درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
بابا ملت زیاد مسخره نکنین این کنسول که جرات اجرا بازهای جدید GTA-5 ---BF4 نمیتونن تو بالای کیفیت تصویر 720P اجرا کنن پس بهتر خودشون شاد کنن که آتاری دستی بازی میکنن
چطوری میخوان من نمیدونم تو کیفیت 720P تو کنسول GTA-5 بازی کنن بهتر از همین الان کنسول بازها بر بساط جمع کنن با این حالت آتاری 30سال پیش اسمش گذاشتن گیم جدید میاد HIGH END باز شدیم بیخیال بابا بس
GTA-5 چه بخواین چه نخواین واسه پورت شده واسه PC اونم ما کیفیت مانیتور جدید UHD 4K 3840 x 2160 با 4تا گرافیک GTX780 بازی خواهیم کرد.
من خودم شخصا مانیتور Asus PQ321Q گرفتم 3500$ دلار 14میلیون دادم مانیتور 32اینچ که کیفیت
UHD 4K
3840 x 2160 گیم با جزییات 4برابر کیفیت Full HD 1920*1080 1080p بازی کنم کل سیستم 50میلیون در میاد واسه
5ساعت گیم واقعی با 4تا گرافیک که 15هزینه برداشته 3میلیون CPU فلان رم 2ماه خودم علاف کردم یه پک رم بیاد واسه 3میلیون رم
Newegg.com - ASUS PQ321Q Black 31.5" 8ms (GTG) HDMI Widescreen LED Backlight LCD Monitor 4K 350 cd/m2 Built-in Speakers height adjustable
G.skill Tridet-X 4*8GB=32GB 2933MHz تا گیم با بهترین کیفیت آخرین تکنولوژی اجرا کنیم
حلا PC اومدن نامه میزنین به شرکتا بهتر آبروی خودتون نبرین که حتی جرات اجرا GTA-5 تو کیفیت Full HD اومدین رو 720p اجرا مییکنه دیگه بس بابا آبروی گیمرها بردین میخواین یه کنسول پفک نمکی چی بگین
در حالی که تکنولوژی کنسول شما دست ما سخت افزار و اورکلاکرها هست اونقد تکنولوژی شما رو 10سال عقب انداختن اون INTEL-Nvidia-AMD هست کنسول شما ساپورت میکنن 1لحظه ساپورت نکنیم باید برین دنیاد پس زیاد خودتون اینور انور نزنین
پس خود شرکت گیمر ساز میدونن Nvidia-INTEL-AMD یه لحظه ساپورت نکنن Microsoft Xbox-SONY PS-4-3 از لحاظ سخت افزاری کنسول ساپورت نکنن اونوقت که فقط PC هست تو وسط
پس به دین ترتیب قدرت تکنولوژی دست ماست هر چی دارین بهتر شاد باشین به سخت افزار ما به شما تکنلوژی کنسول 10سال عقب نگه داریم پس کلید شما دست ماست
نامه شما چه بزنین چه نزنین AMD-Nvidia گفته ما گیم که میگم برای PC پورت کنی باید که کنسول شما گرافیک سی پی یو دست ما سخت افزار بازها یه لحظه قطع کنن باید اونوقت آتاری دستی بازی کنین

تو محل ما صاحب خونه ی یک نفر به خاطر چند هزار تومن پول ، مستاجر رو انداخت بیرون طرف رفته بود تو بیابون های محل چادر زده بود داشت زندگی میکرد ملت براش پول جمع کردن که بیرون نمونه
بعد شما 50 میلیون خرج کردی واسه اسباب بازیت افتخار هم داری میکنی ؟
بنده عذر میخوام اما این پولی که شما دادی واسه بازی کردن تو جایی که خیلی ها گرسنگی میکشن افتخار نداره بلکه خجالت داره
حالا مثلا شما روی 4k بازی کردی چه چیزی بهت اضافه شد که به دوستانی که روی 720P و 30 فریم بازی میکنن اضافه نشده ؟

من پز نمیدم اونقد سوزش گرفتین نامه میزنیم که فلان فلان جاها
میخواستم واقعیت قشنگ واضح بدونین که چیه

