درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
این عکسی که می زارم گویای همه چیز هست
و این تازه فقط یکی از سایت هاست
30549830983910844888.png

طبق مطالبی که در اینترنت دیدم در عرض 3 روز گذشته بیشتر از 1 میلیون نفر نسخه های کنسولی رو دانلود کردن (اینکه این 1 میلیون نفر برای چند نفر دیگه رایت می کنن بماند)

قبلا هم گفتم، مشکل piracy نیست، مسئله فقط قرارداد های تجاری بین t2 و سونی و مایکروسافت هست
خیلی ها حاضر هستن برای این بازی کنسول بخرن، چه چیزی پر سودتر از این که آخر نسل تا جای ممکن کنسول بفروشن؟
دیر اومدن نسخه pc فقط به همین دلیله! چون اگه همزمان میومد مطمئن باشید فروش کنسول ها خیلی کمتر میشد همه ترجیح میداد آخر نسلی به جای خرید کنسول pc رو بروز کنن و بازی کنن

یعنی جیگر یه عده ای رو بخورم من ; بازی هنوز نمیومده آقا یه قاب فیک دزرست کرده عکس بازی هم پرینت گرفته زده تنگش ; این شده اوریجینال .
این عکسی که یونس گذاشته رو ببینید ; ملت رو کنسول چه پایرتی میزنن اونوقت به این PC بدبخت گیر میدن .

این pc بازای پایرت کاری کردن که یکدونه بازی رو این پلتفرم نفروشه بازی های مثل دیابلو 3 با فروش بیشتر از 10 میلیون و half life 2 با فروش 12 میلیون نسخه هم فتوشاپن باور نکنید

دوستانی که چشم دیدن بازی رو PC رو ندارن لطفا ساکت :دی
اول خودتون یک کنسول هک نشده واسه خودتون بگیرید بعد بیاید حرف از پایریت بزنید!

اینم خبر جدید:

اما بشنویم از خبر روزی که به تازگی آمده و آن هم ساخت کد های بازی برای PC , PS4
است ! که جالبی این کدها به تعداد بالاتر NPC ها و همچنین اشاره به تکسچر ها در بازی نسبت به کنسول است .
Download

این احتمال وجود دارد که به زودی نسخه ی PC و همچنین نسل بعد Grand Theft Auto V معرفی شود !
خیلی ها منتظر هستن تا نسخه ی PC بازی معرفی شود من هم همانند شما در انتظار
تایید این نسخه هستم
با تشکر از sa_sa

احتمال خیلی زیاد وجود داره که بازی واسه نسل بعد هم تایید بشه و نسخه PC بازی بره واسه ریلیز همزمان با PS4 ! احتمالش هست!

پایرت خورهای عزیز خجالت خجالت

گیمری که پایرت خور باشد گیمر نیست

بلکه یک دزد است

بعضی ها همچین با افتخار میگن ما امضا کردیم و از خودشون دفاع هم میکنن انگار کل راکستار و دنیا لنگ امضا و نظر اونا بودن...

پایرت خورهای عزیز خجالت خجالت

گیمری که پایرت خور باشد گیمر نیست

بلکه یک دزد است

Tryhard fail troll detected.

ماهم باور میکنیم دیگه شما همه بازی ها و حتی Windows رو هم اوریج گرفتی :))

یه اصطلاح هست میگه
Cool Story bro.

ما که تازه اومدیم ولی عجب گرد و خاکی راه انداختین،از صب دارم این تاپیکو میخونم همچنان ادامه داره :d

شماهایی که کنسول دارین همه رو به یه چشم نبینید خب!

همه که مث شما نمیتونن کنسول داشته باشن!

اونایی هم که امضا کردن نمیدونم به چه امیدی امضاییدن :d

من از طرف راک استار معذرت میخوام که با شما هماهنگ نکرده بود! :d

یک پول میدی ،کل اون صفحه دیگه بالا نیاد همه اونا که امضا کردن ایمیل نمایش میزاریم :d
میخوان ؟! :-b

نمي دونم چرا آخه بعضي از كسايي كه كنسول دارن با ما PC بازها مشكل دارن ؟:d
انگار كه آسمون سوراخ شده كنسول افتاده پايين ! اما باز هم اشاره كنم بعضي از اين افراد نه همشون ! چون كه عده اي رو هم ميشناسم كه با اينكه كنسول دارن اما نه تنها مشكلي با اومدن اين نسخه براي PC ندارن بلكه هنوز حمايت هم ميكنن!

