درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
:| انقدر امضا جمع کنن تا پاره شن :| من راکستار رو میشناسم :>:d این خارجیا هم یه چیزیشون هستا :| خو ما چه گناهی کردیم:|

- - -ویرایش - - -

انقدر ضربه ی روحی به ما بدبختا نزنید :| نمیدونید من چقدر پول ریختم تو شکم این بلیزارد به خاطر اینکه طرفدار پروپاقرصش بودم :| بععدش که دیدین دیابلو رو انحصاریشو برداشتن اومد رو کنسول اونم با سیستم لوت چندبرابر بهتر. :| حالا مونده این راکستار هم GTA رو نده واسه PC اونوقته که من از دنیای گیم خدافظی میکنم:|

دوستان سعی کنیم سر یه کنسول یا PC یا غیره به هدیگه توهین نکنیم که اصلا" ارزشش رو نداره

رمهای DDR4 برای PC GAMER های حرفه ایی..
چی با این رم ها میشه بازی کرد؟! Total rome 2 .diablo,world of warcraft
قدرت pc در صورت نداشتن بازی به هیچ دردی نمیخوره.

چی با این رم ها میشه بازی کرد؟! Total rome 2 .diablo,world of warcraft
قدرت pc در صورت نداشتن بازی به هیچ دردی نمیخوره.
اون چندتا بازی انحصاری سونی که تو عاشقشی برای من نهایت با 399 دلار ناقابل حله ;)
درضمن شما هم تو کف انحصاریهای xone میمونی پس زیاد جو زده نشو .

اما اگه امثال این پیشرفتها مثل همین رمهای DDR4 برای PC نبودن (پیشرفت در معماری های جدید GPU ها و... ) الان بجای کنسولت باید قندون دست میگرفتی
اصلا میدونی تراشه gpu کنسولت چطوری درست شد ؟ مطمئنم نمیدونی
درضمن این بازیهایی که نام بردی شاهکارهای PC هستن bf4 و خیلی بازیهای دیگه رو یادت رفت . بحث عوض نکنید

GTA شک نکنید رو PC میاد. به کوری چشم بعضیا البته:d

آخرین ویرایش:
بازیهای انحصاری که تو عاشقشی برای من نهایت با 399 دلار ناقابل حله ;)

اما اگه امثال این پیشرفتها مثل همین رمهای DDR4 برای PC نبودن (پیشرفت در معماری های جدید GPU ها و... ) الان بجای کنسولت باید قندون دست میگرفتی
اصلا میدونی تراشه gpu کنسولت چطوری درست شد ؟ مطمئنم نمیدونی :d
درضمن این بازیهایی که نام بردی شاهکارهای PC هستن. بحث عوض نکنید

GTA شک نکنید رو PC میاد. به کوری چشم بعضیا البته

حالا که چی مثلا ؟! من می دونم یا نمیدونم gpu چه طور ساخته شده چه ربطی داره؟! چرا حرف بی مورد می زنی؟! فعلا در حال حاضر کنسول بسیار بسیار بسیار به صرفه تر از pc هست می خوای قبول کن می خوای نکن!

حالا که چی مثلا ؟! من می دونم یا نمیدونم gpu چه طور ساخته شده چه ربطی داره؟! چرا حرف بی مورد می زنی؟! فعلا در حال حاضر کنسول بسیار بسیار بسیار به صرفه تر از pc هست می خوای قبول کن می خوای نکن!
اگه هک بشه فدات شم ;) بصرفه تره ولی اگه هک نشه اون موقع دیگه بصرفه نیستو یه همچین تاپیکی ما برا خنده میزنیم :)) ( نه خدایی انشالله هک بشه ما مثل بعضیا نامرد نیستیم )

البته من خودم هر سه گزینه رو تهیه میکنم اما همیشه خودمو pc gamer میشناسم

آخرین ویرایش:
اگه هک بشه فدات شم ;) بصرفه تره ولی اگه هک نشه اون موقع دیگه بصرفه نیستو یه همچین تاپیکی ما برا خنده میزنیم :)) ( نه خدایی انشالله هک بشه ما مثل بعضیا نامرد نیستیم )

البته من خودم هر سه گزینه رو تهیه میکنم اما همیشه خودمو pc gamer میشناسم

یه سوال: چطور می شه PSN یا لایو رفت؟ قدم به قدم مو به مو توضیح بده+آی دی های PSN و لایوتم بذار یا الکی کری نخون.

به خدا اصلا اومد و نیومدش مهم نیست :))
ما با همون GTA IV ارضاع شدیم

نمیدونم کسایی که ادعای PC Gamer بودن دارند و قطعات سیستمشون رو به رخ میکشند پول یه X360 یا PS3 رو ندارند؟خوب یدونه کنسول از واجبات گیمر جماعته دیگه بحثتون سره چیه؟

نمیدونم کسایی که ادعای PC Gamer بودن دارند و قطعات سیستمشون رو به رخ میکشند پول یه X360 یا PS3 رو ندارند؟خوب یدونه کنسول از واجبات گیمر جماعته دیگه بحثتون سره چیه؟

خیلیاشون خب دارن اما اونایی که سیستم فوق العاده ای دارن نسخه PC رو به خاطر مادهاش میخوان ، یه بار GTA IV رو با ماد بازی کن باورت نمیشه که این همون بازیه "البته من که کلی هم حسرت خوردم چون سیستم خودم که رو همون معمولیش هم تِر میزد"

والا بخدا :دی

سر قضیه RDR ادم به کار R* شک میکنه ... صلاح مملکت خویش خسروان دانند ...

نیاد بابا چیکار کنیم الان نمیمیریم که پرچم بالاس رفقا!!!!

داره کم کم عمق فاجعه ی V روی کنسولای outdate شده ی این نسل و کیفیت پایین تکسچرهاش مشخص میشه. فکر کردین چجوری روی سخت افزار محدود میخواستن یه محیط چند برابر RDR پیاده کنن. مجبورن از جزییات و تکسچرا بزنن. اونوقت همینایی که پتیشن امضا میکنن آرزوی دیدن کیفیت nextgen بازی همونطور که R* قولشو داده میکنن.

داره کم کم عمق فاجعه ی V روی کنسولای outdate شده ی این نسل و کیفیت پایین تکسچرهاش مشخص میشه. فکر کردین چجوری روی سخت افزار محدود میخواستن یه محیط چند برابر RDR پیاده کنن. مجبورن از جزییات و تکسچرا بزنن. اونوقت همینایی که پتیشن امضا میکنن آرزوی دیدن کیفیت nextgen بازی همونطور که R* قولشو داده میکنن.

عزیز بازی دست ملت رسیده . ویدیو هاش تو نت پره . تسکچر بی کیفیت کجا بود . IGN رسما گفته با GTA V نسل بعد رو تجربه کنید . گرافیک بازی یه چیز رویایی هست . شما بهتره یه 6 ماه صبر کنی شاید حاجتت بر اورده شد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or