از طرز نگارشتون معلومه

آخرین ویرایش:
بابا ملت زیاد مسخره نکنین این کنسول که جرات اجرا بازهای جدید GTA-5 ---BF4 نمیتونن تو بالای کیفیت تصویر 720P اجرا کنن پس بهتر خودشون شاد کنن که آتاری دستی بازی میکنن
چطوری میخوان من نمیدونم تو کیفیت 720P تو کنسول GTA-5 بازی کنن بهتر از همین الان کنسول بازها بر بساط جمع کنن با این حالت آتاری 30سال پیش اسمش گذاشتن گیم جدید میاد HIGH END باز شدیم بیخیال بابا بس
GTA-5 چه بخواین چه نخواین واسه پورت شده واسه PC اونم ما کیفیت مانیتور جدید UHD 4K 3840 x 2160 با 4تا گرافیک GTX780 بازی خواهیم کرد.
من خودم شخصا مانیتور Asus PQ321Q گرفتم 3500$ دلار 14میلیون دادم مانیتور 32اینچ که کیفیت
UHD 4K
3840 x 2160 گیم با جزییات 4برابر کیفیت Full HD 1920*1080 1080p بازی کنم کل سیستم 50میلیون در میاد واسه
5ساعت گیم واقعی با 4تا گرافیک که 15هزینه برداشته 3میلیون CPU فلان رم 2ماه خودم علاف کردم یه پک رم بیاد واسه 3میلیون رم
Newegg.com - ASUS PQ321Q Black 31.5" 8ms (GTG) HDMI Widescreen LED Backlight LCD Monitor 4K 350 cd/m2 Built-in Speakers height adjustable
G.skill Tridet-X 4*8GB=32GB 2933MHz تا گیم با بهترین کیفیت آخرین تکنولوژی اجرا کنیم
حلا PC اومدن نامه میزنین به شرکتا بهتر آبروی خودتون نبرین که حتی جرات اجرا GTA-5 تو کیفیت Full HD اومدین رو 720p اجرا مییکنه دیگه بس بابا آبروی گیمرها بردین میخواین یه کنسول پفک نمکی چی بگین
در حالی که تکنولوژی کنسول شما دست ما سخت افزار و اورکلاکرها هست اونقد تکنولوژی شما رو 10سال عقب انداختن اون INTEL-Nvidia-AMD هست کنسول شما ساپورت میکنن 1لحظه ساپورت نکنیم باید برین دنیاد پس زیاد خودتون اینور انور نزنین
پس خود شرکت گیمر ساز میدونن Nvidia-INTEL-AMD یه لحظه ساپورت نکنن Microsoft Xbox-SONY PS-4-3 از لحاظ سخت افزاری کنسول ساپورت نکنن اونوقت که فقط PC هست تو وسط
پس به دین ترتیب قدرت تکنولوژی دست ماست هر چی دارین بهتر شاد باشین به سخت افزار ما به شما تکنلوژی کنسول 10سال عقب نگه داریم پس کلید شما دست ماست
نامه شما چه بزنین چه نزنین AMD-Nvidia گفته ما گیم که میگم برای PC پورت کنی باید که کنسول شما گرافیک سی پی یو دست ما سخت افزار بازها یه لحظه قطع کنن باید اونوقت آتاری دستی بازی کنین

یه لحظه فکر کردم مخترع کامپوتر هستی اینقد ما ما کردی. حالا مثلا 50 ملیون پول دادی نوش جونت ولی دیگه باید بیای پز بدی یا توهین بکنی به هر کی که کنسول داره.