طبق مطالبی که در اینترنت دیدم در عرض 3 روز گذشته بیشتر از 1 میلیون نفر نسخه های کنسولی رو دانلود کردن (اینکه این 1 میلیون نفر برای چند نفر دیگه رایت می کنن بماند)

قبلا هم گفتم، مشکل piracy نیست، مسئله فقط قرارداد های تجاری بین t2 و سونی و مایکروسافت هست
خیلی ها حاضر هستن برای این بازی کنسول بخرن، چه چیزی پر سودتر از این که آخر نسل تا جای ممکن کنسول بفروشن؟
دیر اومدن نسخه pc فقط به همین دلیله! چون اگه همزمان میومد مطمئن باشید فروش کنسول ها خیلی کمتر میشد همه ترجیح میداد آخر نسلی به جای خرید کنسول pc رو بروز کنن و بازی کنن
صحبتتون درسته
اما راک استتار نمیتونه همزمان بده چون افت شدید نسخه کنسولی رو براش به همراه داره
بعد راک استار نگاهی هم به نسل بعد داشت اونموقع، که امروز هم لیک شد از طریق یکی از خرده فروشاش ساخت کدهای بازی
و نمیتونست مثل ea بکنه که نسخه pc با موتور قبلی و نسل بعد با موتور جدید ،کاری که fifa کرد با فیفا 14
کار یوبی سافت رو کپی کرد اول یوبی میگه تو assassin 4 نسخه لید نسخه pc هست بعد چطور میشه وقتی قراره از pc پورت بشه رو کنسولا ،نسخه pc دیرتر بیاد باید اون نسخه ساخته بشه بعد پورت شه
ولی برای فروش نسل بعد نسخه pc رو با نسل بعد داد
اما راک استار از آب کره میگیره اول رو کنسول نسل فعلی میسازه حسابی میفروشه بعد رو pc پورت میکنه بعد از pc رو نسل بعد پورت میکنه
یعنی کره میگیره ها
n نفر هم برای مد و ساختن مد و گرافیک بهتر میرن نسخه pc میگیرن
بعد محض اطلاع دوستان بازی euro truck simulator 2 و farming simulator به ترتیب بیش از 250 و 700 هزار نسخه فروختن
*این دو بازی رو گفتم تا بگم رو pc فروش فقط اختصاص به چند استودیو نداره هر استودیویی وقتی میخواد شروع کنه pcمحل تولدشه و با این فروشه که بازیها توان رفتن به کنسولها رو پیدا میکنن*
*سونی رو هم کاری نداریم ولی مایکروسافت اگه ماکروسافته بخاطر ویندوز هست. فقط فروش ویندوز ایکس پی بالغ بر 80 میلیارد دلاره اگه شما فروش بازی سالتون به این رقم نزدیک شد خبر بدید*

اون اعدادی که تو vgchartz میبینی فقط نسخه های فیزیکی بازی هست و امار هیچکدوم از شبکه های استیم و .. توش نیست
مثلا دیابلو الان زده 3.1 میلیون ولی شرکتش اونموقع گفت بیش از 10 میلیون
نسخه pc حداکثر 20% فروشش فیزیکی هست و امارهای ارائه شده هم مختص به همون فروش هست
بعد دوستانی که میان میگن pc بازا دزدن و رو کنسول فقط اریجینال باز هستند
سوال دارم آیا ویندوزشون هم ارجینال هست اگه هست بدن ما با ویندوزشون یه فولدر بسازیم
یکی نیست به با این سنت خجالت نمیکشی میای با بچه ها سر و کله میزنی

صحبتتون درسته
اما راک استتار نمیتونه همزمان بده چون افت شدید نسخه کنسولی رو براش به همراه داره
بعد راک استار نگاهی هم به نسل بعد داشت اونموقع، که امروز هم لیک شد از طریق یکی از خرده فروشاش ساخت کدهای بازی
و نمیتونست مثل ea بکنه که نسخه pc با موتور قبلی و نسل بعد با موتور جدید ،کاری که fifa کرد با فیفا 14
کار یوبی سافت رو کپی کرد اول یوبی میگه تو assassin 4 نسخه لید نسخه pc هست بعد چطور میشه وقتی قراره از pc پورت بشه رو کنسولا ،نسخه pc دیرتر بیاد باید اون نسخه ساخته بشه بعد پورت شه
ولی برای فروش نسل بعد نسخه pc رو با نسل بعد داد
اما راک استار از آب کره میگیره اول رو کنسول نسل فعلی میسازه حسابی میفروشه بعد رو pc پورت میکنه بعد از pc رو نسل بعد پورت میکنه
یعنی کره میگیره ها
n نفر هم برای مد و ساختن مد و گرافیک بهتر میرن نسخه pc میگیرن
بعد محض اطلاع دوستان بازی euro truck simulator 2 و farming simulator به ترتیب بیش از 250 و 700 هزار نسخه فروختن
*این دو بازی رو گفتم تا بگم رو pc فروش فقط اختصاص به چند استودیو نداره هر استودیویی وقتی میخواد شروع کنه pcمحل تولدشه و با این فروشه که بازیها توان رفتن به کنسولها رو پیدا میکنن*
*سونی رو هم کاری نداریم ولی مایکروسافت اگه ماکروسافته بخاطر ویندوز هست. فقط فروش ویندوز ایکس پی بالغ بر 80 میلیارد دلاره اگه شما فروش بازی سالتون به این رقم نزدیک شد خبر بدید*

