درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
@EVGA_OC

والا من تنها چيزي كه ميبينم يه جعبست كه تو خونه هممون دو سه تاش هست اون عكس مونيتورا رو هم كه از اينترنت گرفتي

@باقي دوستان

والا حوصله داريد بحث ميكنيد فقط داريد خوشحالش ميكنيد و باعث بن شدن خودتون ميشيد بيخيال بابا

در مورد این لینک هم توضیح میدی ؟
لینک
نه مثل اینکه سیستم خودشه عاشق این کاره از تیم اورکلاک اذربایجان هست برای همین خیلی رو تایپ فارسی تسلط نداره ولی سیستمه خودشه عکس هم گذاشت با نام کاربریش کنار سیستمش

ولی عجب سیستمی حال کردم ..
واتر کولینگتو عشقه

آخرین ویرایش:
نه مثل اینکه سیستم خودشه عاشق این کاره از تیم اورکلاک اذربایجان هستن برای همین خیلی رو تایپ فارسی تسلط نداره ولی سیستمه خودشه عکس هم گذاشت با نام کاربریش کنار سیستمش
ا

والا شما چجوري يه كاربر كه جمعا رو هم 10 تا پست اينجا نداده ميشناسي جاي سوال داره البته من ايشون رو ميشناسم :d

والا شما چجوري يه كاربر كه جمعا رو هم 10 تا پست اينجا نداده ميشناسي جاي سوال داره البته من ايشون رو ميشناسم :d

والا اسمشو نوشته کنار سیستمش دیگه مشخصه سیستم برا خودشه
کین ایشون ؟:d

اقا اینم عکس سیستم ما :

vyhedu2a.jpg

سیستممو از تو گوگل پیدا کردم ! قابل توجه بعضی

فقط میتونم بگم برای تمام اونایی که از ناراحتی بقیه خوشحال میشن متاسفم!
اومدن روی PC چیزی از نسخه کنسولی کم نمیکنه و با اون مدینگی که روی PC داره ارزش بازی رو دوبرابر میکنه!

چه 100 میلیون امضا بر علیه نسخه PC باشه چه 100 میلیون امضا برای اومدنش باشه راکستار اینا واسش مهم نیست! هر سال همینجوری عرضه میکرد و ایندفعه هم روی PC عرضه میکنه!
الان با خودتون فکر میکنید طرفدارای نسخه PC همینایین که امضا فرستادن!!! نخیر! بیشترشون مثل من شک ندارن بازی رو PC میاد و از فرستادن هرگونه امضا خودداری کردن! و اگه یک بار راکستار بازی رو واسه PC تایید نکرد شرکتو رو سرشون خراب میکنن :دی

من فك ميكنم اين gta هم مثل بقيه اين سري با تاخير مياد حتما فقط rockstar صبر ميكنه كامل رو كنسول ها فروش كنه

Sent from my iPod touch using Tapatalk - now Free

عکس مانیتورم و وسایل جانبی خودم

یه سوتی خیلی افتضاحی که تو این دو عکس وجود داره اینه که کیس یکیشون نور آبی رنگ داره و اون بالایی قرمز هستش و مکان استقرار دکمه هاشون هم کاملا فرق میکنه!!!

ولی در کل اگر هم مال خودته، میخوام بدونم این چه ربطی به این تاپیک داره که با حروف Bold شده مینویسی کنسول دارها فلان و بهمان. اگر واقعا رفتی این مقدار پول را دادی یه اشتباه محض بوده. بهترین بازیها با بهترین کیفیت روی کنسول های نسل بعد اجرا میشن و نیازی به خرید این سیستم نیست. (من خودم PC باز هستم، فکر نکن دارم از کنسول ها دفاع میکنم.) ولی هرچیزی را بهر کاری ساختن. سیستم من هم سه سال پیش که خریدم High End به شمار میرفت، ولی همون موقع هم خیلی از بازی خوب واسه PC نمیومد مجبور بودم از کنسول خواهرم استفاده کنم. حالا اگه اون موقع 10 میلیون دیگه واسه PC پول میدادم بازهم میتونستم بازی های انحصاری را بخرم (((( خیر !!!! ))))) . پس هرچیزی جای خودش باید استفاده بشه دوست گرامی!
بازهم میگم: امیدوارم که واسه PC هم بیاد. شواهد و قرائن هم این مطلب را نشون میده. L.A Noire را با قاطعیت هرچه تمام راکستار نمیخواست واسه PC منتشر کنه، ولی در آخر این کار را انجام داد و اتفاقا بهترین نسخه بازی هم نسخه PC بود. اینکه دیگه GTA هست و تقریبا اکثر نسخه های اخیرش واسه PC اومده.

آخرین ویرایش:
واقعا شرم اوره ! یه سری واقعا عقده دارن که یه سری دیگه نتونن یه بازی رو تجربه کنن !!
واقعا اونایی که وقت گذاشتن برای امضا کردن این باید بهشون گفت هنوز بچه این !
اون احمقیم که همه ی هم و غمش اینه که رو pc نیاد و همچین درخواستی باز کرده بچه ی 14 ساله بیشتر نمیتونه باشه !

یه سوال این وسط واسم پیش اومد:d تعداد لایکهای پست اول ( خبر ) تا دیشب بیشتر از 50 تا بود الان شده حدود 10 تا ! از دیشب همه افتادن جون هم تو این تاپیک اخراجی زیاد داشتیم که لایک ها کم شده یا لایکهاتون رو کنسل کردین؟:d آخه خیلی جالبه از 50 یهو بیاد 10 !!

این بحث ها بی خورده من خوردم با کنسول راحت ترم ولی فکر نکنم راکستار از سودش رو pc بگذره فقط داره پیاز داغشو زیاد می کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or