طبق مطالبی که در اینترنت دیدم در عرض 3 روز گذشته بیشتر از 1 میلیون نفر نسخه های کنسولی رو دانلود کردن (اینکه این 1 میلیون نفر برای چند نفر دیگه رایت می کنن بماند)
قبلا هم گفتم، مشکل piracy نیست، مسئله فقط قرارداد های تجاری بین t2 و سونی و مایکروسافت هست
خیلی ها حاضر هستن برای این بازی کنسول بخرن، چه چیزی پر سودتر از این که آخر نسل تا جای ممکن کنسول بفروشن؟
دیر اومدن نسخه pc فقط به همین دلیله! چون اگه همزمان میومد مطمئن باشید فروش کنسول ها خیلی کمتر میشد همه ترجیح میداد آخر نسلی به جای خرید کنسول pc رو بروز کنن و بازی کنن
صحبتتون درسته
اما راک استتار نمیتونه همزمان بده چون افت شدید نسخه کنسولی رو براش به همراه داره
بعد راک استار نگاهی هم به نسل بعد داشت اونموقع، که امروز هم لیک شد از طریق یکی از خرده فروشاش ساخت کدهای بازی
و نمیتونست مثل ea بکنه که نسخه pc با موتور قبلی و نسل بعد با موتور جدید ،کاری که fifa کرد با فیفا 14
کار یوبی سافت رو کپی کرد اول یوبی میگه تو assassin 4 نسخه لید نسخه pc هست بعد چطور میشه وقتی قراره از pc پورت بشه رو کنسولا ،نسخه pc دیرتر بیاد باید اون نسخه ساخته بشه بعد پورت شه
ولی برای فروش نسل بعد نسخه pc رو با نسل بعد داد
اما راک استار از آب کره میگیره اول رو کنسول نسل فعلی میسازه حسابی میفروشه بعد رو pc پورت میکنه بعد از pc رو نسل بعد پورت میکنه
یعنی کره میگیره ها
n نفر هم برای مد و ساختن مد و گرافیک بهتر میرن نسخه pc میگیرن
بعد محض اطلاع دوستان بازی euro truck simulator 2 و farming simulator به ترتیب بیش از 250 و 700 هزار نسخه فروختن
*این دو بازی رو گفتم تا بگم رو pc فروش فقط اختصاص به چند استودیو نداره هر استودیویی وقتی میخواد شروع کنه pcمحل تولدشه و با این فروشه که بازیها توان رفتن به کنسولها رو پیدا میکنن*
*سونی رو هم کاری نداریم ولی مایکروسافت اگه ماکروسافته بخاطر ویندوز هست. فقط فروش ویندوز ایکس پی بالغ بر 80 میلیارد دلاره اگه شما فروش بازی سالتون به این رقم نزدیک شد خبر بدید*
اون اعدادی که تو vgchartz میبینی فقط نسخه های فیزیکی بازی هست و امار هیچکدوم از شبکه های استیم و .. توش نیست
مثلا دیابلو الان زده 3.1 میلیون ولی شرکتش اونموقع گفت بیش از 10 میلیون
نسخه pc حداکثر 20% فروشش فیزیکی هست و امارهای ارائه شده هم مختص به همون فروش هست
بعد دوستانی که میان میگن pc بازا دزدن و رو کنسول فقط اریجینال باز هستند
سوال دارم آیا ویندوزشون هم ارجینال هست اگه هست بدن ما با ویندوزشون یه فولدر بسازیم
یکی نیست به با این سنت خجالت نمیکشی میای با بچه ها سر و کله میزنی