اون اعدادی که تو vgchartz میبینی فقط نسخه های فیزیکی بازی هست و امار هیچکدوم از شبکه های استیم و .. توش نیست
مثلا دیابلو الان زده 3.1 میلیون ولی شرکتش اونموقع گفت بیش از 10 میلیون
نسخه pc حداکثر 20% فروشش فیزیکی هست و امارهای ارائه شده هم مختص به همون فروش هست
بعد دوستانی که میان میگن pc بازا دزدن و رو کنسول فقط اریجینال باز هستند
سوال دارم آیا ویندوزشون هم ارجینال هست اگه هست بدن ما با ویندوزشون یه فولدر بسازیم
یکی نیست به با این سنت خجالت نمیکشی میای با بچه ها سر و کله میزنی

البته من با این نظر موافق نیستم نمونه اش بازی مثل Cod یا BF که همزمان همه نسخه ها میاد فروششون هم که دیگه همه می دونن!
داستان دیر اومدن نسخه pc دقیقا قراردادهای تجاری t2 با سونی و مایکرو هست، پول میدن برای اینکه بازی در انحصار کنسول بمونه برای مدتی
تا بتونن از طریق بازی کنسول بیشتری بفروشن
برای بازی های شوتر من حقیقا ندیدم کسی رو بره بخاطرشون کنسول بخره چون حق انتخاب زیادی دارن
کدوم بازی هست که حتی کمی شبیه به gta باشه؟ sr و wd که شوخی هستن در مقابلش ( نظر شخصی!)
فرق موضوع همینجاست gta از اون بازی هاست که خیلی از Pc گیمرها هم حاضرن به خاطرش کنسول بخرن

البته من با این نظر موافق نیستم نمونه اش بازی مثل Cod یا BF که همزمان همه نسخه ها میاد فروششون هم که دیگه همه می دونن!
داستان دیر اومدن نسخه pc دقیقا قراردادهای تجاری t2 با سونی و مایکرو هست، پول میدن برای اینکه بازی در انحصار کنسول بمونه برای مدتی
تا بتونن از طریق بازی کنسول بیشتری بفروشن
برای بازی های شوتر من حقیقا ندیدم کسی رو بره بخاطرشون کنسول بخره چون حق انتخاب زیادی دارن
کدوم بازی هست که حتی کمی شبیه به gta باشه؟ sr و wd که شوخی هستن در مقابلش ( نظر شخصی!)
فرق موضوع همینجاست gta از اون بازی هاست که خیلی از Pc گیمرها هم حاضرن به خاطرش کنسول بخرن
من هم مخالفم باهات
چون اگه نسل بعد تایید بشه و pc همزمان میومد اونا فروش نمیرفتن
بعد قبلا la noire هم دیر اومد اونم قرارداد داشتن ایا کسی حاضر بود برای اونم کنسول بخره ،بعد اون فروش ضعیفو بکنه در حالی که از نظر داستانی خیلی خیلی خیلی خیلی قویتر از gta بود
و فکر کنیم قرارداد دارن چرا مکس پین تقریبا با هم اومد مکس یکی از خاطره انگیزترین بازیهای pc بود و ممکن بوذ برا حس نوستالژیش برن کنسول بگیرن
و برای اون دو عنوان ذکر شده در بالا
تو شوتر تفاوت گرافیکی وجود داره ولی در حد یه همچین عناوین دنیای بازی نیست
الان تصاویری هست که بازی حتی لود نشده تکسچرهاش ،ایراد دیگر نسخه کنسولی کمبود دکمه در دسته بازی هست که وقتی فردی براش انلاین مهم نباشه تو بین اصلی کنسول و پایرت pc ،pc انتخاب میکنه ولی تو شوتر اینقدر دکمه نیاز نیست
بعد مودهای بیشمار که از همون صبح عرضه میشه طرف رو به سمت نسخه pc میل میده ولی بازیهای دیگر اینقدر مود ندارند
شاید راک استار بخواد هم از توبره بخوره و هم اخور (هم فروش کنسولیش رو حفظ کنه و هم زیر میزی بگیره)
ولی اگه قرارداد نداشت عمرا این سه نسخه رو همزمان منتشر میکرد چون با عرضه همزمان قطعا فروشش افت شدید داشت

کنسول بازای حسود : نمیتونید ببینید ما جی تی ای رو با کیفیت بالا بازی میکنیم؟ :d
میاد : من دلم روشنه ......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or