمال افتخار می گم من الان امضا کردم نه به خاطر پایرسی به خاطر اینکه بالای صد بار توسط PC گیمرها! سکه یه پول شدم.
طرف میومد تو پی ام هم فحش می داد وسط تاپیک هم بماند. اینجا هم همش الفاظ زشت استفاده می کنید. باشد تا خودتون بزرگ شید و تو ایران نیاید هی نظر شخصی تون رو تحمیل کنید که PC چون گرافیک داره پلتفرم برتره و خارجیاشم این پایرسی رو تموم کنن.
طرف حرف حق زده راست می گه! اونوقت میان فحش هم می دن! عوض فحش دادن بهتر بود کمتر پایرت می کردن (خارجی ها رو می گم)
سهیل خیلی بهت گفتیم که Vavi رو جزو ما حساب نکن. چرا گوش نمیدی آخه؟:دی
بازم میگم, آدم بیشعوری مثل Vavi که تا چیزی بهش میگی میاد تو پ.خ فحش کشت میکنه رو PC گیمر حساب نکنید!

خیلی جالبه!
بعضیا یک جوری از پایرتو اینا روی نسخه PC حرف میزنن انگار خودشون همه بازیای کنسولو اورجینال میخرن :دی

دوستان حالا فوقش نیاد ! زیاد خودتونو اذیت نکنید جان ما یک بازیه فقط ! حالا الان بعضیا میان میگن بازی نیست زندگیه :d

خیلی جالبه!
بعضیا یک جوری از پایرتو اینا روی نسخه PC حرف میزنن انگار خودشون همه بازیای کنسولو اورجینال میخرن :دی
موضوع وقتی جالب می شه که میبینی ملت کف تاپیک های بازی چادر زدن منتظرن بازی لیک بشه:))(البته لیک شده:دی)

هنوز این تایپیک بالاست :d
همه میدونن این بازی واسه pc میاد .. اینا فقط خاستن اعلام وجود کنن همین .. خون خودتونو کثیف نکنین :d

اصلا کنسول باز دزد هم مگه داریم؟! :p تاریخ انتشار 3 روز دیگه هست و بازی برای هر دوشون لیک شده

Grand.Theft.Auto.V.PS3-DUPLEX
Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-QUACK

آخرین ویرایش:
هنوزم تو لایو دارن تبلیغ diablo3 رو میکنن و برای فروش گذاشتن بعد میان امضا جمع میکنن چ زود همه چی یادشون میره
کوفتشون بشه diablo لیاقته بازی هایی بلیز رو ندارن:d
من خودم هیچ پولی برای بازیهاش نمیدم همه رو یا تو سرور رایگان بازی میکنم یا ... ولی عاشقه بلیز هستم

من که اصلا منتظر این عنوان نیستم چه روی پی سی بیاد چه نیاد فعلا bf داریم الحساب بسته

فعلا که کاشف به عمل اومده لودینگ طولانی تکسچرها وجود داشته و برخی از لگ های بازی ناراحت بودن یه عده هم گفتن باید بازی حتما رو هارد کپی کنید بعد بازی کنید و.... غزلیاتی ازین دست
به هر روی من که دلم نمیاد بازی رو کنسول تموم کنم فعلا یه چرخی تو بازی میزنم .. اصل ماجرا میمونه رو pc حیف این شاهکار که با قنسول بازیش کنی .
بعدا برا PC یه ماد میاد پشم کرکو ملت میزیره .. اصل لذت این بازی هنوز مونده .. برا نسخه قبلی یادمه یه ماد زده بودم گرافیک بازی زمین تا زیر زمین تغییر میکرد ..

فقط نمیدونم چرا با وجود اینکه 99% تو ایران این بازی کپی خورش کردن میگن PC گیمرها پایرت هستن:))

منبعد هرکی بگه PC گیمرها پایرت خورن اینجوری نگاش میکنم :-j

آخرین ویرایش:
فعلا که کاشف به عمل اومده لودینگ طولانی تکسچرها وجود داشته و برخی از لگ های بازی ناراحت بودن یه عده هم گفتن باید بازی حتما رو هارد کپی کنید بعد بازی کنید و.... غزلیاتی ازین دست
به هر روی من که دلم نمیاد بازی رو کنسول تموم کنم فعلا یه چرخی تو بازی میزنم .. اصل ماجرا میمونه رو pc حیف این شاهکار که با قنسول بازیش کنی .
بعدا برا PC یه ماد میاد پشم کرکو ملت میزیره .. اصل لذت این بازی هنوز مونده .. برا نسخه قبلی یادمه یه ماد زده بودم گرافیک بازی زمین تا زیر زمین تغییر میکرد ..