هر جای خودش داره دوست عزیز
از دست یکی گرفتن بهترین ما کارمون
شرکتبسته مواد غذایی و حبوبات خشکبار آذربایجان هستیم آدرس تو تبریز هستیم
هر کجای ایران بپرسین میگن چه کار ها نکردیم در امور برنامه ازدواج زلزله آذربایجان بهتر دیگه آدم نمیخواد همه بگه
این سیستم تفریح من کنار این واسه سیستم صوتی یه ست آمپلی فایر شرکت marantz دارم فکر نکنم اسمش بشنون اینجا بهترین صوتی تصویر جهان میزنه دارم باند واسه 40میلیون خرج برداشته
Marantz US | Home این لینک سازنده شرکت آمپلی فایر صوتی بهترین دنیا کمترین آمپر بازار 15میلیون
در کل گیم موس کیبورد موس پد همه همه چه صوتی چه تصویر باید بهترین باشه
داداش فک کردی همه money دارن در حد شما؟ نه اشتباه کردی. اینجا خیلی ها دارن کنسول خودشون رو میفروشن که برن ps4یا xbox oneبگیرن که حدااقل یه دلخوشی تو دنیا داشته باشن. فقط خودت رو نبین. اره داداش

ایشالله بازی برای PC فن ها هم عرضه شه تا اون ها هم کیفشو ببرن .،!!
در ضمن ،،!! عرضه شدنش روی PC به محبوبیت بیشتر بازی کمک میکنه .،!
مثل اسکایریم .،! هنوز دوستان پی سی باز اسکایریم رو ول نکردن و تا میری تو تاپیک راهنمایی سریع جوابتو میدن
واقعا دمشون گرم

هر کجای ایران بپرسین میگن چه کار ها نکردیم در امور برنامه ازدواج زلزله آذربایجان بهتر دیگه آدم نمیخواد همه بگه
این سیستم تفریح من کنار این واسه سیستم صوتی یه ست آمپلی فایر شرکت marantz دارم فکر نکنم اسمش بشنون اینجا بهترین صوتی تصویر جهان میزنه دارم باند واسه 40میلیون خرج برداشته
Marantz US | Home این لینک سازنده شرکت آمپلی فایر صوتی بهترین دنیا کمترین آمپر بازار 15میلیون

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

برادر میلیونر من چرا شما با ایدی اصلیت نمیای :dهی میای پست نامربوط میدی و ابروی PC بازا را میبری ;;)
یه عکس هم از سیستمت بزار تا ببینیم !

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

شما با خودت چند چندی .،؟؟
حالت خوبه .،؟؟

:arrowd:

حاجی با خودت چند چندی؟
297.gif

3-0 به نفع منچستر یونایتد!!!=))
لینک خواست بهش دادم!!
امضا کردم چون به خاطر این بازی 1200 پیاده شدم!!
دلم میخواد برای pc هم بیاد چون براش 100% مد گرافیکی هم میسازن و فک کنم سیستمی که دارم از پس این بازی بر بیاد!!:d
کارهامو درک نمیکنی چیکار کنم؟؟:d

منم یه pc دارم که گوگل کروم رو به زور باز میکنه. حالا به نظر شما برای pc بیاد یا نیاد.

دوستان ،حالا شاید یه بنده خدایی کنسول نداشته باشه.از طرفی برای من و شما چه فرقی میکنه که کی پایروت بازی میکنه.امضا نکردن یعنی حمایت از هموطنان گیمری که کنسول ندارن.

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

از دوستان اگه کسی میتونه زحمت ترجمه یا زیرنویس رو بکشه من ممنونش میشم:d

:)) یکی نیست آخه بهشون بگه اگه روی کنسولم به راحتی کامپیوتر میشد بازی دانلود کرد و نصب کرد و بازی کرد کدومتون میرفتین سراغ بازی اصل؟؟؟؟ مثلا توی امریکا کسایی که کامپیوتر بازی میکنن بازیها رو میدزدن ولی کسایی که کنسول بازی میکنن اصل میخرن. خب دلیلش چیه؟؟ همشون امریکایی هستن و یه فرهنگو دارن. فقط فرقش تو اینه که دزدی بازی کنسول به راحتی دزدی بازی کامپیوتر نیست. همین!!!!!

نمیقهمم بعضی ها چرا رفتند امضا کردند
من با اینکه سیستمم GTA V رو نمیکشه و بازی رو روی کنسول بازی میکنم، دادخواست عرضه بازی روی PC رو امضا کردم; اونوقت بعضی ها میان....
یه ذره به فکر بقیه هم باشید. درسته این امضاها تاثیری ندارند ولی بعضی هارو میرنجونند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or