درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
من به دلیلی که نبودم رفتم تو اعماق تاپیک و از دل تاپیک یک چیزی کشیدم بیرون
اینهمه توهین نکنید. با کمال افتخار می گم من الان امضا کردم نه به خاطر پایرسی به خاطر اینکه بالای صد بار توسط PC گیمرها! سکه یه پول شدم.
طرف میومد تو پی ام هم فحش می داد وسط تاپیک هم بماند. اینجا هم همش الفاظ زشت استفاده می کنید. باشد تا خودتون بزرگ شید و تو ایران نیاید هی نظر شخصی تون رو تحمیل کنید که PC چون گرافیک داره پلتفرم برتره و خارجیاشم این پایرسی رو تموم کنن.
طرف حرف حق زده راست می گه! اونوقت میان فحش هم می دن! عوض فحش دادن بهتر بود کمتر پایرت می کردن (خارجی ها رو می گم)
خوب حالا امضا کردی فک می کنی یک درصد هم رکستار به حرف شما گوش میده ؟؟؟؟؟؟ یعنی کسایی که امضا کردند فقط وفقط......
یعنی شما فکر کردید رکستار میاد میبینه 4 تا گیمر امضا کردند خوب حالا سیاست شو عوض میکنه این امضا مفت نمی ارزه چه برای این که بیاد یا نیاد راکستار به جیبش نگاه میکنه بعد رو Pc میگه بزنه یا نه

هنوز راکستار هیچ حرفی نزده شما دارین از تجربه کردن این بازی رو PC حرف میزین؟!O_o اعتماد به نفستون..... لا اله الا الله:دی... واستین یارو چراغ سبز بده بعد:|

این عکس از store/انبار/EB در استرالیا لیک شده و شاید نشان دهنده این باشه که GTA V به زودی برای PC بشه PRE ORDER کرد به هر حال بازی راکستار چیزی نگفته و بازی GTA V تو AMAZON هم برای PC وجود داره
gta-5-pc.jpg

خوب اخه این افرادی که کنسول ندارن پس باید چه کنن عزیز؟ البته من خودم ps3 دارم اما اون بدبختا گناه دارن=((

اخه چرا اینجوری شده روی کنسول خیلی افتضاحه این همه منتظر بودیم حالا این شد گله سرسبدمون

هنوز این صفحه داره پیش میاره
قطعا رو pc بهتره ولی رو کنسولها هم این مناسبه ،دارای ایراد هست من حتی بهترین گرافیک رو بازی داشته باشه رو کنسول واقعا نه قابلیت بازی با دسته رو دارم و نه سنم میزاره برم تو هال یا حتی تو اتاق خودم بشینم جلو تلویزیون بازی کنم چون 15 ساله با کیبورد و موس بازی کردم و نمیتونم
ولی راک استار همینم تونسته بسازه با توجه به سیستم کنسولها واقعا خوب کار کرده
توجه داشته باشیم یه ضعف عمده داره کنسول چه نسل اول و چه نسل هفتم و چه نسل شتم و نهم:
عدم ارتقا :که این ضعف ابدا قابل دفاع نیست
و با توجه به سیستم پایین کنسولا و همینطور مشکل در ارائه بازی با حجم بالا برای نصب ،این بازی نمره قبولی گرفته
این ایرادات رو pc زمانبر نیست حداکثر سه ماه نه سه سال برادر من
نسخه pc بجای 8 گیگ 40 گیگ عرضه میشه
و بجای 512 مگ رم رو 4 گیگ رم
وقتی دست کسی باز باشه خیلی راحتتر بازی میسازه
همونطور که نسل بعد خیلی ساده تر از این نسل بازی ساخته میشه
یه حسی بهم میگه یا راک استار 170 میلیون پوندش خالی بندیه چون به تیریپش نمیخوره 170 میلیون پوند یا اینکه اینو با نسخه نسل بعد و pc باشه

آخرین ویرایش:
ایشالا که میاد هر وقت میرم تو این تاپیک کنسول عکس های کاربران که از gta v میزارن میبینم.....کلی داغون میشم..:bored:

اخه چرا اینجوری شده روی کنسول خیلی افتضاحه این همه منتظر بودیم حالا این شد گله سرسبدمون
اتفاقا توی xbox خیلی عالی بودش . ۶ ساعته یه راس نشستم دارم بازی میکنم . خیلی معتاد کنندست بازی :x

اتفاقا توی xbox خیلی عالی بودش . ۶ ساعته یه راس نشستم دارم بازی میکنم . خیلی معتاد کنندست بازی :x
نسخه ای که لو رفته بود و همین چند روز پیش روی ایکس باکس اومد خیلی مشکل گرافیکی داشت! یعنی عکساش پر شده بود توی اینترنت!
از جمله دیر لود شدن تکسچرا و بی کیفیت بودن برخی از تکسچرا که میگن توی نسخه های دیگه این ایراد وجود نداره!

-----------------

والا این بد پورت شدن روی PC هم قرار نیست همیشگی باشه دیگه! یک بار GTA IV بد پورت شد قرار نیست که GTA V هم بد پورت بشه! تا جایی که یادمه GTA San Andreas که واسه من بدون هیچ افت فریمی اجرا میشد و هیچ مشکلی نداشت! GTA های قبلی هم همینطور!
حتی GTA IV هم فقط یکم واسم افت فریم داشت که مثلا سر دور یک 1-2 ثانیه ایست میکرد باز راه میوفتاد که وقتی آخرین آپدیت بازی رو ریختم بلکل آپشن گرافیک بازی تغییر کرد و هیچ افت فریمی نداشت! نمیدونم چرا اینقدر پورت بد رو بعضیا بهونه کردن واسه نیومدن روی PC !!!

اینم مدال افتخار شما برا امضا کردنت

21333565170997303010.jpg

خوب حالا که مدال افتخارو گرفتی برای دوستان عزیزمون بگو gta v لیک شده رو کی کپی خور کردی .. الان چند درصد از بازی رفتی :))

این پست مزخرف و توهین رو یکی لطفا پاک کنه.

من که خودم الان دارم رو 360 بازی میکنم وحوصله بازی کردن رو pc رو ندارم ولی دوست دارم نه تنها واسه pc بلکه واسه ps2 و اندروید و آیفون هم بیاد:دی آخه مگه چی از کسایی که کنسول دارن کم میشه که راضی نیستن واسه pc بیاد؟بهتره این مرض حسادت و غرور رو از خودمون دور کنیم یه خورده هم به فکر بقیه باشیم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or