فقط نمیدونم چرا با وجود اینکه 99% تو ایران این بازی کپی خورش کردن میگن PC گیمرها پایرت هستن:))

منبعد هرکی بگه PC گیمرها پایرت خورن اینجوری نگاش میکنم :d
نمیدونم بازی روی کنسول چجوره چون هنوز نگرفتمش اما امیدوارم اگه برای PC میاد یه پورت درست و حسابی باشه نه مثل پورت افتضاح IV که فقط متای PC بازی روی کشید رو 90)x باید خود R پورت کنه، نباید تیم دیگه ای این وظیفه ی خطیر رو برعهده بگیره:d

همون آنلاینش میدونی چه فازی میده رو PC ? من که 100% واسه PC اوریج میگیرم . قراره چندین چند سال باهاش کنیا;;)

از این استقبالی که از لیک نه تنها توی ایران ، بلکه توی دنیا شد ، فکر کنم کسی که که این امضا گیری رو راه انداخته خودش الان شرمنده است و داره نسخه لیک شده رو بازی میکنه !!! لول

اینهمه توهین نکنید. با کمال افتخار می گم من الان امضا کردم نه به خاطر پایرسی به خاطر اینکه بالای صد بار توسط PC گیمرها! سکه یه پول شدم.
طرف میومد تو پی ام هم فحش می داد وسط تاپیک هم بماند. اینجا هم همش الفاظ زشت استفاده می کنید. باشد تا خودتون بزرگ شید و تو ایران نیاید هی نظر شخصی تون رو تحمیل کنید که PC چون گرافیک داره پلتفرم برتره و خارجیاشم این پایرسی رو تموم کنن.
طرف حرف حق زده راست می گه! اونوقت میان فحش هم می دن! عوض فحش دادن بهتر بود کمتر پایرت می کردن (خارجی ها رو می گم)

داداش شرمنده , چقد کینه به دل میگیری :)) یه سری کارشون اینه اعصاب خورد کنن خودتو بکشی منطق حالیش نمیشه , جماعت پی سی باز چه گناهی کردن آخه :دی
ولی اینکه بیاد رو پی سی پایرت خور میشه حرف زیاد درستی نیست...الان اینهمه بازی ایندی میاد تو استیم نسخه های کرک شدش ام میاد ولی اکثر سازنده ها از فروششون راضین ... مثلا من خودم با اینکه بعضی وقت پول ام ته میکشه ولی هر جور شده به بازیُ خوشم بیاد تو استیم میخرم...یه سریا ام هست چون پایرت خور میشه بازی میکنم و گرنه صد سال بعضی چیزا رو نمیارزه اصل خرید :دی ولی خب فروش Mortal Kombat رو ببین , واقعا خوب بود !

مثلا همین بازی Gone Home فک کنم تک پلتفرم PC بود ...500000 هزارتا نسخه فروخته....نشون میده همون اندازه که پی سی بازا پایرت میکنن کنسول بازا ام اینکارو میکنن ولی خب کنسول 2 سر برده , مثلا ناشر میشه سونی , سازنده ام تحت پوشش سونی نتیجه اش میشه اینکه سونی هم بازی خوب میفروشه ولی از اون مهمتر کنسولشو میفروشه...پی سی چون از این سیاست مبراست کمتر بهش بها داده میشه...

پ.ن : حال میده الان GTA V رو پی سی پورت شه , بعد یه رکورد فضایی تو روز اول بزنه , راکستار شرمنده شه (؟توهمات فانتزی :-j :)) ) ولی یه حرکتایی انقلابی میشد زد ... مثلا پی سی بازا 2 3 روز قبل انتشار GTA V برن هر چی IV واسه PC هست جارو کنن بخرن :))

آخرین ویرایش:
ولی بعضی کنسول بازها واقعا اینجورین. اینجا دختره چینی هست ته گیمر، داشتم باهاش حرف میزدم میگفت دوست ندارم رو pc بیاد ولم میخواد فقط واسه کنسول ها باشه :))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or